Menopoz Erken Menopoz ve fsh

Menopoz nedir ? Belirtileri ve menopoz süreci hakkında paylaşımlar
Yumurta sayinizin az cikmasinin her hangi bir belirtisi oldu mu sizde?
Adetinizin araligi, miktari nasildi?

arkadaşlar 3hafatadır testere dişli aslan pençesi kullanıyorrdum adetin 2.günü tahlillerim fsh 15 16 iken 5e düşmüşş.estrodiol 77 olmuş sizce değerler çokk mu kötü yani fsh aşırı düşmüş estrodiol 50yi geçerek 77çokk mu yükselmiş merak ettim yaş 37 bebek yokk

testere dişlisi arslan perçesi ve hayıt otunun çayını karıştırıp içiyorum.saç dökülmem durdu ve fsh 3 kadar indi.yalnız yüzünüzde tüylenme oldu mu?abartılı değil bu tüylenme ama yanaklarda aynada yakın bakınca tüy görüyorum ve içmiyorum 1 haftadır.sizde de bu çaylardan tüylenme oluyor mu?

30 yasindayim. Benim fshim 20.ur cikti lh dusuk testesteron dusuk adini hatirlamadigim iki hormonum daha dusuk. Ama benim gittigim doktor fsh onemli ama amh degeri daha onemli dedi. Amh 1 in altinda dogurganlik cok zormus yumurtaligin tukendigini gosterirmis. Benim amh 0.670

Yani fshi yuksek olup hamile kalanlarin amh degeri de yuksek demekki.

Merhaba arkadaşlar bende erken menepoz la bu hafta sonu tanıştım. fsh 105 mıU/ml çıktı son mens tarihim 3 aralıktı normalde de düzensiz bi mens dönemi yaşamadım yaklaşık 15 gündür sıcak basması yaşıyordum reglimde gecikince dr gittim sonuç ortada erken menepozla tanıştım şoktayım sanırım dr um trisequens diye bi hormon ilacı verdi sonrada senelik kontrole gel dedi ,36 yaşındayım ve evli değilim. Başak bi dr sonuçları gösterdim oda AMH istedi bugün bakalım onu yaptırıcam günlerdir internette okuyorum ne yapacağım bende bilemiyorum sanırım (((

bu sorunu yasayanlar insallah benim gibi bi gün hepiniz kurtulursunuz. size tavsiyem sressten, sigaradan, katkili gidalardan, düzensiz uykudan kacinmaniz.

kızlar merh. benım fsh 22 cıktı.
deha ıle 5 e düşüyor ve daha yoğun regl oldum .
ben dehayı 3 4 aydır ıcıyorum cok faydasını gordum uzun kullanımda faydalı.
sadece soldan 7 yumutrtam dolu cıktı 3 u de kalıtelı ıdı.
dehayı dr kontlonunde kullanın

amh yumurta kalıten dekı durum.
tup yaptıracaksan fsh 10 un altında olması gerekır fsh daha onemlıdır.
fsh da yumurta kalıtesı rezervendekı yumurta durumu ıyı mı kotu mu onu gosterır.

ben bu kürü uyguladım ama hiç bir faydasını göremedim fayda görenler varsa yazabilirmi .

Cok dogru bu icerik.fsh degerlim cok yuksekti benim civanpercemi arslan percemi ve hayit otu aldim.birer tutam caydanligin alt kismi ile demliyorum ve iciyorum surekli.ayrica hayit otunu yogurt ile karistirip yiyorum ve degerlerimi dusurdu.sinir stres vucudumda azaldi.saclarim dokuluyodu durdu.cok etkili.tadlarida guzel alisiyosunuz.deneyin ltf.ilacin dusuremedigini bu bitkiler dusurdu.

peki ne kadar zamandır kullanıyorsun bu kürü uzun süreden sonra mı işe yarıyor bende hiçbi etkisi olmadı

Merhaba arkadaşlar..30yaşındayım.erken menopozla burun burunayım.benim de 3aylık hamileliğim düşükle sonuçlandı.kötü kalitesiz bir hamilelikti..kürtaj olmak zorunda kaldım bebeğim ölünce.ama sonrasında tekrar gebelik düşündüğümüz için kontrollere gidiyorduk.yumurtamın hacmi yeterli görülmediği için dr klomen kullandırttı.hamile kalamadım.fsh17 çıktı..menopoza giriyorsun dedi gönderdi.başka dr a gittik amh ölçtü 0.5 çıktı.bu dr daha kötü senaryolar yazdı.bu sefer profesöre gittik.fsh 12.6 amh 1.1 çıktı !!! Amh testindeki bu yükseşiş nedir dr lar açıklamıyor ve tüp bebek deyip kestirip atıyorlar..yumurtama bakıyor yumurtan görünüyor sağda ve solda diyor...SİZCE NE YAPMALIYIM ? ARTIK TÜP BEBEĞK YAPTIRMAYI KABULLENDİK AMA BU DOKTORLAR YÜZÜNDEN PARAMI DA EMEĞİMİ DE UMUDUMU DA ÇÖPE ATMAK İSTEMİYORUM..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…