Yumurta sayinizin az cikmasinin her hangi bir belirtisi oldu mu sizde?Benimde yaş 27 iki kez tüp bebek tedavisi gördüm. Her ikisindede 9 yumurta toplandı yaşıma göre az olduğunu söyledi Dr. Bu arada fsh 6 esteadiol 46 tsh 0,76 lh 3,47 yani hepsi normal değerlerde ama maalesef yumurta sayım az çıkıyo
AMH yumurta rezervini gösteren bir testtir.amh ne demek
amh yumurta kalıten dekı durum.30 yasindayim. Benim fshim 20.ur cikti lh dusuk testesteron dusuk adini hatirlamadigim iki hormonum daha dusuk. Ama benim gittigim doktor fsh onemli ama amh degeri daha onemli dedi. Amh 1 in altinda dogurganlik cok zormus yumurtaligin tukendigini gosterirmis. Benim amh 0.670
Yani fshi yuksek olup hamile kalanlarin amh degeri de yuksek demekki.
Günümüzde, artık erken menapoz, pek çok kadında rastlanan bir durum oldu. Yanlış beslenmeden tutun da, sinir, stres, teknolojik gelişmeler, erken menapozu tetikler duruma geldi. Prof. Dr Ahmet Marankinin, söylediğine göre, 50 yaşına kadar olan menapozlar geri dönüşü olan menapozlardır. bunun için de, kainat eczanesinden faydalanmak gerekir.
GEREKLİ MALZEMELER :
* 1 tutam, Civanperçemi,
* 1 tutam, Arslanpençesi,
* 1 tutam, Adaçayı,
* 1 tutam, Çobançantası,
* 1 tatlı kaşığı bal
* 500 gr su,
HAZIRLANIŞI VE KULLANIM ŞEKLİ : Bu kürü, 1. gün arslanpençesi– adaçayı, 2.gün civanperçemi-adaçayı ,3. gün ise çobançantası– adaçayı ile yapın. Adaçayını, her bitkinin içine karıştırın. Kaynamış olan suyun içine, Bu bitkilerden birisini ve adaçayını günde 1 bardak için. Tatlandırmak amaçlı bal kullanılabilir. 3 hafta uygulayın. Pek çok sıkıntınızın çözüldüğünü göreceksiniz.
arkadaslar bu dr maranki hocanin onerisiymis bende kullanmayi dusunuyorum belki yararli olur dedim
Deneyin bikmadan.uc ayda anca vucut etkisini gosteriyor.109 olan bir degeri 3 dusurdu.inanin oncelikle.ost: 39403950 .!.:ben bu kürü uyguladım ama hiç bir faydasını göremedim fayda görenler varsa yazabilirmi .
peki ne kadar zamandır kullanıyorsun bu kürü uzun süreden sonra mı işe yarıyor bende hiçbi etkisi olmadıCok dogru bu icerik.fsh degerlim cok yuksekti benim civanpercemi arslan percemi ve hayit otu aldim.birer tutam caydanligin alt kismi ile demliyorum ve iciyorum surekli.ayrica hayit otunu yogurt ile karistirip yiyorum ve degerlerimi dusurdu.sinir stres vucudumda azaldi.saclarim dokuluyodu durdu.cok etkili.tadlarida guzel alisiyosunuz.deneyin ltf.ilacin dusuremedigini bu bitkiler dusurdu.
deha yı kullandın mı ben cok faydasını gordum e2 ve fsh normale dondu.ben bu kürü uyguladım ama hiç bir faydasını göremedim fayda görenler varsa yazabilirmi .
Uc ay kullandim fshim 109du ve 3 e dustu.kesinlikle etkili.hayit otunu mutlaka kjllan.peki ne kadar zamandır kullanıyorsun bu kürü uzun süreden sonra mı işe yarıyor bende hiçbi etkisi olmadı