Söylenecek okadar şey varki..ama laf uzar gider...kaldiramazsiniz bazi gercekleri..altinda kalirsiniz..Sevdalikelebek bişey daha sormak istiyorum
Evde çocuğu aç olan baba prestijli mesleği var, itibardan tasarruf edemem deyip son parasıyla lüks kıyafet alıyor çocuklar aç
Neden ülkede fabrika açacaklarına saray yapıyorlar
Sarayın aylık ülkeye maliyeti trilyonlardı
Akp lilerin bu konuda ne düşündüğünü merak ediyorum
Çok şey bilmezdim, 15 yıldır iktidardalar 21 yaşındayım, içine doğdum sayılır. Sayelerinde araştırmayı öğrendim, doğruyu yanlışı insanların nasıl göremediğini, bağıranı haklı saydıklarını öğrendim. Sesi çıkan her zaman haklı değildir. Seçimlerin adaletli olacağına dair gram inancım yok ama kendi elleriyle koca bir karşıt kitle yarattıklarını biliyorum. Umarım yaşamanın değerini biraz olsun anlarız da kanalizasyonlarda ışık göreceğiz diye boş hayallere kapılıp iyice hiç etmeyiz yaşamlarımızı. İç huzuru adına bir şey kalmadı insanlarımızda. Metrolara girerken güvenlik kontrollerinden geçmek, incik cincik aranmak normal bir şey gibi geliyor bize artık, oysa hepimiz potansiyel terör örgütü üyesiyiz buna göre. Ölmek normal bir şey gibi, şehit olmak normal bir şey gibi. Dramatize ediyorum olayları belki ama gerçekten 21 yaşında konuşmam, düşünmem gereken geleceğimde endişe etmem gereken şeyler bunlar olmamalıydı. Şu dünyaya çocuk getirmekten korkmak olmamalıydı kaderim. Ummaktan başka hiç bir çare yok ama sonuç da belli sanırım. Nasıl sindirildiysek çaresizliğimizi bile kabul eder olmuşum. Bu günlerin içinden çıktığımız anı görmek isterim diyeceğim tek şey bu. Umadım o adalet gerçek hak edenlere tecelli eder. Erken seçim konusunda diyecek tek şey ülke daha da b.ka sürüklenmeden alabildiğimiz kadar oy alalım kafası bence tamamen. Artık iplerin ucu kaçtı çünkü.
Şaşırmanın verimli olduğu ülkedeyiz.. o yüzden ben de sana eşlik ediyorum şaşırmaya devam ederek..Ben hala bölge bölge iktidarın yaptığı şeylerle yanan kavrulan yerlerde iktidara fazla oy çıkmasının şaşkınlığındayim :/
Yine şaşırtacak bu seçim beni
Sana derken sokaktan arkadasiniz miyim ben sizin?Sana da geçerli yazdığım cevap
:))) şuan farkında mı sen ona bak şuan dost mu değil ona bak sen böyle sözler olmuyo yani Yok fetoyu beslemişler falan sende bi zamanlar sevdiğin arkadaşınla samimiydi gerçek yüzünü ilerde gördün ilişkini bitirdin tayyıp Erdoğan da bir melek değil başından anlasın oda bir kul zamanla anlayıp kararını verdi kötü mü oldu hayır darbeyi engellediler
Yıl 2017 Şubat açılışına beyefedindinin katıldığı bı hastanede iki gün sonra şartların uygun olmadığı için doğum yapamayacagimi öğrenmiştim
Kafamdan kaynar sular döküldü noldu yine sağlık bakanlığına şikayette bulundum
Şikayette bulunmamin faydası mi oldu yoksa zaten mi açılacaktı bilmem iki gün sonra yani hastane açılışının 4. Günü telefon geldi
Hastane hazır diye :/
Diğer saydıklarıma cevap alamadım?:))) şuan farkında mı sen ona bak şuan dost mu değil ona bak sen böyle sözler olmuyo yani Yok fetoyu beslemişler falan sende bi zamanlar sevdiğin arkadaşınla samimiydi gerçek yüzünü ilerde gördün ilişkini bitirdin tayyıp Erdoğan da bir melek değil başından anlasın oda bir kul zamanla anlayıp kararını verdi kötü mü oldu hayır darbeyi engellediler
Sen o zaman makyajlrına verdiğin parayı önce Yetimlere fakire fukaraya ver sonra bu sözü kullan tamamSöylenecek okadar şey varki..ama laf uzar gider...kaldiramazsiniz bazi gercekleri..altinda kalirsiniz..
Tek sıkıntı yanlis politika. Tarimin hayvanciligin bitmesi. Turkiye gibi bir tarim cenneti cevizi ve mercimegi bile Kanadadan aliyor. Neden sizce?O zaman bişey üretmiyor demeyin. Söylesene eskiden Türkiye nasıl dı şuan niye memnun değilsin sıkıntı tek akp mi yoksa gerçekten Türkiye mi ? Fetocularla yaşamayı ben kesinlikle istemezdim akp olmasaydı bunlar olacaktı işte
O zaman bişey üretmiyor demeyin. Söylesene eskiden Türkiye nasıl dı şuan niye memnun değilsin sıkıntı tek akp mi yoksa gerçekten Türkiye mi ? Fetocularla yaşamayı ben kesinlikle istemezdim akp olmasaydı bunlar olacaktı işte
Walla bu durumda biz seni cahil görüyoruz. Bazı insanlar var okudum diye adam zanneder kendini .
Mesjlara yetişemiyorm da o yüzden burda siyaset konuşulmaz karşı karşı olmak gerekir bu da insanca olması gerekior ama ben burda adabında konuşan insan çok az görebiliyorumDiğer saydıklarıma cevap alamadım?
O makama gelen kişinin kandırıldık deme lüksü yok. Ya kandırılmayacak ya da yerini kandırılmayacak birine bırakacak. Ülke yönetiminde pardon denmez.
Amerikan'in beyaz sarayı var da,Turkiye'nin külliyesi neden olmasın? Türkiye güçlü ve buyuk bir ülke onlardan neyimiz eksikSevdalikelebek bişey daha sormak istiyorum
Evde çocuğu aç olan baba prestijli mesleği var, itibardan tasarruf edemem deyip son parasıyla lüks kıyafet alıyor çocuklar aç
Neden ülkede fabrika açacaklarına saray yapıyorlar
Sarayın aylık ülkeye maliyeti trilyonlardı
Akp lilerin bu konuda ne düşündüğünü merak ediyorum
Ben makyaj kullanmiyorumki...hem fakire fukaraya yardim edip etmediğimi nerden biliyorsunuz..Sen o zaman makyajlrına verdiğin parayı önce Yetimlere fakire fukaraya ver sonra bu sözü kullan tamam
Tarım, eğitim konusunda sorularım olmuştu ya. Cevap verdiğiniz aynı mesajda.Mesjlara yetişemiyorm da o yüzden burda siyaset konuşulmaz karşı karşı olmak gerekir bu da insanca olması gerekior ama ben burda adabında konuşan insan çok az görebiliyorum
Evde çocuğum aç ise ben makyaja para vermemSen o zaman makyajlrına verdiğin parayı önce Yetimlere fakire fukaraya ver sonra bu sözü kullan tamam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?