- 18 Şubat 2018
- 12.273
- En iyi cevaplar
- 2
- 55.061
- 598
- 44
Ayrıca Türkiye'de yaşamadan bunları söylüyor olmaları ayrı bir ilginclikte:)ya nasıl bu kadar cahil olabiliyolar ekenomi çöktü ülkede adalet denen bişey kalmadı suriyeilierden geçilmiyo her yer hala tayyip hala tayyip banlancam yoksa yazarım bişey de neyse
Çok açık olursa sıkıntı olur benceaçık konuşayım mı ?
Oy kullanmalarına da karşıyım ben ama kullanıyorlar işte, içinde yaşamadığın bir ülkenin akıbetine karar veriyorsun. Dünyanın en saçma şeyi. Bir abi var Youtube'da kanalı var, Almanya'da yaşıyor, karakter olarak sevdiğim söylenemez ama aynı birim parayla Almanya ve Türkiye karşılaştırması yapıyor. Birimle, 1'i 5'e çevirerek değil. Az bir gözleri açılsa insanlarımızın. Hemen sen şusun sen busun diye kalıplara sokmaya çalışıyorlar. CHP'li değilim, koltuk sevdasına kapılıp yapması gerekenleri unutan her siyasiye de kılım ama AKP'yi sevmemek beni CHP zihniyeti yapıyor, o kadar anlamıyorum ki.
Ayrıca Türkiye'de yaşamadan bunları söylüyor olmaları ayrı bir ilginclikte:)
Yok artik , saka gibiler gercektenSu forumda siyaset açıldı açılalı yazarım. Fetöye dediklerimiz yüzünden bize etmedik hakaret bırakmayanlar, çözüm sürecine karşı olduğumuz için bize vatan haini diyenler referandum sürecinde bize fetöcü ve pkklı demeye başladılar . Neyse ki söz uçuyor yazı kalıyor.
Çok açık olursa sıkıntı olur bence
Lutfen!açık konuşayım mı ?
peki sustum o halde ... ama beni anlayan anlamıştır.
Daha bombası 7 Haziran seçimlerinde Hdp'nin meclisine girmesini istiyorum diyen Akpli bazı arkadaşlar seçim sonucundan sonra Hdpye oy verenlere terörist demişti. İçinde yaşamasan eğlenceli ülke aslındaYok artik , saka gibiler gercekten
Ben bu bolume girmemeye ozen gosteriyorum aslinda erken secim bahenesiyle bi bakiyim dedim
Ulkenin geldigi noktayi gordukce cildirmamak elde degil
Daha bombası 7 Haziran seçimlerinde Hdp'nin meclisine girmesini istiyorum diyen Akpli bazı arkadaşlar seçim sonucundan sonra Hdpye oy verenlere terörist demişti. İçinde yaşamasan eğlenceli ülke aslında
yıllardır derim ; AKP iktidarı mali kriz ile geldi ve iktidardan indirebilecek tek öge de mali krizdir.
Bu sebeple yok mühürsüz oylar, yok çalınan oylar vs demeyin. Mühürsüz oy oranı seçim sonucunu değiştirecek bir oran değildi. Bu sebeple bunu ısıtıp ısıtıp yazmayın.
İşte diğerlerini açık açık demediğimizi bırakmadan eleştirebiliyoruz. İş Erdoğan'a gelince açık konuşup konuşmamak mesele.peki sustum o halde ... ama beni anlayan anlamıştır.
Fetodan nefret eden ve yillardir bangir bangir bunlar cok tehlikeli bagiran bizleriz , yani ak partiye oy vermeyenler
Feto hangi donemde tum hukuk ve egitimdeki kadrolari ele gecirdi? Kimden destek gordu?
Yapmayin allah askina , bu kadar yakin tarihli olaylari unutmayin bari
Acin googlea yazin feto ile carsaf carsaf kimlerin fotografi yayinlanmis?
Açık konustu çirkin ağızlı dedi daha ne desinİşte diğerlerini açık açık demediğimizi bırakmadan eleştirebiliyoruz. İş Erdoğan'a gelince açık konuşup konuşmamak mesele.
Sırf bu bile neler neler anlatıyor da neyse...
Sonucu degistirmiyor olsaydi emin olun yapmazlardi patronyıllardır derim ; AKP iktidarı mali kriz ile geldi ve iktidardan indirebilecek tek öge de mali krizdir.
Bu sebeple yok mühürsüz oylar, yok çalınan oylar vs demeyin. Mühürsüz oy oranı seçim sonucunu değiştirecek bir oran değildi. Bu sebeple bunu ısıtıp ısıtıp yazmayın.
Kimse kandırıldığını düşunmüyor mesele orda zaten tartışmalari alevlendirende buInsAllah bu sefer herkes çocuğunun geleceği icin, ülke icin, ureticimiz ciftcimiz icin, atalarimiz, şehitlerimiz, TC, Nene hatunumuz, Mehmet Çavuşumuz, Şerife bacimiz, Seyit onbaşimız ve tüm seyitlerimiz icin, laiklik bir Türkiye icin.
Artık uyanılmalı.
Artık kandirildik lafı duymak istemiyorum ben bu ülkede.
Bizi kimse kandiramiyo niyeyse.
ben anlamadım sizin yorumlarınızıda bir konuda arka arkaya görmek güzel oluyor..lütfen fikrinizi yazınpeki sustum o halde ... ama beni anlayan anlamıştır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?