- Konu Sahibi Beautyguru
Hangi tahlil den bakılıyorÇocuklukken salgılanan hormon doktorum eksiklikten dolayı olabilir dedi. Evet bekarım 28 yaşındayım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hangi tahlil den bakılıyorÇocuklukken salgılanan hormon doktorum eksiklikten dolayı olabilir dedi. Evet bekarım 28 yaşındayım
Erken menepoz olduktan sonra mi cocugunuz olduErken menopoz teşhisi konalı yedi sekiz yıl oldu ama ben şimdi ikinci için uğraşıyorum yani artık çoğu doktora bile güvenim kalmadı her şey allahtan
Merhabalar fsh testini adetin 2. Yada 3. Günü yaptırmak gerekiyormuş, onun dışındaki günler yapılırsa çok yüksek çıkıyor ve gerçek sonuç olnuyor, merak ettim sizin testiniz ne zman yapıkdı.Benimde en yüksek 65 gördüm şuan kür falan 48 bakal ım geleck ay kaç çıkacak uğraşmaya devam
Maşallah allah bağışlasın..Erken menapoz tanınız varmıydı sizinde ve kendiliginden mi oldu acaba?Ben hamile kaldım tamda tüp bebek tedavisine başladığımız zaman öğrendim şuan dünyalar tatlısı bir oğlum var çok şükür
Bende herşey vardı fsh yüksekti ,amh değerim düşüktü , kist vardı kist için doktor Doğum kontrol hapı vermişti önceden hiç kullanmamıştım kist geçince sonraki ay tedaviye başlayacaktık hamile olduğumu görendim çok şükür rabbim herkese böyle hamile bıraksınMaşallah allah bağışlasın..Erken menapoz tanınız varmıydı sizinde ve kendiliginden mi oldu acaba?
Şuan tam olarak aynı durumdayım cnm dün kist olduğunu öğrendim fsh yuksek amh düşük bu dr yeni bakalım bi ton ilaçlar vitaminler verdi adet olunca gel kistin durumuna bakalım dedi umarım benimde sizin gibi olur gerek kalmaz hayırlısıylaBende herşey vardı fsh yüksekti ,amh değerim düşüktü , kist vardı kist için doktor Doğum kontrol hapı vermişti önceden hiç kullanmamıştım kist geçince sonraki ay tedaviye başlayacaktık hamile olduğumu görendim çok şükür rabbim herkese böyle hamile bıraksın
Rica ederim ne demek..
Rahim büyütme tedavisi yokmu? Hormon ilacı kullandiniz mi bu 3 senedeMerhabalar,
bende erken menopozum 28 yasında 2 yıllık evlıyım. tam 3 senedır bu menopozla ugrasıyorum. gıtmedıgım doktor kalmadı herkes kıbrısı önerdi. daha 3 gun önce doktora gıttıgımde rahmimin küçüldüğünü rahimi büyütmeden tasıyıcı anne bıle olamıycagımı öğrendim. allah hepımızın yardımcısı olsun. yaşamayan bılemez.
Rahim büyütme tedavisi yokmu? Hormon ilacı kullandiniz mi bu 3 senede
Ayni dertten muzdaribim.Ben de yarim rahimliyim erken menapozum yumurta yok rahim yok ne yapacam bilmiyorumkullanmaz mıyım. cyclo progdyna kullandım, klomenler, vitaminler, en son gıttıgım doktor TRİSEQUENS verdi. bununla bırlıkte rahım de buuyur bıraz dedı gerekırse amelıyatla buyuturum dedı. ama fsh cok yuksek yumurtam yok sadece rahım değil bır suru sorunum varr. ayyyh cok zor cook.
Sizin amh kaçtı benim amh 0,50 yaş 30 3 kere kimyasal tüp bebek geçirdim çok korkuyorumBen hamile kaldım tamda tüp bebek tedavisine başladığımız zaman öğrendim şuan dünyalar tatlısı bir oğlum var çok şükür
Merhaba amh değerim 0,21 hiç tüp bebek ve aşılama olmadan kaldım hatta ikincisi bile olabilir dedi doktorumSizin amh kaçtı benim amh 0,50 yaş 30 3 kere kimyasal tüp bebek geçirdim çok korkuyorum
Sizinkisi mucize gibi bisey olmuş sanirim.yumurta rezerviniz baya düsükmüs.Merhaba amh değerim 0,21 hiç tüp bebek ve aşılama olmadan kaldım hatta ikincisi bile olabilir dedi doktorum
Evet gerçekten mucize oldu çok şükür şuan 3 aylık olduk bileSizinkisi mucize gibi bisey olmuş sanirim.yumurta rezerviniz baya düsükmüs.
slm tüp bebek uygulamanızla ilgili bilgi verebilir misiniz. ben de ilk defa yaptırmayı düşünüyorum ve fsh 26Bu konuyu açtıktan 3 ay sonra 1. tüp bebek denememizde hamile kaldım, şuan şükür ki 4. ayımın içerisindeyim. Fsh değerim 32,15,
Amh değerim 1 yıl önce 1'in altındaydı (bir daha baktırmadım)
3 yumurtam oluştu, 1 tanesi döllenebildi, 8 hücreli olarak embryom transfer edildi. O bir tanesi her şeye inat tuttu :)
2,5 yıldır korunmuyorduk, olmamıştı; son 1,5 yıl boyunca da klomen, aşılama, her ay yumurta takibi ne varsa denemiştik, ancak ilk tüp bebekte tuttu. İmkansız değilmiş lütfen internette yazılanlara çok kulak asıp moralinizi bozmayın
(internette bir çok kaynakta fsh'ı 25'in üzerindeki kişi tüp bebek tedavisiyle bile hamile kalamaz yazıyor! )