Gebeliğe Hazırlık Erken menopoz

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Toprak111

""Yasanmayan yaslar""
Kayıtlı Üye
4 Nisan 2017
5.037
6.531
148
Arkadaşlar mrb, benim FSH değerin yüksek , amh de gecen ay 1.3 cıktı, ayaklarının altı yanıyor uzun süredir, erken menopoz riskim çok mu fazla acaba, eşimle ayrılık asamasındayım , 26 yaşındayım bu konuda ne yapabilirim, ilerde çocuk sansım hiç olmaz

Aynı şeyi bana da dediler fsh 13 buçuk çıktı amh 2016 yılında 1.75 çıkmıştı şimdi muhtemelen daha düşüktür internette araştırdım testere dişli aslan pençesi öneriliyor onu tavsiye ederim canım ayrıca bebek düşüncem olursa bu aşamada arı sütü bal polen gibi takviyeler ile yumurta artırma oluyor . ayrıca üzüldüm hakkında hayırlısı rabbim yardımcım olsun stres yapma üzülme bu menopoz u tetikli yor

Allah razı olsun 22 yaaında ilk tüp bebek tedavimi gördüm, o yaatane beri erken menopoz teşhisim var, elden hiç bir şey gelmiyor dizede çok geçmiş olsun

Allah razı olsun 22 yaaında ilk tüp bebek tedavimi gördüm, o yaatane beri erken menopoz teşhisim var, elden hiç bir şey gelmiyor dizede çok geçmiş olsun
Sağol canım dua ve takviye ler e devam hiç üzülme ben çok üzüldüm yıprandım ama herşey boş gerçekten sen iyi ol herşey yoluna emin ol giriyor

Soğan suyu kürünü uygulayabilirsin,soğan suyu zayıflatıyor diye içen ve menapozaa girmesine rağmen hamile kalanlar olmuş,yumurtlamayı sağladığı yazılmış,bir ara bende araştırmıştım okududuklarım arasında böyle bir konuda vardı,karar sizin tabiki paylaşmak istedim sadece

Çok teşekkür ederim

Merhaba arkadaşlar . Bende 28 yaşında bir senelik evliyim . Subay ayında adet düzensizliğine gittiğim bir doktor bana yaşıtlarıma göre daha erken menpoza gireceğimi söyledi bende hemen tüp bebek tedavisine başlamaya karar verdim başkent hastanesinde doktor adetin ikinci günü gel dedi ama ben mart ayında son adetini görerek erken menopoza gitmiş olduğunu öğrendim dün . Doktor cyclo progynova ya başladı dün. Mart ayında hemen saracoğlu kürlerine başlamıştım.bu arada ama fsh bırakın düşmeyi daha da artmış . Ne yapmam gerektiğini bilmiyorum hiç tüp bebek denemem olmadı başka doktorlara da gitmeli miyim yoksa bu kaderim diyip 40 yaşına kadar hormon tedavisine mi devam.mi etmeliyim bilmiyorum ..yardimlariniza ihtiyacimvar

Merhaba
Bir kaç yıl önce tüp bebek trdavisi gördüm. Son tedavimde fsh 14 dü. Amh 0.89 erken menopoz olsbilir dediler. 3 yılda 3 tedavi hemen gittik evlat edinmeye başvurduk kızımıza kavuşştuk. Tabi korunmuyoruz da. Şu an 45 gündür adet olmuyorum. Menopozdan şüphelendim belirtileri neler acaba.

Valla ben yasadigim şikayetleri soyleyim size geceleri ates basmalari , daha sonra bu gün icin de de yayılmaya başladı en sık karşılaşılan sicak basnası zaten daha sonra vajinada kuruluk , ve benim.en büyük problemlerimden ilişkide ağrı acı ... Bi an evvel doktora gidin bence

Sıcak basması yok şimdilik eşim camı açıp yatıyor diye kızımın odasında uyudum hatta dün ama yine de tabiki erken teşhis için gitmem gerekli dediğiniz gibi ihmal etmemeliyim. Çok teşekkür ederim. Sizin çocuk konusunda düşünceniz ne doktor ne diyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…