Erken seçim 24 Haziran Pazar Günü

ya nasıl bu kadar cahil olabiliyolar ekenomi çöktü ülkede adalet denen bişey kalmadı suriyeilierden geçilmiyo her yer hala tayyip hala tayyip banlancam yoksa yazarım bişey de neyse
Ayrıca Türkiye'de yaşamadan bunları söylüyor olmaları ayrı bir ilginclikte:)

evet biliyorum o kişiyi .... Bende kahve 5 Euro, 5 TL hesabı yapanlardanım. Bunu yapmaz isek yurtdışına gittiğimizde inanın aç kalır ağzı tadı ile kahve içemeyiz.

Yalnız aynı orantıyı kurana sormak harcamalara maaşın ne kadarı gidiyor kriter bu olmalı.

Yok artik , saka gibiler gercekten
Ben bu bolume girmemeye ozen gosteriyorum aslinda erken secim bahenesiyle bi bakiyim dedim
Ulkenin geldigi noktayi gordukce cildirmamak elde degil

Yok artik , saka gibiler gercekten
Ben bu bolume girmemeye ozen gosteriyorum aslinda erken secim bahenesiyle bi bakiyim dedim
Ulkenin geldigi noktayi gordukce cildirmamak elde degil
Daha bombası 7 Haziran seçimlerinde Hdp'nin meclisine girmesini istiyorum diyen Akpli bazı arkadaşlar seçim sonucundan sonra Hdpye oy verenlere terörist demişti. İçinde yaşamasan eğlenceli ülke aslında

yıllardır derim ; AKP iktidarı mali kriz ile geldi ve iktidardan indirebilecek tek öge de mali krizdir.

Bu sebeple yok mühürsüz oylar, yok çalınan oylar vs demeyin. Mühürsüz oy oranı seçim sonucunu değiştirecek bir oran değildi. Bu sebeple bunu ısıtıp ısıtıp yazmayın.

Daha bombası 7 Haziran seçimlerinde Hdp'nin meclisine girmesini istiyorum diyen Akpli bazı arkadaşlar seçim sonucundan sonra Hdpye oy verenlere terörist demişti. İçinde yaşamasan eğlenceli ülke aslında

İşlerine gelirse dağdakileri indirip bakın bu halk kahramanı da derler ya ne diyim hayırlısı hakkımızda

Buraya kadar güzel . Peki İktidar yönetimini adaletli eşit ve gerçekten hizmet sağladığını düşünüyomusun ?

peki sustum o halde ... ama beni anlayan anlamıştır.
İşte diğerlerini açık açık demediğimizi bırakmadan eleştirebiliyoruz. İş Erdoğan'a gelince açık konuşup konuşmamak mesele.
Sırf bu bile neler neler anlatıyor da neyse...

Eskiden devletin ve kurumlarının bir ağırlığı vardı. Bazı şeyler söylenmezdi, ama artık öyle olmadığı için sorun yok. Benim çekirdek ailem de dahil olmak üzere tüm yakın akrabalarım istihbarattan emekli oldular. Akp öncesinde Fetö terör örgütü olarak geçiyordu dosyalarda ve dinlemesi filan yapılıyordu. Bu abla-abi evleri terör evleri olarak geçiyordu. Annem-babam beni sürekli uyarırdı, bu evlere giden insanlarla arkadaşlık bile yapmamam konusunda. Neyse Akp iktidar olduktan bir süre sonra tamamen bu düzen değişti nedense.

Üniversitede sınıf arkadaşlarımın bir kısmı sabah derse gözleri şiş gelirdi. Akşam kaset izleyip ağlarlarmış meğer Fetoyla birlikte. Sonra mezun olduk, bakanlık kadrolarının hemen hepsi için mülakata girdim. Hiçbirine alınmadım. Puanım çok yüksekti. Ama hep o evlerde abla abi mertebesine yükselenler atandı. Geçen seneyse baktığımda hepsi ihraç edilmişti. Hakkımızı yediler, gasp ettiler. El ele kol kola yaptılar hepsini de. İşlerine gelmeyince kandırıldık. Sen devlet yönetiyorsun, kandırıldık ne demek? Komik komik şeyler gerçekten.

InsAllah bu sefer herkes çocuğunun geleceği icin, ülke icin, ureticimiz ciftcimiz icin, atalarimiz, şehitlerimiz, TC, Nene hatunumuz, Mehmet Çavuşumuz, Şerife bacimiz, Seyit onbaşimız ve tüm sehitlerimiz icin, laiklik bir Türkiye icin.

Artık uyanılmalı.

Artık kandirildik lafı duymak istemiyorum ben bu ülkede.

Bizi kimse kandiramiyo niyeyse.

Sonucu degistirmiyor olsaydi emin olun yapmazlardi patron
Ayrica az calmak cok calmaktan daha mi normal? Oyle olmamali cunku bana gore

Kimse kandırıldığını düşunmüyor mesele orda zaten tartışmalari alevlendirende bu

Yine tek taraflı yayın başlamış ..
Kimse muhalefet olmayı başaramadığı için,bu ÜLKE'de muhalefet yok...
Herkes fikrini söylesin çekilsin .
Diğer fikirleri aşağılamak sizi üstün tutmuyor hatta daha da aşağılanıyorsunuz.
Ben Evet çiydim.
Sayfa sayfa karşıt görüşçüler saydırdı millete durdu,iddialı iddialı konuştu ''eğer evet çıkarsa 6 ay sonra yiyecek ekmek bulamayacaksınız ''dendi.
Ben gayet iyi kazandım ,açta kalmadım kalana da yardım ettim.
Yani bana dokunan bir şey yok.

Şu bir gerçek mi ? GERÇEK.'
Eleştirsin ama sana ters gelen şeyleri,fakat insanların özgür iradelerini eleştirmek kimseye düşmez !
Konu burada ERDOĞAN mı bilelim ?
Yoksa Ülke geleceği mi?
Eğer ERDOĞAN sa herkes kendi kumunda oynasın.
Ama Ülke geleceğiyle BAŞKAN seçimlerini farklı şeylerle karıştırmayın!
Bir çoğunuzun ne demek istediğini sayfalarca okudum anlamadım .
Saldırmayı bırakıp fikirlerinizi enpoze edip kabullendirme çabasına girmeyin.
Kimse kimseden fazla akıllı değil.
Yurt dışında yaşayıp ÜLKE sini öven birine ''Ülkeni bu kadar övüyorsan geri dön'' diyenler.
O halde bu Ülke de yaşamaktan çok rahatsız olan,özendiği Ülkere gitsin. Tuttuğumuz yok .
Konuya dönecek olursak,seçim iyi ki erkene alınmış.
Bu belirsizlik ve ekonomik sancıdan kurtulmak iyi olacak, nitekim Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklaması öncesinde 4.0979 TL olan dolar, seçim tarihinin telaffuz edilmesiyle birlikte adeta çakıldı. Dolar 4.0175 TL'ye kadar gerilerken, TL dolar karşısında yüzde 1.9 ile en fazla değer kazanan para birimi oldu. Euro da 5 liranın altına indi. Döviz açık pozisyonu taşıyan şirketlerin kur farkı zararı da yaklaşık 16 milyar TL azaldı.
Bir şeyler doğru olacak bence .

Bu da benim düşüncem!
Sağlıklı düşünceler olursa eşlik ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…