- 1 Eylül 2010
- 11.644
- 22.255
- 598
Su forumda siyaset açıldı açılalı yazarım. Fetöye dediklerimiz yüzünden bize etmedik hakaret bırakmayanlar, çözüm sürecine karşı olduğumuz için bize vatan haini diyenler referandum sürecinde bize fetöcü ve pkklı demeye başladılar . Neyse ki söz uçuyor yazı kalıyor.Valla biz senelerdir bagiriyoruz bunlar cok tehlikeli , askeriyeyi ele gecirdiler , egitimi ele gecirdiler , devlet kadrolarini ele gecirdiler diye
Kimse bizi duymadi , ustune hakaret isittik
Simdi neler diyorlar , cehalet de bir yere kadar yahu
Ben de fabrikalar neden satildi, neden tarim ve hayvancilik durdu onu soruyorum ama cevap veren cikmiyor. Neden disaridan almak zorundayiz mercimegi? Ceviz neden ithal,bizde yok muydu 25 yil once?
Cahilliğime ver ama o tanıdığına sorar mısın ikametgaha dayalı sosyal yardım alıyor mu?Almanyadada emekli yaşi 67....tanidiğim bir yaşli alman bayan car...450 euro maaş aliyor...evin kirasi zaten 400 euro...çöplerden pet şişeleri topluyir sabah erkenden başlsyip akşama kadar....siz hala bazi Türkiye düşmanlarinin.vatan sever maskesi arkasinda saklanan.. tv kanallarindaki dizilerlen beyinlerinizi uyuşturun..yalan yanliş haberlere bakin ..gerçeklere gözünüzü kulaklarinizi kapatin...
Sizin gerceklere kulaklariniz sagir olmuş ..gercekleri elbette biliyorum..bakin az önce bir cevap yazdim..burda gözümle gördüğüm şahit olduğum bir olaydan bahsettim..yaşli bayan çöp kutularindan pet şişeleri topluyor yazdim..emekli yaşi 67 ..emekli maşi 450 euro aliyor dedim..siz şakamisiniz diye karşilik verildi...
Oda ayni millete tek adam.diye soyleniyor kendisi koltuga yapisti paranin kolesi olmuslaryalnız kendisi %1 oy potansiyeli ile Sayın Şener ile muhalefet tarafında işini en iyi yapan kişidir. Kılıçtaroğlu ise bu iki isimin %1'i kadar ne konuşma sanatı ne de muhalefet yetisi vardır. Çok belli oluyor mu ama Kılıçtaroğlu ile asla olmaz bu işler... Kendisi hakkında ki son düşüncem ise "korkak" olduğudur.
Ben eti sordum cevap bekliyorum. Dün bi kilo kıymaya 45 lira bayıldım içime oturdu.Asgari ücret 1300euro deyip gecmeyeceksin işte.
Alım gücü nedir ondan haberin var mı?
Hollanda’da et kaç para, süt kaç para?
Millet kurbandan kurbana et yiyor bu ülkede.
Benzin 6 küsür lira. Hangimizin attıgı adım paraymış?
Tek kıyasınız ev kirası. Diğerleri cıkmıyor ağzınızdan çünkü kıyaslayabileceğiniz baska bir sey kalmadı artık. Ev kirasında da Hollandayı aratmıyoruz zaten.
Sebze meyve desen uçmuş. Salkım domates yiyelim desen 5-6 lira.
Asgari ücret 900 lirayken daha yüksekti alım gücümüz.
Neymiş biz gibi ağlamıyorlarmış.
İnsan şunu söylerken utanır ya.
Asgari ücret 1300euro deyip gecmeyeceksin işte.
Alım gücü nedir ondan haberin var mı?
Hollanda’da et kaç para, süt kaç para?
Millet kurbandan kurbana et yiyor bu ülkede.
Benzin 6 küsür lira. Hangimizin attıgı adım paraymış?
Tek kıyasınız ev kirası. Diğerleri cıkmıyor ağzınızdan çünkü kıyaslayabileceğiniz baska bir sey kalmadı artık. Ev kirasında da Hollandayı aratmıyoruz zaten.
Sebze meyve desen uçmuş. Salkım domates yiyelim desen 5-6 lira.
Asgari ücret 900 lirayken daha yüksekti alım gücümüz.
Neymiş biz gibi ağlamıyorlarmış.
İnsan şunu söylerken utanır ya.
Ben de Kılıçdaroğlu'nun artık gitmesi gerektiğini düşünüyorumyalnız kendisi %1 oy potansiyeli ile Sayın Şener ile muhalefet tarafında işini en iyi yapan kişidir. Kılıçtaroğlu ise bu iki isimin %1'i kadar ne konuşma sanatı ne de muhalefet yetisi vardır. Çok belli oluyor mu ama Kılıçtaroğlu ile asla olmaz bu işler... Kendisi hakkında ki son düşüncem ise "korkak" olduğudur.
++++Konu Vatan ise gerisi teferruat tır.Kasina gözüne,partisine degil vatanseverliği ne oy vermeliyiz.Nacisane fikrim budur.
ya nasıl bu kadar cahil olabiliyolar ekenomi çöktü ülkede adalet denen bişey kalmadı suriyeilierden geçilmiyo her yer hala tayyip hala tayyip banlancam yoksa yazarım bişey de neyseAllah aşkına tartışma şunla ya boş boş omzunun üstünde bişey taşıyo işte. Sinir hastası etti 2 dakikada beni konuşuyo ama boş
Ben de Kılıçdaroğlu'nun artık gitmesi gerektiğini düşünüyorum
Kazen siyasette agzim cok bozuluyyor :) gecen secimde esim tarafindan bir yaratik turkiyede yasayip akp ye oy vermeyenlere bilmem ne bayraginin bilmem neresi girsin diyecek ve yazacak kadar gerizekalilar var bende altta kalmadim tabi sende gel turkiyeye sanada dedim :)simdi ailece gorusmuyoruz :)malesef hep hakaret peisndelelrBu arada Avrupa'da yaşayıp Türkiye'ye tatile gelenlere ve akp yi destekleyene kızmayın.
Adamların 1 birimi buranın 5 birimi... neden memnun olmasınlar ki ? Memnun değilim derlerse ayıp ederler....
1 Euro * 5 TL
anladınız siz beni
Erdoğan hakkında ne düşünüyorsunuz?yalnız kendisi %1 oy potansiyeli ile Sayın Şener ile muhalefet tarafında işini en iyi yapan kişidir. Kılıçtaroğlu ise bu iki isimin %1'i kadar ne konuşma sanatı ne de muhalefet yetisi vardır. Çok belli oluyor mu ama Kılıçtaroğlu ile asla olmaz bu işler... Kendisi hakkında ki son düşüncem ise "korkak" olduğudur.
yalnız kendisi %1 oy potansiyeli ile Sayın Şener ile muhalefet tarafında işini en iyi yapan kişidir. Kılıçtaroğlu ise bu iki isimin %1'i kadar ne konuşma sanatı ne de muhalefet yetisi vardır. Çok belli oluyor mu ama Kılıçtaroğlu ile asla olmaz bu işler... Kendisi hakkında ki son düşüncem ise "korkak" olduğudur.
Bu arada Avrupa'da yaşayıp Türkiye'ye tatile gelenlere ve akp yi destekleyene kızmayın.
Adamların 1 birimi buranın 5 birimi... neden memnun olmasınlar ki ? Memnun değilim derlerse ayıp ederler....
1 Euro * 5 TL
anladınız siz beni
Erdoğan hakkında ne düşünüyorsunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?