annem çok erken girdi bendemi öle olurum acaba(
anne, teyze, abla .. yakın bayan akrabaların menopoz yaşı çok önemli,, bence kendine dikkat et..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
annem çok erken girdi bendemi öle olurum acaba(
Selam nasılsınız merak ettim neler yapıyorsunuz . Benimde amh 0.33 fsh 17 ilgimi çekti sizinle aynı oluşu si ne durumdasınız acaba su anfsh ı 17 den 12 ye düşürdüm yeni bir hormon testi yaptırdım daha amh çıkmadı ama çıkan sonuçlara bakarsak fsh:12 E2: 29 çıktı sanırım tlfdan öğrendiğim kadarıyla ama kağıt olarak almadım daha sonucumu e2 : 35 in altında olmamalı diye biliyorum yumurtalık üretimi ile ilgili olan hormon
yumurta rezervlerinde ciddi bir azalma teşhisi yani erken menopoz tehlikesi olan bayanlar hamile kalmak için neler yapıyorsunuz, bitkisel yada doktor kontrolünde ne tür tedaviler uyguyorsunuz?
Evet adetin ikinci yada üçüncü günü dr söylüyorKizlar bu hangi tarafta kac yumurta olduguna ultrasyonla mi bakiyorlar ? Ben cuma gunu ultrasyona girdim bana hic bahsetmediler
Peki kaç mm yumurta falan buna ne zmn bakalıyor ...ultrosonla mı bakılıyor odaEvet adetin ikinci yada üçüncü günü dr söylüyor
Adetliyken yumurta sayısı söyleniyor kullanılan ilaçlara yumurtaların verdiği cevaba göre üç dört gün sonra ölçüm yapıp büyüklükleri söyleniyorPeki kaç mm yumurta falan buna ne zmn bakalıyor ...ultrosonla mı bakılıyor oda
Bende aynı durumdayımBenim de fsh 45-60 larda doktor cyclo verdi onu kullaniyorum elevit ,folbiol asit 5mg ve bebe aspirini ben birde hayit tohumu içiyorum 3 gündürde incir kürünü uyguluyorum yumurtalarin kalitesini artiriyormuş yaşim 32
Semos hanım şuan ne durumda hormonlarinizBende aynı durumdayım