Hayit kullanıyorum bide corekotu yagi sizin fsh estradiol kaçtı meselaİncir kürü nasıl yaptınız tarif edermisiniz
merhaba kullandın mı ilacı ?bana da bugun erken menepoz teshisi koyuldu. 36 yasindayim. Triseguens yazildi bana da ama meme kanseri riski varmis kullansam mi bilemedim. Bir de bu ilaci ilk ne zaman baslayacagiz, adetin 5. gunu mu biliyor musunuz, sizler nasil basladiniz?
Siz kaç yaşındasınız sizin değerleriniz kaçtı inciri yesem olmaz mı lütfen yardımMerahaba incir kürü deneyin 6 ay yaptım artık adet oluyorum ve kanımda da erken menepoz çıkmıyor bir de doktorun tavsiyesi üzerine promotil women kullandım
Kadın olarak ne yazık ki sadece sosyal hayatta sorun çekmiyoruz, evet kariyer bir kadın için önemli unsurlardan biri. Ama biyolojik gerçekleri ailemiz, arkadaşlarımız hatta biz bile bilgi ışığında kabul etmiyoruz, araştırmıyoruz, uygulamıyoruz. Şuan daha çok yolun başında olanlara şimdiden yumurta dondurmaları için ısrar ediyorum. Başkasının hayatına karışmak gibi bir niyetim yok ama bizler hayatın peşinden koşarken sessizce anneliğimiz bitiyor. Umarım bilinçlenen kadın sayısı artar. Bizler maalesef yakalayamadık36 yaşında, bekar biriyim. Yaklaşık 1,5 ay regl olmayınca mevsim geçişidir diye üstünde durmamıştım. Tüm emarelerim vardı yaklaştığını hissediyordum. Daha önce bir düzensizliğim olmamıştı. Yinede kontrol ettirmek istedim. Doktor ultrason muayenesi sonrası bikaç güne olursun merak etme dedi. Kan testi yapalım diye ısrar ettim. Sonrası tam bir şok fsh 65 üzgünüm dedi. Çok arkadaşım var bu dönem pat diye giden biri 45, biri 47 yaşında dedi. Ben arkadaşlarınıza kıyasla daha gencim dedim, kabullenemedim. Bir başka doktora gittim. Bu doktorum amh değerime de baktı. Ne yazık ki durum daha da kötüleşti. Amh 0,01. cyclo progonova yı sabırla kullandım. İlacım bitti tam 1 hafta sonra regl oldum. Dün kontrole gittim ve 1 yumurta gözlendi. Şimdi hem prp hem de yumurta dondurma işlemine başlıyorum. Zor, yorucu ve yıpratıcı bir süreç olacak sanırım benim için ama ben elimden geleni yapmayı, olan tek yumurtamın kaliteli çıkmasını sonrasında kürlerle biraz daha yumurta bulmayı hedefliyorum. Bilmiyorum doğrumu yapıyorum ancak evlilik yerine kariyeri seçen ve yalnız kalmayı tercih eden benim ve zamanı geldiğinde ki gelecek mi emin değilim çocuk istersem en azından bir şansımın olmasını temenni ediyorum şuan
Umarım herkesin temennisi bir an önce ayaklarına dolanır.
Kadın olarak ne yazık ki sadece sosyal hayatta sorun çekmiyoruz, evet kariyer bir kadın için önemli unsurlardan biri. Ama biyolojik gerçekleri ailemiz, arkadaşlarımız hatta biz bile bilgi ışığında kabul etmiyoruz, araştırmıyoruz, uygulamıyoruz. Şuan daha çok yolun başında olanlara şimdiden yumurta dondurmaları için ısrar ediyorum. Başkasının hayatına karışmak gibi bir niyetim yok ama bizler hayatın peşinden koşarken sessizce anneliğimiz bitiyor. Umarım bilinçlenen kadın sayısı artar. Bizler maalesef yakalayamadık
Yaşınız gereği çoğu kadından daha avantajlısınız, bu anlamda elinizden ne geliyorsa sonuna kadar yapın, tavsiye ediyorum. Ancak bu arada da hayatı kaçırmayın, bazen öyle saplantılı hale geliyoruz ki ne etrafımıza ne de kendimize mutluluk veremiyoruz. Siz şuan yumurta dondurmakla çok mantıklı yol çizmişsiniz. Size yolunuzda başarı diliyorum, umarım herşey gönlünüzce güzel olur.Ne kadar haklısınız. Aile geçmişimde olduğunu başıma gelince öğrendim. Konuşmak lazımmış bu konuları anneyle, teyzeyle, halayla... teyzeme çekmişim ben mesela... Annemin yaşı 54 tü... 4 sene önceye sarabilsem keşke zamanı...
