• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erken seçim 24 Haziran Pazar Günü

Genel olarak takip ettim yazılanları.Ben de şu anda iktidarın yaptıgı yanlışlıkların farkındayım ve görüyorum.Genel olarak yapılan yanlışlar yazılmış ve isyan edilmiş.Ama bi söz var iğneyi kendine çuvaldızı başkasına batır diye.Iktidarı eleştirenlerin az çok hangi partiyi destekledikleri belli acaba birazda desteklediğiniz partiyi eleştirmeniz gerekmiyo mu.Mualefet bile yapamayan bi parti var iktidarın karşısında keşke iyi bi muhalefet olsaydı da insanlar denize düşünce yılana sarılmasaydı...
Edit:polemiğe girmek için yazmadım kimseye bu anlamda cevap vermiycem.Herkese iyi günler.Rabbim vatanımızı milletimizi korusun ve bu kötü gidişten kurtarsın

Ben iktidar partisine muhalif biri olarak yazdığını üzerime aldım ve şunu belirtmek isterim.
Ben ne CHP ne HDP ye ne MHP bu partilere oy vermeyeceğim. Ve en büyük eleştiriler bu yönde neden iktidar partisini eleştiren birileri direk bu partili gibi lanse ediliyor ve neden bu partilere oy vermesin. Dediğin gibi iktidarı savunanlar yanlışı olabilir ama düzeltti deniliyor. Belki bu muhalif partilerde iktidara gelince hatalarını telafi edecekler.
Bir de iktidar da kim olursa olsun halk muhalif olmalı politikaları kanunları sorgulamalı ve her şeyi kendi Lehine düşünmeli. Çünkü bir ülkede halk mutlu ve refah içindeyse o ülke kalkınmış demektir.
Not: halk diyorum belli bir kitle demiyorum
Halkın tanımı: bir ülke de yaşayan tüm vatandaşlardır.

Tesekkur ederim :)
Siyaset artik boyle yapiliyor, sectikleri beyefendinin uslubunu da benimsemisler
Her seyini benimsedikleri gibi
O Kuran-i Kerim’i sallaya sallaya meydanlara cikti ya. Gozumun onunden gitmiyor. Saddam da yaptiydi aynisini, Hitler de. Biraz evrensel dusunebilseler de sonunun ayni olacagini gorebilseler keske
Bende ayni ornegi verecektim kim olduklarini bilmezler diye yazmadim en son saddamin heykelini halk kirmisti hic unutmam onu buda oyle olacak

Off daha 65 gün varmış
Önümüz Ramazan keşke karşılıklı çarpışma yorumlara ara verilse yoksa ne oruç kalır ne ibadet kalır boşuna ac kalmış oluruz
Yada en iyisi topige hic girmemek :bicak:

EKMELEDDİN İHSANOĞLU vakası olarak değerlendiriyorum.

Nedense Osman Pamukoğlunu görmek istiyorum ben ya bu ülke iktidarında
Osman Pamukoğlu çok iyi bir seçim ama yine de her kesimin sempatisini kazanacak bir aday ile birleşme yoluna gidilmelidir.

erken seçimin benim için zerre iyi yanı yok 2019 haziran olsa çok çok işime yarardı. Buradan sesleniyorum bir şekilde secimi 2019 hazirana alabilecek gucte parti olursa ona oy veririrm tabi 2019a geçtiği taktırde

Aramızda oy kullanmak istemeyen arkadaşlar var. Haklısınız iyice bizi sandıklardan küstürdüler. Ama bu son oy olabilir. Belki artık kapanacak herşey. Siz bilirsiniz ama bence oy verin

Katılıyorum lütfen nasıl olsa bir şey değişmeyecek diye OY VERMEKTEN VAZGEÇMEYİN! bu bizim hakkımız.

Mühürsüz pusula işi ne olacak ondan haber var mı?
Bence oylar Cem Uzan'a :halay:

Back