- 18 Şubat 2018
- 12.269
- En iyi cevaplar
- 2
- 55.055
- 598
- 44
Kanımin son damlasına kadarTahmin ederim. Varlar hep olacaklar, işin güzel yanı biz de varız. :)
Genel olarak takip ettim yazılanları.Ben de şu anda iktidarın yaptıgı yanlışlıkların farkındayım ve görüyorum.Genel olarak yapılan yanlışlar yazılmış ve isyan edilmiş.Ama bi söz var iğneyi kendine çuvaldızı başkasına batır diye.Iktidarı eleştirenlerin az çok hangi partiyi destekledikleri belli acaba birazda desteklediğiniz partiyi eleştirmeniz gerekmiyo mu.Mualefet bile yapamayan bi parti var iktidarın karşısında keşke iyi bi muhalefet olsaydı da insanlar denize düşünce yılana sarılmasaydı...
Editolemiğe girmek için yazmadım kimseye bu anlamda cevap vermiycem.Herkese iyi günler.Rabbim vatanımızı milletimizi korusun ve bu kötü gidişten kurtarsın
Bende ayni ornegi verecektim kim olduklarini bilmezler diye yazmadim en son saddamin heykelini halk kirmisti hic unutmam onu buda oyle olacakTesekkur ederim :)
Siyaset artik boyle yapiliyor, sectikleri beyefendinin uslubunu da benimsemisler
Her seyini benimsedikleri gibi
O Kuran-i Kerim’i sallaya sallaya meydanlara cikti ya. Gozumun onunden gitmiyor. Saddam da yaptiydi aynisini, Hitler de. Biraz evrensel dusunebilseler de sonunun ayni olacagini gorebilseler keske
Kesin fazlasiyla alacakti onun korkusu midesiz piskevit
BOP ne desek kaç tanesi cevap verebilir acaba?Bende ayni ornegi verecektim kim olduklarini bilmezler diye yazmadim en son saddamin heykelini halk kirmisti hic unutmam onu buda oyle olacak
Veya Temel Karamollaoğlu hakkında ne düşünüyor sunuz ?
Ben her gordugumde oyle diyorum ismini kullqnmiyorum :)Ben bunu oyunlarda nick yaparım, ağlanacak halimize güldürdünüz ya
Midesiz Piskevit
Cevap verip gercekleri söylesek kabul edecekmisiniz..hic sanmam..o yüzden cevaba gerek yok .:)BOP ne desek kaç tanesi cevap verebilir acaba?
Ben hamileyim herkesin yerine yazarim buraya :)Off daha 65 gün varmış
Önümüz Ramazan keşke karşılıklı çarpışma yorumlara ara verilse yoksa ne oruç kalır ne ibadet kalır boşuna ac kalmış oluruz
Yada en iyisi topige hic girmemek
Osman Pamukoğlu çok iyi bir seçim ama yine de her kesimin sempatisini kazanacak bir aday ile birleşme yoluna gidilmelidir.EKMELEDDİN İHSANOĞLU vakası olarak değerlendiriyorum.
Nedense Osman Pamukoğlunu görmek istiyorum ben ya bu ülke iktidarında
Sen soyle saddama noldu ?Cevap verip gercekleri söylesek kabul edecekmisiniz..hic sanmam..o yüzden cevap yok .:)
Gerçekleri izi bilmek isterim o halde,buyrun dinliyorum.Cevap verip gercekleri söylesek kabul edecekmisiniz..hic sanmam..o yüzden cevaba gerek yok .:)
Kanatlandi uctu gitti .Sen soyle saddama noldu ?
Aramızda oy kullanmak istemeyen arkadaşlar var. Haklısınız iyice bizi sandıklardan küstürdüler. Ama bu son oy olabilir. Belki artık kapanacak herşey. Siz bilirsiniz ama bence oy verin
Aman ha kendini sitrese sokma bebisine yazıkBen hamileyim herkesin yerine yazarim buraya :)
Iste sizdeki sikinti bu ya hakaret ediyorsunuz ya dalga geciyorsunuz ve acinacak halinize guluyorsunuz Rabbim sonucta sizide yarattiki bazi insanlarin kiymeti bilinsin bu yuzden yaradandan oturu severiz yaradilani ....Kanatlandi uctu gitti .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?