Canim 1 in altinda dogurganlik dusuyor ama imkansiz degil.Benim bundan 1.5 yil once amhim 0.5ti.Bekardim gectigimiz ekimde evlendim tedaviye basladim suana kadar 3 u 1. Kalite 5 embriyom var.Son tedavimde de transfere gittim ama muhtemel kimyasal gebelik.Yarin test tekrarim var.Fshim gecen yaz 30lari gordu.Yani ben bu degerlerle transfere tup bebege tedaviye gidebiliyorsam sen hayli hayli gidersin.Tavsiyem dusuk doz ilac kullansin doktorun.Ben cogu tedavimi sadece klomenle oldum.Az yumurtam toplandi ama kaliteli toplandi.Yuksek doz igneler de vurundum ama hic sonuc alamadim.Daha ayrintili bilgi istersen ozelden de yazabilirsin yardimci olurum.
Merhaba fkb2012, burda araştırdığım bu konu ile ilgili yazılarınızı görünce üye oldum soru sorabilmek için, sizin yazdıklarınız bize en uygun olan gibi. kardeşim 3 sene önce erken menopoza girdi şu an 33 yaşında ve bekar. yani bizim için şu an öncelik bebek değil onu menopozdan kurtarmak. bununla ilgili testlerde amh si 0,01 estradiol 13 civarı fsh ise 100 küsürlerdeydi tanı konulduğunda aralıklarla test yapılıyor ama sonuç aldığı hormon ilacının etkisiyle fsh ın biraz düşmesinin ötesine geçemedi. doktor görüşü aldık farklı farklı hepsi yumurta bittiyse dönüş yok dedi. depresyona girdi haliyle, umut arıyoruz bi şekilde. ben böyle sitelere bakarken ibrahim saraçoğlunun kardeşim ile aynı durumda olan bir kadına tavsiyesini dinledim ve 3 sene sonunda ilk defa kardeşimi kür yapmaya ikna ettim.
bunun dışında size sormak istediğim şu; size de erken menopoz teşhisi mi konmuştu yani yumurta bitmiş artık oluşmaz mı denmişti ? burdan ya da özel mesajdan biraz akıl almak isterim sizden mümkünse. umarım yazışalı baya oldu diye mesajım arada kaynamaz .
şimdiden teşekkür ederim