slm pantera,
ben de iki kutu cyclo bitirdim, ama her kutunun sonunda adet oldum, doktorunun dediği gibi bu hapla adet olmamız gerekiyor aslında, daha önce adet görüyor muydun, yoksa hayatında hiç adet görmemiş miydin? Belki de hamilesin? Hamile kalma ihtimalim yok deyip de test yapmayan arkadaşlar oluyor, bir kaç ay geçtikten sonra farkediyorlar hamileliklerini, çünkü normalde adet göremediğimizden gecikmeden şüphelenmiyoruz. İnşallah öyledir arkadaşım. Sen kaç yaşındasın, ne kadar oldu bu durumu öğreneli, değerlerin kaç? hangi doktora gidiyorsun? ne çok sordum di mi ama hepimiz bilgiye ve umuda açız şu an.
ben evli değilim canım o yüzden şuan hamile kalma gibi durumum da yok tabi :) 2 ay oldu bu durumu öğreneli.8 yıldır 1 gün adet görüyodum ben 2. gün hiç olmadı hayatımda 1 günde çok az kanama oluyodu ben normal sandıgım için hiç doktora gitmedim.2 ay önce düzensizlikte olunca çevremin baskısıyla gittim doktora hiç böyle şeyler duyacagımıda beklemıyodum bana ilk ilaç cylo prognava verdi bitir gel dedi gittim bende kanama olmamıstı olman gerekirdi doktor :)
23 yasındayım bn canım.boluda yaşıyorum ben. fsh 41 e2 40 diğerlerini hatırlayamıorm suan cnm
arkadaşlar hepinize selam...daha önce yazmıştım 31 yaşındayım ve menapoza girdim...geçen gün kanalları zaplarken bir jinekolog menapozdan bahsediyordu,dinleyeyim dedim...sizlere umut olsun diye dediklerini aynen yazıyorum;erken menapoz hastalarında %2-5 oranında geri dönüş olur dedi
Anladım canım, senin durumun daha farklı, peki doktorun bu ilaçla olman lazımdı dedikten sonra başka bir şey yapmadı mı? yani şu an ne yapman gerekiyormuş?
Maryrainn nasıl yapıyorsun hayıtı canım anlatırmısın hayıttan başka birşey daha içiyor musun merak ettim benimde fsh yüksek ve ilaçla adet oluyorum.
Hayıt tohumunu alıp mı çay yapıp içiyorsun günde kaç defa içiyorsun aç veya tokmu içiyorsun canım biraz ayrıntılı yazarsan sevinirim
sen havanda ezdikten sonra suyla berabermi kaynatıyorsun hayıt tohumunu.
ben ezmeden hayıt tohumunu kaynamış suyun içine atıyorum 5 dak. bekletip içiyorum .tam olarak ezilmiyor çünkü. sen nasıl ezebiliyor musun
benim fsh yüksek adet olamıyorum işte
çok şükür başka problem yok
ama 5 senedir uğraşıyorum işte
mrb kızlar ?
yaklasık 6 bucuk kılo verdım ve bu bıle fsh ı olumlu etkılemıs. be uc bucuk yıldır cyclo progynova kullanarak adet oluyorum. yasım 29 erken menopoz denıldı ıkı kez tup bebek denedım yumurtalarım catlamıyor.
neyse ılk zamanlar 29 olan fsh, hap ıle 12 ve 8 e kadar ınmıstı. yaklasık 3 yıldır sureklı 6 cıkıyor. guzel bır rakam oldugunu soylenıyor ama ılk kez bu ay 5,18 cıktı.
fsh 5,18
lh 7,86
e2 113
amh test yaptırdım ılk kez. sonuc 0,17. normal degerler 0-6 arası belırlenıyormus. 0 a yakın oldugu ıcın kotuymus ama cok da kotu degıl dedı doktor ama bu konuda bılgılı uzman bır doktor degıl oyuzden ıcıme sınmedı.
sız ne dıyorsunuz kızlar sonuclarım ıcın ?
bişey sorucam bu cylo prognavayı üçbuçuk yıldır devamlımı kullanıyorsun...yan etkisi varmı hiç.....
bişey sorucam bu cylo prognavayı üçbuçuk yıldır devamlımı kullanıyorsun...yan etkisi varmı hiç.....
Filo .!.:cnm bendede aynı sorun var benmde fsh 101 çıktı...fartural verdi.....adet olunca cyloya başla dedi......adet olmazsan gel gel dedi ama oldum...cyloyu 2 yıl kullan dedi....cyloda ara kanama yaptı ne yapacağımı şaşırdım..ilacı bıraktım..ne yapacağım bilmiyorum...gelişmelerden beni haberdar edersen sevinirim....