- 23 Temmuz 2024
- 9
- 3
-
- Konu Sahibi gazelegazel
Amh düşük. Fsh değeri menapoz olduğunuzu göstermez ama amh düştükçe regl duzensizligi ve fsh değişimleri başlayacaktır. Çünkü benimde amh düşüklüğü var.Merhabalar geçen yıl adet olmadığım için doktora gittim. Bana yumurtalıkların iyi yasmini iç düzelir demişti. Yasmini bi bırakıyım dedim 3 ay bekledim gelmeyince tekrar gittim. Amh 0.92 Fsh 4.86 bu değerler nasıl acaba. Doktor bana gece dekort 05 iç sabah kontizol için kan alacağız dedi erken menopozmu sizce.
doktorunuz size menopoz dedimi peki nasıl bir tedavi alıyorsunuz şuandaAmh düşük. Fsh değeri menapoz olduğunuzu göstermez ama amh düştükçe regl duzensizligi ve fsh değişimleri başlayacaktır. Çünkü benimde amh düşüklüğü var.
Bende 28 yaşındayım. Fsh degerime göre dedikleri de değişiyor. Bazen yükseliyor bazen normal aralığa iniyor. İlaç tedavisi görüyorum. Yeni evliyim. Bebek için tüp bebek tedavisi düşünüyoruz. İnşallah nasip olur. Kendinize ve yediklerinize dikkat edin. Sizin amh çok düşük değil. Stres yapmayın.doktorunuz size menopoz dedimi peki nasıl bir tedavi alıyorsunuz şuanda
İnşallah Rabbim şifa versin. Yaşımız genç sizde üzülmeyin hiç geç olsun tek güç olmasın.Bende 28 yaşındayım. Fsh degerime göre dedikleri de değişiyor. Bazen yükseliyor bazen normal aralığa iniyor. İlaç tedavisi görüyorum. Yeni evliyim. Bebek için tüp bebek tedavisi düşünüyoruz. İnşallah nasip olur. Kendinize ve yediklerinize dikkat edin. Sizin amh çok düşük değil. Stres yapmayın.
Merhaba nasıl temin ediyorsunuz? Fiyatı nedir? Almak isterimNMN takviyesi alın. Maalesef Türkiyede çok bilinmiyor, ilaç kullanımına yönlendiriyorlar.
NMN(Nikotinamid Mononükleotid) DNA onarımı yapar, yaşlanma etkilerini azaltır aynı zamanda stres hormonunu dengeler. Yapılan araştırlarda NMN kullanan menapozlu kadınların büyük bir çoğunluğunda adet döngüsüne yeniden başlamış, yumurtalık sorunlarında düzelme görülmüş. Bende de erken menapoz vardı düzenli NMN %99 kullanıyorum ( yurt dışından ithal ediyorum) adetim düzene girdi, fsh aşamalı düştü. Miyomum küçüldü. Sizde araştırın almayı düşünürseniz sizin için de sipariş vereyim
Ne kadar süredir kullanıyorsunuz iyi ki paylaştınız bende hormon ilaçla adet oluyordum 5 yıldırNMN takviyesi alın. Maalesef Türkiyede çok bilinmiyor, ilaç kullanımına yönlendiriyorlar.
NMN(Nikotinamid Mononükleotid) DNA onarımı yapar, yaşlanma etkilerini azaltır aynı zamanda stres hormonunu dengeler. Yapılan araştırlarda NMN kullanan menapozlu kadınların büyük bir çoğunluğunda adet döngüsüne yeniden başlamış, yumurtalık sorunlarında düzelme görülmüş. Bende de erken menapoz vardı düzenli NMN %99 kullanıyorum ( yurt dışından ithal ediyorum) adetim düzene girdi, fsh aşamalı düştü. Miyomum küçüldü. Sizde araştırın almayı düşünürseniz sizin için de sipariş vereyim
Amhla ne alakası var öyle aşırı dusukte değil benim 0.23 adet görüyorumAmh düşük. Fsh değeri menapoz olduğunuzu göstermez ama amh düştükçe regl duzensizligi ve fsh değişimleri başlayacaktır. Çünkü benimde amh düşüklüğü var.
Hanımefendi 1 in altindakilere düşük dendigi için öyle dedim ki kişinin amh si şuan iyi. Sordu fikrimi söyledim. Demek istediğim düştükçe hormonlar değişiyor regl problemleri yaşanıyor insanlarda.Benimde amh düşük reglim hep iyiydi son zamanlarda başladı düzensizlikler.Amhla ne alakası var öyle aşırı dusukte değil benim 0.23 adet görüyorum
Bu arada size başka bir başlıkta da yardımcı olmak için deneyimlerime bağlı fikirlerimi yazmışım. Allah herkesin yardımcısı olsun. Demekki yazmamak gerekiyormuş.Amhla ne alakası var öyle aşırı dusukte değil benim 0.23 adet görüyorum
Size kötü birşey mi dedim pardon? Fsh menepoz göstermez demişsiniz fsh menepoz gösterirBu arada size başka bir başlıkta da yardımcı olmak için deneyimlerime bağlı fikirlerimi yazmışım. Allah herkesin yardımcısı olsun. Demekki yazmamak gerekiyormuş.
Kişinin fsh değeri 4 yani şuan menopoz değil bunu demek istedim. Sizin de üslubunuza takıldım ne alakası var gibi bir cümleye hiç gerek yoktu.Size kötü birşey mi dedim pardon? Fsh menepoz göstermez demişsiniz fsh menepoz gösterir
Kusura bakma cnm kırmak değildi amacımKişinin fsh değeri 4 yani şuan menopoz değil bunu demek istedim. Sizin de üslubunuza takıldım ne alakası var gibi bir cümleye hiç gerek yoktu.
Degerleriniz normal menepoz yok gibi duruyor amh bir tık daha yüksek olması gerek ama kötü değil yaniMerhabalar geçen yıl adet olmadığım için doktora gittim. Bana yumurtalıkların iyi yasmini iç düzelir demişti. Yasmini bi bırakıyım dedim 3 ay bekledim gelmeyince tekrar gittim. Amh 0.92 Fsh 4.86 bu değerler nasıl acaba. Doktor bana gece dekort 05 iç sabah kontizol için kan alacağız dedi erken menopozmu sizce.