Menopoz Erken Menopoz Yaşayanların Paylaşım Alanı

Menopoz nedir ? Belirtileri ve menopoz süreci hakkında paylaşımlar
Bence doğruyu yapıyorsunuz. Bunu hem sizinle aynı durumu yaşayan bir kadın hem de eczacı olarak söylüyorum

Şey kimdin sen bizm grpta mısın?

Merhaba
Ben 1.5 yıl önce yine 45 gün adet olmanıştım. Ondan sonra sıkıntı olmadı adet oluyordum. Bu iki ay yine olamadım.yine menopozdan şüphelendim. Resmen aklımla oynuyor belirtileri yaşayanlar yazabilirmi

Bende 40 yasindayim son 1 yildir adet gecikmeleri yasiyorum. Gecen ay doktora gittim. Hormon testimde fsh 25 cikti. Doktor hormon ilaci verdi ama kullanmak istemedim. Hayit otundan yapilan agnucastone diye bi ilac kullanmaya basladim ve aslan pencesi içmeye basladim. Ama bu ay gene 5 gun gecikti

Geçen hafta doktora gittim. Yumurta çatlaması olmadığını ondan dolayı adet olamadığımı söyledi. İlaç verdi içiyorum. Adet olunca ikinci günü gideceğim. Hormon tahlillerine bakacak. Meraktayım. Erken menopozdan sağlık anlamında korkuyorum.

Doktora bugün gittim menopoz başlangıcı yokmuş. Hamilelik de yok. Kan sonucuna göre ilaç vereyim dedi ama çok gerek duymuyorum ilaca. İlerleyen zamanda adet olmazsam bakarım duruma göre
Merhaba bende sizinle benzer durumu yaşıyorum. Deneyiminiz benle paylaşırmisiniz?

Merhaba bende sizinle benzer durumu yaşıyorum. Deneyiminiz benle paylaşırmisiniz?
Merhaba,
İlacı kullandım ve adet oldum. İkinci günü doktora gittim. Hormon tahlillerim yapıldı. Fsh lh amh vs hormonlarıma bakıldı. Fsh 11.54 çıktı amh 0.10 a düşmüş. Doktorum yumurta rezervimin oldukça düştüğünü ama henüz memopoza girmediğimi, menopoz olacağı zaman 1-2 yıl boyunca adetimde düzensizlik olacağını, sonra 1 yıl boyunca adet görmeyeceğimi belirtti. Bunun da şimdi başlamış olsa 2-3 yılı bulacağını belirtti. Menopozun bu kadar yakın olmamasına sevindim. Yumurta durumum zaten tüp bebek tedavisi sürecimden biliyorum. Daha da düşmüş. O da sorun değil benim için. Önemli olan doğurganlığım değil ama menopoza girmek istemiyorum.sağlık açısından zorlu bir süreç.
Sizin nasıl durum. Çocuğunuz varmı kaç yaşındasınız. Değerleriniz nasıl?

Fsh iniz baya düşmüş oncesinde kacti acaba

Fsh iniz baya düşmüş oncesinde kacti acaba
Fsh hep böyleydi. Ben 2014 te tedaviye başlamıştım. İlk tahlilim fsh 8.7 ydi. Sonra da ilerleyen iki yılda 13 lere çıktığı oldu. Fsh ım çok düşük değil. Normali en fazla 7 civarı olmalı diye biliyorum

Siz prp yaptirdiniz mi?

Arkadaşlar burda cevapları bir uzman tarafından mı cevaplanıyor yoksa herkes tecrübesini mi paylaşıyor

Merhaba arkadaşlar ben spiral kaymasından dolayı 8şubatta çıkarttırdım 10 şubatta adet oldum sonrasında 2 ay olmadı adetim doktora gittim gebelik yok adet söktürücü yazdı kullandım adet oldum ama 2 gün bile sürmedi hafta sonu araya girdi hormon testi için gittim yaptı erken menepoz dedi Qlairista verdi etkisi var mı acaba ilacın birde hafta sonu girmesinden dolayı adetim bittiğinin ertesi günü gittiğimde spiral taktırmak istedim çok uğraştı ebe ve doktor ilerleyemiyoruz rahim kapalı dedi bu durumu yaşayan var mı acaba bu arada yaşım 38

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…