• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Pkolu olup hamile kalanlar??

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Vala nasip Rabb'im olacağı varsa koruyor bence bende oğluma hamile kaldığım ay spora gidiyordum sürekli koşu mekik biraz ağırlık çalışıyordum hiç hiç dikkat etmedim hamileliği öğrendiğimde spor hocamda direk aayyy çok sıkı çalışıyordun sende tutunmuş falan demişti ☺️ ben adete 4-5 gün kala kan vermiştim negatifti adete 1 gün kala idrar testinde silik gördüm
Anladım canım benim ben o kadar tempolu değilim de yine de korkmuştum ☺️ teşekkür ederim ya Rabbim kısmet ederse her türlü nasip oluyor zaten ben adete 5 gün kala test yapmaya başlıyorum dayanamayıp bu aydan itibaren yapmicam Bi şekilde tutucam kendimi adet gecikirse yapcam umutlanmak tan yoruldum

Anladım canım benim ben o kadar tempolu değilim de yine de korkmuştum ☺️ teşekkür ederim ya Rabbim kısmet ederse her türlü nasip oluyor zaten ben adete 5 gün kala test yapmaya başlıyorum dayanamayıp bu aydan itibaren yapmicam Bi şekilde tutucam kendimi adet gecikirse yapcam umutlanmak tan yoruldum
Rica ederim canım insAllah nasip olur

Back