- 17 Ocak 2014
- 938
- 1.583
- 313
Umarım girer. Bu korku boşa değil. Bölecek oyları Meral hanım.Bu arada imza toplanirsa girebilirmis
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Umarım girer. Bu korku boşa değil. Bölecek oyları Meral hanım.Bu arada imza toplanirsa girebilirmis
pardon ya ben sızı hollandadan yazan arkadas sandım :)Tabi öyle görünmüyor.. Bende bu ülkenin vatandaşıyım, pazara gidiyor, kredi odüyorum. Ay sonunu getiremiyorum.
Ben çocukken ve gençken gezerdim. Akşam gece eve gelirdim. Ortalık öyle güvenliydi ki. Bisiklet sürerdim patenle kayardım. Şimdiki çocuklara öyle üzülüyorum ki. Sokaklar berbat, eğitim berbat, iş yok, eğitim sistemi sürekli değişiyor. Suriyeliler afkanların sayısının on milyonu aştığı söyleniyordu en son o konuya girmeyeyim bileColuga çocuğa, kediye, köpeğe,ata,esssege,kuzuya daha sayardim da neyse migdem kaldirmiyor.Cocuklugumu ozledim evet hicbirseyimiz yoktu ama gece yarısına kadar sokaklarda rahatça oynuyabiliyorduk.Simdi kim çocuğunu rahatça sokağa salabiliyor?Tabi canım Yeni Türkiye bir harika!
Ahkam kesmiyorum gercekleri yaziyorum..inanip inanmamaniz size kalmiş o sizin sorununuz...ayrica ben istediğim zaman giderimŞaka misiniz?
Sanırım ülke sınırları dışı da yaşayıp ahkamkesengillerdensiniz...
Lütfen sağdan sağdan yürüyüp gidiniz..
Tatlım onu ben kendim özellikle yapıyorum sen geriden geliyorsan bişey diyemem. İkincisi ben Fransadan geldim türkiyeye ve neyin ne olduğunu gayet kendim görebiliyorum orda ki durum da burda ki durum çok aynı sadece Euro tl oynuyor ve sen şuan gitsen yurtdışına şuan açlıktn ölürsün tam tersi olsa ordan buraya gelen olursa zengin olur buna ben şahitim. Türkiye’yi bu durumda beğenmeyin sizsiniz fetocu tarım marım karıştırıyosunuz. Akp nin farkı sizinle nedir biliyormusunuz. Akp ileri düşünerek geliyor siz de geri düşünerek geliyorsunuz geriden düşünen insan biraz zor ilerler aynı çemberin içinde döner döner dolanır sizin ki o hesap.
Haklisiniz bir an sinirlerime hakim olamadim.Yapmayın. İstedikleri kıyas bu zaten.
insan zenginlik olan bir ülkeyi terk edip niye yurtdısına gider ki, büyük çılgınlık :)Canim bende diyorumki isteeee hani burda cok para kazaniyoruz yaa ulkemize gelemiyoruz oyuzden kapiş okadar cok kazaniyoruzkii bilet almaya paramız yok
Mideniz bulanmadı mı artık şu Erdoğan-Atatürk kıyasından.Sevmek zorunda değiliz,ama saygisizlikta yapmayiz.Peki sizin kitle Atatürk'u sevmiyor,onu bir aciklayabirmisiniz?Biz de Atatürk'ü sevmeyeni sevmiyoruz..
Tesekkur ederim :)bende ekonomiden eğitimden girdim git kendini öldür açlıktan ölüyorsun galiba dedi.
ne olacak bu ekonomi dedim tık cevap gelmedi başladı hakarete...Allah aşkına siyaset böylemi yapılır?
ayrıca süper yazmışsınız bayıldım
Kesin fazlasiyla alacakti onun korkusu midesiz piskevitUmarım girer. Bu korku boşa değil. Bölecek oyları Meral hanım.
Peki Hollanda'da et ne kadar?Şekerim hollanda da asgari ücret 1300 ama kimsenin sesi sizin kadar çıkmıyor tabiri caizse essek gibi çalışıyor.Calisiyoruz.
Ama siz 1300 tl parasi yaparsiniz simdi ama biz burda tl cevirip yemiyoruz canım....Birton vergi ödüyoruz, attığın adım para,kira desen 1000 euro adam gibi bi ev en düşük.burdada cocuk var mutfak var,biz nasil geciniyoruz.sizin gibi ağlamadan bak ulkemize gelmeye para biriktiremiyoruz bile gelelim...
Tahmin ederim. Varlar hep olacaklar, işin güzel yanı biz de varız. :)Haklisiniz bir an sinirlerime hakim olamadim.
Vurdun gol oldu,harika:)insan zenginlik olan bir ülkeyi terk edip niye yurtdısına gider ki, büyük çılgınlık :)
Aynen öyle. Yeni bir Amerika Türkiye'ye demokrasi getiriyor filmi izleyeceğimiz bu gidişatla öyle bariz kiBu arada hükümet destekçisi Tayyip Erdoğan sevdalısı tüm arkadaşların yarın bigün yiyecek ekmek bulamadıklarında nasıl hükümet düşmanı olacaklarını tahmin etmek zor değil.
Hayat hep böyledir siyaset ve tarih asla değişmez.İnsanlar evlerine ekmek götürecek para bulamadığında en korkulan en sevilen uğruna ölünen liderler devrilmiştir.Ve üzgünüm ama Türkiye için bu zaman çok yakın.
Bir ara bu bölümde olmuştu bu olay :)))Seçime haftalar kala sinirleri yıprananlar kendi yalvaracak beni banlayın diye bence, ben de onlardan biri olacağım gibi geliyor sonumuz hayır olsun abla. :)
Valla biz senelerdir bagiriyoruz bunlar cok tehlikeli , askeriyeyi ele gecirdiler , egitimi ele gecirdiler , devlet kadrolarini ele gecirdiler diyeEşimin ilk zamanlarında bi foruma uyeydik birlikte ordan kavga ettiğimizi hatırlıyorum fetocularla hocam hocam diye ölüp bitiyorlardı ters şeyler yazdığımız için yemediğimiz küfür kalmıyordu bi 12 sene öncesinden bahsediyorum şimdi vatan haini oldular kandırıldılar cok üzülüyorum