Osman Pamukoğlu çok iyi bir seçim ama yine de her kesimin sempatisini kazanacak bir aday ile birleşme yoluna gidilmelidir.
Gelse ya amca memlekete ne gerek var elin memleketinde yaşamaya?!Almanyadada emekli yaşi 67....tanidiğim bir yaşli alman bayan car...450 euro maaş aliyor...evin kirasi zaten 400 euro...çöplerden pet şişeleri topluyir sabah erkenden başlsyip akşama kadar....siz hala bazi Türkiye düşmanlarinin.vatan sever maskesi arkasinda saklanan.. tv kanallarindaki dizilerlen beyinlerinizi uyuşturun..yalan yanliş haberlere bakin ..gerçeklere gözünüzü kulaklarinizi kapatin...
Saol canim aminAman ha kendini sitrese sokma bebisine yazık
Hayırlısıyla kucağına almak nasip olsun
Konu Vatan ise gerisi teferruat tır.Kasina gözüne,partisine degil vatanseverliği ne oy vermeliyiz.Nacisane fikrim budur.Taze kan diyorum başka da bişey demiyorum. Particilik sistemi çok yanlış örnek veriyorum bahçeli çok iyi diyelim o gitti yerine başka biri geldi ben mhpliyim dönmem yolundan dememeli insan. Kişi bazlı bakılmalı
Sizin gerceklere kulaklariniz sagir olmuş ..gercekleri elbette biliyorum..bakin az önce bir cevap yazdim..burda gözümle gördüğüm şahit olduğum bir olaydan bahsettim..yaşli bayan çöp kutularindan pet şişeleri topluyor yazdim..emekli yaşi 67 ..emekli maşi 450 euro aliyor dedim..siz şakamisiniz diye karşilik verildi..Gerçekleri izi bilmek isterim o halde,buyrun dinliyorum.
Konu Vatan ise gerisi teferruat tır.Kasina gözüne,partisine degil vatanseverliği ne oy vermeliyiz.Nacisane fikrim budur.
beyin terk sizin yüzünüzden bu halde ülke zatenSn. Erdoğan karar vermişse doğru vermiştir.
Ben de fabrikalar neden satildi, neden tarim ve hayvancilik durdu onu soruyorum ama cevap veren cikmiyor. Neden disaridan almak zorundayiz mercimegi? Ceviz neden ithal,bizde yok muydu 25 yil once?Sizin gerceklere kulaklariniz sagir olmuş ..gercekleri elbette biliyorum..bakin az önce bir cevap yazdim..burda gözümle gördüğüm şahit olduğum bir olaydan bahsettim..yaşli bayan çöp kutularindan pet şişeleri topluyor yazdim..emekli yaşi 67 ..emekli maşi 450 euro aliyor dedim..siz şakamisiniz diye karşilik verildi...
Neyse hanimlar size bol sohbetler.....
Gerçekler miş, iyi güldümAhkam kesmiyorum gercekleri yaziyorum..inanip inanmamaniz size kalmiş o sizin sorununuz...ayrica ben istediğim zaman giderim
beyin terk sizin yüzünüzden bu halde ülke zaten
EKMELEDDİN İHSANOĞLU vakası olarak değerlendiriyorum.
Nedense Osman Pamukoğlunu görmek istiyorum ben ya bu ülke iktidarında
Burda yokmu ondan burda gencler o isi yapiyor yada anasini babasini olduruyor para icin sSizin gerceklere kulaklariniz sagir olmuş ..gercekleri elbette biliyorum..bakin az önce bir cevap yazdim..burda gözümle gördüğüm şahit olduğum bir olaydan bahsettim..yaşli bayan çöp kutularindan pet şişeleri topluyor yazdim..emekli yaşi 67 ..emekli maşi 450 euro aliyor dedim..siz şakamisiniz diye karşilik verildi...
bu konuda banlanma yokmu :)
Şekerim hollanda da asgari ücret 1300 ama kimsenin sesi sizin kadar çıkmıyor tabiri caizse essek gibi çalışıyor.Calisiyoruz.
Ama siz 1300 tl parasi yaparsiniz simdi ama biz burda tl cevirip yemiyoruz canım....Birton vergi ödüyoruz, attığın adım para,kira desen 1000 euro adam gibi bi ev en düşük.burdada cocuk var mutfak var,biz nasil geciniyoruz.sizin gibi ağlamadan bak ulkemize gelmeye para biriktiremiyoruz bile gelelim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?