BU ülkeyi yönetebilecek tek bir adam var oda yillardir yapilan secimlerden belli
Iktidar lideri sayin RECEP TAYYİP ERDOGAN hak edene hak ettigi gibi cevap verip gayet uslubuna dikkat eden bir lider
Çirkin agizlilar kendilerini belli ediyorlar ezberlemisler bi cahil bir koyun başka birsey bilmiyorlar sanki eskiden ülkede ekomnomi süpermiş adalette mükemmelmiş haksiz yere asinlanlari unuttunuzmu yağ kuyruklarini hastane kuyruklarini daha bir cok şey size rahatlikta batiyoo recep tayip erdogan nefretiniz yüzünden ülkemizi bölmeye kalktiniz gezi bahenesiyle tek o gitsin diye vatanimiz umrunuzda degildi cahil sizlersiniz ve bu yazimda hic bir hakaret yok silinirsede tarafli oldugunuz anlisir konuyu acan kimse yada herneyse ve onemli olan kimin secilecegi degil bu ülkeyi yönetebilecek ikinci bir isim yok bunun herkez farkinda secim sonuclarida belli VATANIMIZ ICIN BAYRAGIMIZ ICIN TÜRKIYE CUMHURIYETI ICIN HAYIRLI OLAN OLSUN
Survivor, yemekteyiz gibi programlar ve özellikle diziler de buna dahil,hepsi halkı afyonlamak adına uretilen projelerdir.İzlemiyormuyuz? Evet ben de izliyorum:)
Aynen öyle,yemekteyiz ayrı bir yere sahip ben de,çıktığı ilk zamandan beri izlerim ama şu evlilik programları iyi ki kalkti,Esra Erol'dan nefret ettiğim dogrudur:))İzlemesek deliririz bence, güzel bir proje tebrik etmeliyiz o yüzden.Tekrarlarını arkada açıp dinliyorum bazen küçük tatlı kanserler yaşamak adına bir şeyler araştırırken. Onun dışında TV izlemeyi sevmem. Evime de almayı düşünmüyorum tam bir uyuşturucu.
Bende bugun calsam cirpsam zengin olurdum valla oda caldi cirptu lider oldu bacimBelli tabiki kac sendir secimlerde gol ustune gol atan %51 ken biri gol mü dedi
O yüzden mhp ile oynaşıp, saadetin peşinden ayrılmıyorsunuz ? Hangi %51 ?
Ay bu seviye nedir ilk okul muAyyy çok utandımmm git ağla
Allah kimseyi savaşta bırakmasın.Seni çok iyi anlıyorum .
Savaştan bahsediyorsun ve kızılca kıyametin ortasındasın.
Sana ve ailene sonsuz sabır diliyorum.
Ben kendimce yorumlamak isterim müsade'nle haksız'da olabilirim uyar beni.
Bu son savaşlar olmasaydı,sınırlardan içeriye sızıp Ülke'mizi al aşağı edeceklerdi.
Bu oyunların içeriğine bizzat hakim olan tanıdığımın anlattıkları tüyler ürpertici.
Bazı şeyleri sanal da ifşa edemiyoruz maalesef.
Şehid olanlara Allah'tan cennet diliyorum. İyi ki onlar gibi aslanlarımız var .
Ve iyi ki sizin gibi muhalefet'lerimiz var.
Ben geçen ay muhtemelen savaşın verdiği mali kayıplar yüzünden.
2 kat vergi ödedim.
5 kat da öderim .Yeter ki Ülkemiz 1 olsun bütün olsun.
Bende bu konu da yanılmak istemem tabi ki.
Ben metropol'deyim oturduğum yerden sallaması kolay,size bilgilerimle ahkam kesecek değilim.
Bende çok istiyorum her şey çok güzel olsun ,dualar ediyorum ve umuyorum .
Bu seçim de de hakkımızda hayırlısı neyse o olsun.
Ben yanılıyorsam, doğrusu olsun inşaallah.
