• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erken seçim 24 Haziran Pazar Günü

Osman Pamukoğlu çok iyi bir seçim ama yine de her kesimin sempatisini kazanacak bir aday ile birleşme yoluna gidilmelidir.

Taze kan diyorum başka da bişey demiyorum. Particilik sistemi çok yanlış örnek veriyorum bahçeli çok iyi diyelim o gitti yerine başka biri geldi ben mhpliyim dönmem yolundan dememeli insan. Kişi bazlı bakılmalı

Almanyadada emekli yaşi 67....tanidiğim bir yaşli alman bayan car...450 euro maaş aliyor...evin kirasi zaten 400 euro...çöplerden pet şişeleri topluyir sabah erkenden başlsyip akşama kadar....siz hala bazi Türkiye düşmanlarinin.vatan sever maskesi arkasinda saklanan.. tv kanallarindaki dizilerlen beyinlerinizi uyuşturun..yalan yanliş haberlere bakin ..gerçeklere gözünüzü kulaklarinizi kapatin...
Gelse ya amca memlekete ne gerek var elin memleketinde yaşamaya?!

*Pardon teyzeymiş

Taze kan diyorum başka da bişey demiyorum. Particilik sistemi çok yanlış örnek veriyorum bahçeli çok iyi diyelim o gitti yerine başka biri geldi ben mhpliyim dönmem yolundan dememeli insan. Kişi bazlı bakılmalı
Konu Vatan ise gerisi teferruat tır.Kasina gözüne,partisine degil vatanseverliği ne oy vermeliyiz.Nacisane fikrim budur.

Gerçekleri izi bilmek isterim o halde,buyrun dinliyorum.
Sizin gerceklere kulaklariniz sagir olmuş ..gercekleri elbette biliyorum..bakin az önce bir cevap yazdim..burda gözümle gördüğüm şahit olduğum bir olaydan bahsettim..yaşli bayan çöp kutularindan pet şişeleri topluyor yazdim..emekli yaşi 67 ..emekli maşi 450 euro aliyor dedim..siz şakamisiniz diye karşilik verildi..:kahve:.

Konu Vatan ise gerisi teferruat tır.Kasina gözüne,partisine degil vatanseverliği ne oy vermeliyiz.Nacisane fikrim budur.

Kesinlikle katılıyorum. Sağcıymış solcuymuş akpliymiş chpliymiş. Zaten mualifler adam olsaydı bu halde olmazdık. Biri kendi kafasını yaşıyo biri akp ile birleşse de kurtulsak diyorum artık. Allaha emanet gidiyoruz. Hayırlısı olsun.

Vatanımıza milletimize hayırlı olsun insallah..!!
Allahim sonumuzu hayırlara çıkar yarabbi...:21:

Neyse hanimlar size bol sohbetler.....:KK54:

Sizin gerceklere kulaklariniz sagir olmuş ..gercekleri elbette biliyorum..bakin az önce bir cevap yazdim..burda gözümle gördüğüm şahit olduğum bir olaydan bahsettim..yaşli bayan çöp kutularindan pet şişeleri topluyor yazdim..emekli yaşi 67 ..emekli maşi 450 euro aliyor dedim..siz şakamisiniz diye karşilik verildi..:kahve:.
Ben de fabrikalar neden satildi, neden tarim ve hayvancilik durdu onu soruyorum ama cevap veren cikmiyor. Neden disaridan almak zorundayiz mercimegi? Ceviz neden ithal,bizde yok muydu 25 yil once?

EKMELEDDİN İHSANOĞLU vakası olarak değerlendiriyorum.

Nedense Osman Pamukoğlunu görmek istiyorum ben ya bu ülke iktidarında

yalnız kendisi %1 oy potansiyeli ile Sayın Şener ile muhalefet tarafında işini en iyi yapan kişidir. Kılıçtaroğlu ise bu iki isimin %1'i kadar ne konuşma sanatı ne de muhalefet yetisi vardır. Çok belli oluyor mu ama Kılıçtaroğlu ile asla olmaz bu işler... Kendisi hakkında ki son düşüncem ise "korkak" olduğudur.

Burda yokmu ondan burda gencler o isi yapiyor yada anasini babasini olduruyor para icin s

Şekerim hollanda da asgari ücret 1300 ama kimsenin sesi sizin kadar çıkmıyor tabiri caizse essek gibi çalışıyor.Calisiyoruz.
Ama siz 1300 tl parasi yaparsiniz simdi ama biz burda tl cevirip yemiyoruz canım....Birton vergi ödüyoruz, attığın adım para,kira desen 1000 euro adam gibi bi ev en düşük.burdada cocuk var mutfak var,biz nasil geciniyoruz.sizin gibi ağlamadan bak ulkemize gelmeye para biriktiremiyoruz bile gelelim...

Asgari ücret 1300euro deyip gecmeyeceksin işte.
Alım gücü nedir ondan haberin var mı?
Hollanda’da et kaç para, süt kaç para?
Millet kurbandan kurbana et yiyor bu ülkede.
Benzin 6 küsür lira. Hangimizin attıgı adım paraymış?
Tek kıyasınız ev kirası. Diğerleri cıkmıyor ağzınızdan çünkü kıyaslayabileceğiniz baska bir sey kalmadı artık. Ev kirasında da Hollandayı aratmıyoruz zaten.
Sebze meyve desen uçmuş. Salkım domates yiyelim desen 5-6 lira.
Asgari ücret 900 lirayken daha yüksekti alım gücümüz.

Neymiş biz gibi ağlamıyorlarmış.
İnsan şunu söylerken utanır ya.

Back