Selam canim
Bende 3 ay adet olamayinca doktora gittim doktorum birde hormonlara bakalim dedi inan buyuk sok yasadim fsh ilkdefa tavan yapmis coook uzuldum henuz dajha doktora gitmedim.
Ben yurt disindayim turkiyede 3 migro tedavim var ve hemen merkezi ardadim turkiyedeki doktorum önemli olan adetin 3. gunu yapilir fsh dedi bende biliyordum ama buradaki doktorumda bakalim demisti hayirlisi senin fsh gayet iyi (esradiol)e2 hormonun kac cikti canim fsh e2 lh amh bunlarin hepsi degerlendilip karar verilir canim tedavine sanmiyorum menepoz kesinlikle degildir icini frah tut bu arda yasin kac?
Allahim hepimizin yardimcisi olsun i ns bende tam 20 yil savastim ve bana resmen menepoz demislerdi buradaki doktorlar amh 0.3 cikmisti artik senin cocugun olmaz denemeyin dediler iste benim savasim o zaman basladi o zamana kadar 5 kez migroenjeksion denemistik sperm yoktu yani azo spermiydi esim anca ameliyatla bulunuyordu sperm yok yumurta yok isiniz zor dediler bosu bosuna ugrasmayin sömurulursunuz dendi bize ve dahada guclenmistim hasa onlar Allah degildilerya olacak dedim ve turkiyeye gidip orada deneyecem dedim gulerekten eger hamile kalirsaniz haberimiz olsun dediler.
Coooooooooooooooook zoruma gitmisti hemen merkez arastirdim turkiyede bizi kabul bile eden olmamisti zor hastasiniz dediler ve istanbulda mukemmel bir ekiple basladim dedavilerime turkiyede 3. tedavimde toplamda 8. tek bir yumurtayla hamile kaldim hamdolsun coook emek verdim once sogan sonra incir sonrada 3 ay hayit tohumu ictim 3 yumurtam olmustu coookta kaliteliydi sperm dolayisiyla sirf birtanesi dollendi oda kuzum oldu herdaim butun olmayanlar icin dua ediyorum Rabbim bizleri guldurdu insallah herkezide guldursun bu yolda maddi ve manevi emek verenlerin kucaklarini doldursun ins
su an yasim 40 oglumun kardesi olsun istiyorum Rabbim nasip ederse turkiyeden aslan pencesi hayit vecivanpercemmi ismarladim kurlere baslayacam Mevlam nasip ederse Allahim yar ve yardimcimiz olsun selam ve duayla Allaha emanet olunuz sevgiler