Yaşınız gereği çoğu kadından daha avantajlısınız, bu anlamda elinizden ne geliyorsa sonuna kadar yapın, tavsiye ediyorum. Ancak bu arada da hayatı kaçırmayın, bazen öyle saplantılı hale geliyoruz ki ne etrafımıza ne de kendimize mutluluk veremiyoruz. Siz şuan yumurta dondurmakla çok mantıklı yol çizmişsiniz. Size yolunuzda başarı diliyorum, umarım herşey gönlünüzce güzel olur.
Sizinle aynı durumdayım (amh değeri olarak) 26 yaşındayım henüz bir seçim yapmamış olduğum halde bir kariyeri bile tam edinememişken bu duruma geldim. Geçen haftalarda yumurta dondurma tedavisine başladım ilaçlar kullandim 3 yumurta gözlendi ikisi toplandı ama boş çıktığı için tedavi iptal edildi. Umarim sizin açınızdan bir şeyler daha umut verici olur.36 yaşında, bekar biriyim. Yaklaşık 1,5 ay regl olmayınca mevsim geçişidir diye üstünde durmamıştım. Tüm emarelerim vardı yaklaştığını hissediyordum. Daha önce bir düzensizliğim olmamıştı. Yinede kontrol ettirmek istedim. Doktor ultrason muayenesi sonrası bikaç güne olursun merak etme dedi. Kan testi yapalım diye ısrar ettim. Sonrası tam bir şok fsh 65 üzgünüm dedi. Çok arkadaşım var bu dönem pat diye giden biri 45, biri 47 yaşında dedi. Ben arkadaşlarınıza kıyasla daha gencim dedim, kabullenemedim. Bir başka doktora gittim. Bu doktorum amh değerime de baktı. Ne yazık ki durum daha da kötüleşti. Amh 0,01. cyclo progonova yı sabırla kullandım. İlacım bitti tam 1 hafta sonra regl oldum. Dün kontrole gittim ve 1 yumurta gözlendi. Şimdi hem prp hem de yumurta dondurma işlemine başlıyorum. Zor, yorucu ve yıpratıcı bir süreç olacak sanırım benim için ama ben elimden geleni yapmayı, olan tek yumurtamın kaliteli çıkmasını sonrasında kürlerle biraz daha yumurta bulmayı hedefliyorum. Bilmiyorum doğrumu yapıyorum ancak evlilik yerine kariyeri seçen ve yalnız kalmayı tercih eden benim ve zamanı geldiğinde ki gelecek mi emin değilim çocuk istersem en azından bir şansımın olmasını temenni ediyorum şuan
Umarım herkesin temennisi bir an önce ayaklarına dolanır.
Yolun en başındasın, yumurtalıkların sağlıklı çalışması adına çok şey yapılabilir, keza yumurta dondurmak için de güzel vaktin var. Tedbiri elden bırakmayın, biz farkında olmadan çok çabuk zaman akıp gidiyor. Beslenme çok önemli, tedavi edici niteliği kanıtlanmış bitkisel kürler var. Yaşı küçük olanlar nolur çok kafanıza takıp da eziyet etmeyin kendinize, en kötüsü sigara. Kullanıyorsanız gerçekten hemen bırakın.Sizinle aynı durumdayım (amh değeri olarak) 26 yaşındayım henüz bir seçim yapmamış olduğum halde bir kariyeri bile tam edinememişken bu duruma geldim. Geçen haftalarda yumurta dondurma tedavisine başladım ilaçlar kullandim 3 yumurta gözlendi ikisi toplandı ama boş çıktığı için tedavi iptal edildi. Umarim sizin açınızdan bir şeyler daha umut verici olur.
Sizinle aynı durumdayım (amh değeri olarak) 26 yaşındayım henüz bir seçim yapmamış olduğum halde bir kariyeri bile tam edinememişken bu duruma geldim. Geçen haftalarda yumurta dondurma tedavisine başladım ilaçlar kullandim 3 yumurta gözlendi ikisi toplandı ama boş çıktığı için tedavi iptal edildi. Umarim sizin açınızdan bir şeyler daha umut verici olur.
Çok sevindim adınıza gerisi de gelsin umarımDün ilk toplamam yapıldı. 3 sağlıklı yumurtam var artık :) aynı zamanda prp uygulaması da yapıldı. 2 ay ara sonra bir takip daha yapacağız. Lütfen geç kaldım diye panik olmayın
Ayni durumdayim suan, nasil sonuclandi acaba bu durum geldi mi adetinizMerhaba
Bende geçmiş yıllarda tüp bebek tedavisi gördüm. Tedaviler olumsuzdu. Erken menopoz olabilir demişlerdi. Şimdi de 45 gün oldu adet olmuyorum. Yaşayanlar deneyimini paylaşanişirmi menopoz belirtim de yok hamilelik belirtim de yok :)
MerhabaAyni durumdayim suan, nasil sonuclandi acaba bu durum geldi mi adetiniz