- 10 Nisan 2016
- 2.738
- 3.348
- 133
Ankaradayım canım. Bende bi Prof buldum ona gideceğim. Bu arada gitmeden dr araştırıyordum daha iyi bi isim duyarmiyim diye. Çok sağol ilgin icinNüzhetiye CAD Deryadil sok no 1 Beşiktaş / ota jinemed hastanesi ( Beşiktaş evlendirme dairesinin yaninda- Beşiktaş pazarının orda ) op.Dr.Filip Tashan kadın hastalıkları ve tüp bebek uzmanı hastanede 2.kat dr bu
Amin arkadaşım isteyen herkesin olsun.Amin cnm amin ama ilk defa gittigim.dr bana umutsuz degilsin sadece zor dedi ama olur umudum var rabbim emeklerimizi kolay etsin tez zamanda bebegimize kavustursun
Bitkisel kürler denedinmiAmin cnm amin ama ilk defa gittigim.dr bana umutsuz degilsin sadece zor dedi ama olur umudum var rabbim emeklerimizi kolay etsin tez zamanda bebegimize kavustursun
Inşallah ama dr ların davranış şekli yaklaşımı çok önemli sonuçta maddi manevi yipranma camii bir yola giriyoruz malesef bazen çok umursamaz oluyirlarAynen uğraşmak istemiyolar. Biz de kendimizden ugrastirmiyoruz. Ya çok zor Insallah üstesinden geliriz bu durumun
Robot gibiler ama islerini yapsınlar yeter banaInşallah ama dr ların davranış şekli yaklaşımı çok önemli sonuçta maddi manevi yipranma camii bir yola giriyoruz malesef bazen çok umursamaz oluyirlar
Amh falan düşükse ari sütü bal polen yükseltiyorValla denemiyorum dr ne diyosa onu yapiyorum
Valla umutsuz vakaysa onu bile zorla yapıyorlar arkadasimRobot gibiler ama islerini yapsınlar yeter bana
Ben bi kaç gündür kullanıyorum hazır aldım arı sütü bal polen propolis ise yarar mi ki bakalimAmh falan düşükse ari sütü bal polen yükseltiyor
Yarar niye yaramasin ki ben bi küçük kavanoz kullanmıştim biraz amh yi yükselmişti. Devam edeceğim tekrarBen bi kaç gündür kullanıyorum hazır aldım arı sütü bal polen propolis ise yarar mi ki bakalim
Ay canim inşallah banada iyi gelir bide adet olabilsem dahabiyi olacam cumartesi ne randevu alcam başka tüp bebek merkezindenYarar niye yaramasin ki ben bi küçük kavanoz kullanmıştim biraz amh yi yükselmişti. Devam edeceğim tekrar
Bende adet olamiyorum. Dr arıyorum. Değerler kötü diye yapılacak bir şey yok deyip gönderiyor lar. Yahu diyorum bi adet gördürun beni. Senindemi öyle. Allahım şu menopozdan hepimiz çıkarız inşallah.Ay canim inşallah banada iyi gelir bide adet olabilsem dahabiyi olacam cumartesi ne randevu alcam başka tüp bebek merkezinden
Ah canım yeni gördüm 3 4 aydır adet olamiom sadece şubatta söktürücü aldım. Kendi kafama göre olamadim en son gittiğim dr bana adet olmam için hormonnhapi verdi ama almadım cumartesi randevu aldim bahceciye bakalimBende adet olamiyorum. Dr arıyorum. Değerler kötü diye yapılacak bir şey yok deyip gönderiyor lar. Yahu diyorum bi adet gördürun beni. Senindemi öyle. Allahım şu menopozdan hepimiz çıkarız inşallah.
Canim ya randevuyu aldım senin problemin neydiCnm istanbuldaysan filip beye gitsene bahceciye ben de gittim oda bana yumurta donasyosu dedi valla tek tavsiye edicegim kisi filip bey ugrasiyo oda besiktasta bahceciyle ayni yerde sayilir
Hadi ya Bahçeci iyi diyorlarCnm istanbuldaysan filip beye gitsene bahceciye ben de gittim oda bana yumurta donasyosu dedi valla tek tavsiye edicegim kisi filip bey ugrasiyo oda besiktasta bahceciyle ayni yerde sayilir
Inşallah olur canım ama bahceciyi çok methettiler bakalım cumartesi gidicem anlatırım sizede bugün komsuyla muhabbet ettik onunu kuzenin e asla cocunuz olmaz demişler nereye gitse erken menapoz denmiş 3 ay hayit suyu içti dedi hamile kaldı dedi bende markasini öğrenmesi istedim arayıp öğrencrkIyi ama diyom ya ben kendimi bildim bileli adet olmuyodum devamli dogum konturol hapi ile adet oluyodum evlendikten sonra 2 ay seonra bana erken menepoz dediler 7 senedir gitmedigimdr kalmadi valla bahceciyede gittum benim gebe kalman mucize dediler 7 senedir ugrasiyom bu dr sans eseri buldum bana ulur ama ugrasicaz dedi benim gibi olan hastalar gebe kalmis tedavi sonucu bende ilac bekliyom siparis verdim pazartesi gelecek 3 aylik ilac sonucu insallah 1 yumurya bile olsa tup bebek sansi verdi ve tutma sansinida verdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?