Erken seçim 24 Haziran Pazar Günü

Söylenecek okadar şey varki..ama laf uzar gider...kaldiramazsiniz bazi gercekleri..altinda kalirsiniz..

Ben hala bölge bölge iktidarın yaptığı şeylerle yanan kavrulan yerlerde iktidara fazla oy çıkmasının şaşkınlığındayim :/

Yine şaşırtacak bu seçim beni
Şaşırmanın verimli olduğu ülkedeyiz.. o yüzden ben de sana eşlik ediyorum şaşırmaya devam ederek..

Sana da geçerli yazdığım cevap
Sana derken sokaktan arkadasiniz miyim ben sizin?
Bosuna demiyoruz malum partinin taraftarlari cahil diye
Daha tanimadiginiz insana nasil hitap edeceginizi bilmiyorsunuz, gorgusuzluk ve cehalet akiyor pacalarinizdan
Yazik gercekten ulkenin gencligine bak

Sonradan anladı tamam o zaman binlerce insan ihraç oldu gerçekten bağı olanlar tutuklandı ama mahkemece birçok insan suçsuz bulundu ama ihraçlar aileler perişan
Takipsizlik alan beraat eden onlarca insan ihraç
Bunları yapan insanları nasıl destekliyorsunuz

Biz ve bizim nesiller soruyor öğreniyor ve herşeyin farkında. Peki yeni gelen nesil??? Bomboş bir nesil yetişiyor. F.b ins yalan haberlerle klavye delikanlılığı yapan araştırmayan bir nesil. Böyle kaos ortamında Rabbim yardımcımız olsun

Eşimin işi gereği hastane bitimine onay vermesi gerekiyordu ama hastane bitmemişti. Eşim eksik hastaneye tamam deyip imza atmam dedi. Ve bir devlet memuru başka bir üst devlet memuru tarafından resmen tehdit edildi. Neymiş Bülent Arınç açılış yapacakmış. Bu sadece bir örnek.

Diğer saydıklarıma cevap alamadım?
O makama gelen kişinin kandırıldık deme lüksü yok. Ya kandırılmayacak ya da yerini kandırılmayacak birine bırakacak. Ülke yönetiminde pardon denmez.

Tek sıkıntı yanlis politika. Tarimin hayvanciligin bitmesi. Turkiye gibi bir tarim cenneti cevizi ve mercimegi bile Kanadadan aliyor. Neden sizce?

Fetocular meselesine inanmiyorum zaten. Yillarca okullarinda okuyanlari dershanelerine gidenleri toplasinlar ulkede bir tek ben kalirim. O zamanlar izin veren kimdi? Cikarlar catisinca buyuk balik kucuk baligi yuttu hepsi bu. 15 temmuz olaylarinda sucsuz gunahsiz insanlari katlettiler. Uzerine de senaryo yazdilar. Her sey yalan dolan. Kimse sehit edebiyati yapmasa keske

Birde suna ne diyorsunuz?

Bir ülkeyi yöneten insanin üslubuna?

Bu Hangi partiden olursa olsun.
Hangi görüşten olursa olsun .
Bir ülkeyi yöneten milletine seslenen insan bir muhalefet başkanına kanalizasyon ağızlı nasil der.

Bunun argocasini hepimiz biliyoruz.
Kanalizasyonun anlamini.

Bu zihniyetinde zaten fikri, zıtri, anlayışı, lisanı belli.

Kalite asla tesadüf degildir.

Çok komiksiniz.. Fetöyü bu ülkenin başına bela eden ta kendisi zaten. Türkiye kültür başkenti olimpiyatlarında ne olur dön artık bu hasret bitsin diye ona seslenen kimdi? 2010 kpss sınavlarında tüm fetöcüler her yere yerleştirilmiş ama Erdoğan'ın haberi yok öyle mi? her yere dağılmışlar haberi yok. Bu ülkede biz bu adam ülkeye bela olacak derken tüm akp liler doğru konuş sayın hocamız hakkında diyorlardı ne oldu?

Satılan şeker fabrikaları, çaykur, bir çok boğaz kıyısı yalı falan araplara satıldı hala satılıyor. Gidin Yalova'ya falan Arap dolu ülkemde. Suriyeliler geldi kiraları verildi maaşlar verildi. Benim 3 kuruş asgari ücretimden dünyanın vergisi alınıyor ama. Dolar uçmuş altın uçmuş ekonomi uçmuş insanlar meyve yiyemiyor et yiyemiyor sizin asgari ücretten haberiniz yok sanırım. Eti bile ithal ettiğimizden, samanı, bakliyatı ithal aldığımızdan da haberiniz yoktur sizin. Satılan onca yerle neler yapılırdı. Kendine yeten ülkeyken bizi başkalarına muhtaç eden kim?

Onlara karşı çıka aleyhlerine yazan gazetecilerin başına ne geldiğinden protesto eden öğrencilerin terörist ilan edildiğinden evet çok özgür bir ülkeyiz! Akp iktidara geldiğinden beri neden çocuk istismarı arttı ve bunu yapan ensar vakfı kapatılmadı? çocuk gelinler, çocuk yaşta doğumlar, kadına şiddet. Sen tutup kadını kendi ağzınla yerersen başı açık kadın perdesiz evdir falan dersen erkeklerde kadına herşeyi hak görür. Şort giydiği için darp ediliyor kadınlar oruç tutmayanlar ayıplanıyor bu nedir bu sadece şuraya sığdırdıklarım. Bu ülkede benim yaşadığım şehirde gencecik bir üniversite öğrencisi sırf protesto ettiği için elinde hiçbir silahı birşeyi olmadığı halde linç edilerek dövülerek öldürüldü. ALİ İSMAİL KORKMAZ ve daha niceleri.. Vicdan diyorum güzel birşey.

Walla bu durumda biz seni cahil görüyoruz. Bazı insanlar var okudum diye adam zanneder kendini .

bak sana w değilde v olduğunu öğretemedim sıfır gelişme . Şimdi netten araştır ev ödevi sana
1- Türkçe güzel konuşma yazma ve HARFLER
2- milli hasıla nedir milli gelir nedir
3- istihdam nedir
4- ülkelere göre asgari ücretler

ve en önemlisi 5- çok cahilim nasıl yenebilirim

Diğer saydıklarıma cevap alamadım?
O makama gelen kişinin kandırıldık deme lüksü yok. Ya kandırılmayacak ya da yerini kandırılmayacak birine bırakacak. Ülke yönetiminde pardon denmez.
Mesjlara yetişemiyorm da o yüzden burda siyaset konuşulmaz karşı karşı olmak gerekir bu da insanca olması gerekior ama ben burda adabında konuşan insan çok az görebiliyorum

Amerikan'in beyaz sarayı var da,Turkiye'nin külliyesi neden olmasın? Türkiye güçlü ve buyuk bir ülke onlardan neyimiz eksik

Hakaret etmem, karşıt görüşe de saygim her zaman sonsuzdur. Ancak bdv de açılan bir konu hakkinda karşıt görüş yazsak hemen ceza yeriz. Konuyu yonetimin açmış olmasi cezalardan uzak mi tutuyor bizi?

Mesjlara yetişemiyorm da o yüzden burda siyaset konuşulmaz karşı karşı olmak gerekir bu da insanca olması gerekior ama ben burda adabında konuşan insan çok az görebiliyorum
Tarım, eğitim konusunda sorularım olmuştu ya. Cevap verdiğiniz aynı mesajda.
Ya da her neyse aman.

Bu arada oy verilecek büyük parti kalmamış. Kime oy versek acep
Artık partilerin seçim vaadlerine bakmak gerek !!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…