• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erken seçim 24 Haziran Pazar Günü

Valla biz senelerdir bagiriyoruz bunlar cok tehlikeli , askeriyeyi ele gecirdiler , egitimi ele gecirdiler , devlet kadrolarini ele gecirdiler diye
Kimse bizi duymadi , ustune hakaret isittik
Simdi neler diyorlar , cehalet de bir yere kadar yahu
Su forumda siyaset açıldı açılalı yazarım. Fetöye dediklerimiz yüzünden bize etmedik hakaret bırakmayanlar, çözüm sürecine karşı olduğumuz için bize vatan haini diyenler referandum sürecinde bize fetöcü ve pkklı demeye başladılar . Neyse ki söz uçuyor yazı kalıyor.

Ben de fabrikalar neden satildi, neden tarim ve hayvancilik durdu onu soruyorum ama cevap veren cikmiyor. Neden disaridan almak zorundayiz mercimegi? Ceviz neden ithal,bizde yok muydu 25 yil once?

Fındığı üreticiden 3-5 liraya alıyor nutella bize 20 tl olarak satıyor . Çay karadeniz çayı ama Liptondan ingilizlerden almak zorundayız . Tohum üretimi yasaklanıyor ve İsraili kınarken tohum alıyoruz. İstihdam kısıtlı bunlara cevap vermezler yol derler hastane derler köprü derler . Kelime dağarcıkları yok bu kadar bunla sınırlı çünkü canım :)

Almanyadada emekli yaşi 67....tanidiğim bir yaşli alman bayan car...450 euro maaş aliyor...evin kirasi zaten 400 euro...çöplerden pet şişeleri topluyir sabah erkenden başlsyip akşama kadar....siz hala bazi Türkiye düşmanlarinin.vatan sever maskesi arkasinda saklanan.. tv kanallarindaki dizilerlen beyinlerinizi uyuşturun..yalan yanliş haberlere bakin ..gerçeklere gözünüzü kulaklarinizi kapatin...
Cahilliğime ver ama o tanıdığına sorar mısın ikametgaha dayalı sosyal yardım alıyor mu?
Zorunlu sağlık kontrolleri ücretli mi ücretsiz mi?
Ayrıca sabitlenmiş aylık tutarının altında aylık bağlananlara aradaki farkı devlet karşılıyor mu karşılamıyor mu?
Bir politikayı eleştirmek ülke düşmanlığı ile kıyaslanıyor mu bir de bunu sor?
Bilgi tanıdıkla olacaksa Benim bir değil bayağı bir tanıdığım var ayrıca tanıdığım olmasa da işim gereği bazı şeyler biliyorum.
Sorularımın cevabını gerçekten merak ediyorum, eksiğim varsa tamamlamak isterim. Yalan yanlış bilgi adamı öldürür çünkü.
Şimdiden cevaplar için teşekkür ediyorum ☺️

Sizin gerceklere kulaklariniz sagir olmuş ..gercekleri elbette biliyorum..bakin az önce bir cevap yazdim..burda gözümle gördüğüm şahit olduğum bir olaydan bahsettim..yaşli bayan çöp kutularindan pet şişeleri topluyor yazdim..emekli yaşi 67 ..emekli maşi 450 euro aliyor dedim..siz şakamisiniz diye karşilik verildi..:kahve:.

Ya ben çok üzülüyorum sizlere savaşın ve ilkelliğin ortasında yasam mücadelesi veriyorsunuz. Bence ülkemize geri dönün burası çok güzel,harika her şey .
Sağlıktan eğitime kadar anlatamayacağım şekilde sahanelikler yaşanıyor memlekette.
Siz gurbetcilerin bunlardan mahrum kalması beni çok üzüyor

yalnız kendisi %1 oy potansiyeli ile Sayın Şener ile muhalefet tarafında işini en iyi yapan kişidir. Kılıçtaroğlu ise bu iki isimin %1'i kadar ne konuşma sanatı ne de muhalefet yetisi vardır. Çok belli oluyor mu ama Kılıçtaroğlu ile asla olmaz bu işler... Kendisi hakkında ki son düşüncem ise "korkak" olduğudur.
Oda ayni millete tek adam.diye soyleniyor kendisi koltuga yapisti paranin kolesi olmuslar

Ekonomi mahvoldugu için giderek daha da mahvolacagi için erken'e alıyorlar basKa açıklaması yok.Kriz kapıda asgari maaş arttı ama onunla birlikte herşey arttığından artmasi bi anlam ifade etmiyor.
2 3 sene önce marketten 100 liralık alışveriş yapınca torbalar doluyordu şimdi öylemi : ) Benzin olmuş 6lira vergiler kiralar elektrik su herşey pahalı damacana su bile 15 lira oldu hayat çok pahalı.
Hala da ortada erdoğan'ın ... 'nün kılı olayım o ne derse dogrudur diye ortada gezenler dolu bizim millete mustehak.

Asgari ücret 1300euro deyip gecmeyeceksin işte.
Alım gücü nedir ondan haberin var mı?
Hollanda’da et kaç para, süt kaç para?
Millet kurbandan kurbana et yiyor bu ülkede.
Benzin 6 küsür lira. Hangimizin attıgı adım paraymış?
Tek kıyasınız ev kirası. Diğerleri cıkmıyor ağzınızdan çünkü kıyaslayabileceğiniz baska bir sey kalmadı artık. Ev kirasında da Hollandayı aratmıyoruz zaten.
Sebze meyve desen uçmuş. Salkım domates yiyelim desen 5-6 lira.
Asgari ücret 900 lirayken daha yüksekti alım gücümüz.