Amin canim siyaset para kazani olmus bana gore hic biri ulkeyi ve bizi dusunmuyor hepsi daha fazla nasil hortumlarimin pesinde insallah gercekten iyi insanlar gelir ulkwnin basinaSeni çok iyi anlıyorum .
Savaştan bahsediyorsun ve kızılca kıyametin ortasındasın.
Sana ve ailene sonsuz sabır diliyorum.
Ben kendimce yorumlamak isterim müsade'nle haksız'da olabilirim uyar beni.
Bu son savaşlar olmasaydı,sınırlardan içeriye sızıp Ülke'mizi al aşağı edeceklerdi.
Bu oyunların içeriğine bizzat hakim olan tanıdığımın anlattıkları tüyler ürpertici.
Bazı şeyleri sanal da ifşa edemiyoruz maalesef.
Şehid olanlara Allah'tan cennet diliyorum. İyi ki onlar gibi aslanlarımız var .
Ve iyi ki sizin gibi muhalefet'lerimiz var.
Ben geçen ay muhtemelen savaşın verdiği mali kayıplar yüzünden.
2 kat vergi ödedim.
5 kat da öderim .Yeter ki Ülkemiz 1 olsun bütün olsun.
Bende bu konu da yanılmak istemem tabi ki.
Ben metropol'deyim oturduğum yerden sallaması kolay,size bilgilerimle ahkam kesecek değilim.
Bende çok istiyorum her şey çok güzel olsun ,dualar ediyorum ve umuyorum .
Bu seçim de de hakkımızda hayırlısı neyse o olsun.
Ben yanılıyorsam, doğrusu olsun inşaallah.
Tabii ki masum değil. Bu ülkenin insanını yıllardır inancıyla kandırıyorlar. Yazık günah. Ama insanların da dinlerini öğrenmeleri lazım. Her sarıklıyı hoca, her namaz kılanı iyi insan sanmamaları lazım. En son çiftlik bank örneği canlı kanıt nasıl para yatırdıklarının
Birde piskevite cocugu olmadigi icin allahin bilerek vermedigini ima etti kendisi kim oluyorsaKim dedi üslubuna dikkat eden lider diye?
Çapulcu ayyaşlar, kadın mı kız mı belli değil, ananı da al git... Çok güzel şahane.
Bende bugun calsam cirpsam zengin olurdum valla oda caldi cirptu lider oldu bacim
At gözlüğü takan insanlarla tartışmaya girilmiyor malesef.....size diyorumki her ulkenin ekonomisi kendine zor ama inatla anlamak istemiyorsunuz.... begenmiyorsam geri don zengin ulkene lafa bak turşu kur.....siz begenmiyorsaniz durmayin o fakir ülkede...ben hollandayi kotulemiyorum artisida var eksisi de ama biz gurbetçiler sizin kadar aglamiyoruz emin olun.... turkiyedeki sizin gibi avrupa meraklisi insanlar burayi cennet giruyor ama yasamayan bilmiyor... ordaki zorluklar burdada var heryerde var.... gelmis tatile gormusmus almanyayaa,gormek baska yasamak baska ozman bizde gelip görüyoruz turkiyeyi niye diyor bazi kendini bilmezler orda yasayip burayi bilmiyor laf atıyor.....ama işte lafla peynir gemisi yürümüyor... her şey para kopege bile ayda nekadar sigorta parasi ödüyoruz kendimize tek ayda 400 euro sigorta parasi ödüyoruz..... burda ordaki gibi calistigin fabrika yapmiyor sigortanı ekstra ikramiyede vermiyor... meselaaaa... demem oki artiysa arti eksiyse eksi her ulkenin zorluklari var ama haddimizi asmayalim
Birde piskevite cocugu olmadigi icin allahin bilerek vermedigini ima etti kendisi kim oluyorsa
Ve liste uzar giderrr, ananı da al git gibi:))Çocuk doğurmayan kadınlara da toptan bi "Yarım kadın" demisligi de vardı yanılmıyorsam. Uzar gider bu liste.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?