- 3 Nisan 2014
- 36.134
- 147.298
- 798
Bu şeye benzedi Yurt dışında yaşayıp orda demokrasinin köküne kadar sömürüp Türkiye de şeriat istemeleri gibi.
“Sev beni sev uzaklarda” bu şarkı geldi aklıma
Nur içinde yat Sadri Alışık.
Aslında Araplarla yaşamak istemiyorum demek pek doğru olmaz. Çünkü Hatay ın büyük çoğunluğu olmak üzere Mersin ve Adana da Arap kökenli insanlar var ve ben hayretle ne kadar Atatürk ve ülke sevdalısı olduklarına şahit oldum.
( Doğudaki Araplar hakkında tam bilgi sahibi değilim ama orada da Arap kökenli vatandaşlarımız var.) Diğer taraftan asıl memleketim Yozgat ve orada yaşarken ne bir 29 ekim kutlaması gördüm ne 10 kasım anması gördüm. Türk bayrağı desen hak getire tabi şimdi durum nedir bilemem malum 15 temmuz sonrası vatan sevdalısı kendini evine iş yerine bayrak asarak ispat eder olmuş. Demem o ki bu ülke de yaşayan insanların kökeninden çok zihniyeti önemli.
Tabi Eminim senin Burda bahsettiğin mülteci Araplardır ama yine de söylemek istedim.
arap kökenli türkiye vatandaşlarımızdan bahsetmiyorum. hatta suriyeli mülteciler bile değil bahsettiklerim.
bildiğiniz petrol zengini araplardan bahsediyorum uzun gölün peşkeş çekildiği, sebebi muamma yangınlarla villalarına yer açılan araplardan..