Neymiş biz gibi ağlamıyorlarmış.
İnsan şunu söylerken utanır ya.
Ben eti sordum cevap bekliyorum. Dün bi kilo kıymaya 45 lira bayıldım içime oturdu.

Bu arada Avrupa'da yaşayıp Türkiye'ye tatile gelenlere ve akp yi destekleyene kızmayın.

Adamların 1 birimi buranın 5 birimi... neden memnun olmasınlar ki ? Memnun değilim derlerse ayıp ederler....

1 Euro * 5 TL

anladınız siz beni

Asgari ücret 1300euro deyip gecmeyeceksin işte.
Alım gücü nedir ondan haberin var mı?
Hollanda’da et kaç para, süt kaç para?
Millet kurbandan kurbana et yiyor bu ülkede.
Benzin 6 küsür lira. Hangimizin attıgı adım paraymış?
Tek kıyasınız ev kirası. Diğerleri cıkmıyor ağzınızdan çünkü kıyaslayabileceğiniz baska bir sey kalmadı artık. Ev kirasında da Hollandayı aratmıyoruz zaten.
Sebze meyve desen uçmuş. Salkım domates yiyelim desen 5-6 lira.
Asgari ücret 900 lirayken daha yüksekti alım gücümüz.

Neymiş biz gibi ağlamıyorlarmış.
İnsan şunu söylerken utanır ya.

Orta halli olan kurban keser dağıtırdı eskiden, şimdi et bile gelmiyor. Bunu da ekleyin listeye, kurbanda bile et göremeyen koca bir kesim var.

yalnız kendisi %1 oy potansiyeli ile Sayın Şener ile muhalefet tarafında işini en iyi yapan kişidir. Kılıçtaroğlu ise bu iki isimin %1'i kadar ne konuşma sanatı ne de muhalefet yetisi vardır. Çok belli oluyor mu ama Kılıçtaroğlu ile asla olmaz bu işler... Kendisi hakkında ki son düşüncem ise "korkak" olduğudur.
Ben de Kılıçdaroğlu'nun artık gitmesi gerektiğini düşünüyorum

Allah aşkına tartışma şunla ya boş boş omzunun üstünde bişey taşıyo işte. Sinir hastası etti 2 dakikada beni konuşuyo ama boş
ya nasıl bu kadar cahil olabiliyolar ekenomi çöktü ülkede adalet denen bişey kalmadı suriyeilierden geçilmiyo her yer hala tayyip hala tayyip banlancam yoksa yazarım bişey de neyse:sinirli:

Ben de Kılıçdaroğlu'nun artık gitmesi gerektiğini düşünüyorum

kesinlikle gitmeli bu kadar korkak, bu kadar partisine sahip çıkamayan, bu kadar iktidar lideri ile aynı çirkin ağıza sahip başka bir lider yok. Ne tartışmayı biliyor, ne konuşmayı ne de muhalefet yapmayı. Koltuk sevdasından bunlar hep

Bu arada Avrupa'da yaşayıp Türkiye'ye tatile gelenlere ve akp yi destekleyene kızmayın.

Adamların 1 birimi buranın 5 birimi... neden memnun olmasınlar ki ? Memnun değilim derlerse ayıp ederler....

1 Euro * 5 TL

anladınız siz beni
Kazen siyasette agzim cok bozuluyyor :) gecen secimde esim tarafindan bir yaratik turkiyede yasayip akp ye oy vermeyenlere bilmem ne bayraginin bilmem neresi girsin diyecek ve yazacak kadar gerizekalilar var bende altta kalmadim tabi sende gel turkiyeye sanada dedim :)simdi ailece gorusmuyoruz :)malesef hep hakaret peisndelelr

Erdoğan hakkında ne düşünüyorsunuz?

Kılıçdaroğlunu savunmadım ki ben size :)
Ben oy potansiyeli olarak baktığınızda Ekmeleddin vakası olarak değerlendiriyorum bi sonuç çıkmaz . Mualif partilerden bize hayır yok ki mhpnin kararını gördünüz.

1 Euro * 5 TL

anladınız siz beni

Oy kullanmalarına da karşıyım ben ama kullanıyorlar işte, içinde yaşamadığın bir ülkenin akıbetine karar veriyorsun. Dünyanın en saçma şeyi. Bir abi var Youtube'da kanalı var, Almanya'da yaşıyor, karakter olarak sevdiğim söylenemez ama aynı birim parayla Almanya ve Türkiye karşılaştırması yapıyor. Birimle, 1'i 5'e çevirerek değil. Az bir gözleri açılsa insanlarımızın. Hemen sen şusun sen busun diye kalıplara sokmaya çalışıyorlar. CHP'li değilim, koltuk sevdasına kapılıp yapması gerekenleri unutan her siyasiye de kılım ama AKP'yi sevmemek beni CHP zihniyeti yapıyor, o kadar anlamıyorum ki. :olamaz:

Back