- 10 Nisan 2016
- 2.738
- 3.348
- 133
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Arkadaşım benim fsh ile ayni değerin. Umarım görürsün msjimi. Herhangi bir tedavi gördün mü? Şuan ne durumdasinmrb herkese tekrargecms olsn ben tekrar tahlıl yaptrdm 3 aydr adetolmuyorm fsh 156 olms hersyı kullndm hald n asl dusmuyo anlamıyorm
Canim nasil bi tedavi ilaç verdi ben de erken menapoz riski tasiyorumUzulme aglam lutfen bir evladin var biz 7 senedir 1 bebegimiz olsun diye cabaliyoz sana tek tavsiyem filip bey ben ona gidiyom 3 aylik tedaviye basladik insallah 3 ay sonra sonuc alicam insallah rabbim bizede 3vlat sevgisini tattirir eger ist daysan adresi atiyim bi git cunki cok ilgileniyo ve senin iyi olmani saglayacak emin ol
Farkli bir tedavimi uyguluyor biraz bilgi verebilirmisin insallah en kisa zamanda sonuc alirsinArkadasim bende umutsuzdum ama simdi bi dr gidiyorum bizim gibi olanlara cok umut sana tavsiye ediyimmi istermisin ben bir umutsuz vakkaydim ama bana umut oldu filip tashan diye bir dr 3 aylik tedaviye basladim umudum var bizim gibi hastalari gebe birakmis istersen adresini atiyim cok ilgileniyo ve acikcasi 7 sene sonra bana umut oldu cunki herkes bana umutsuz biri diyodu ama o umutsuz degilsin dedi ist eger istersen atarim adresini
İlaçların adi ne pekiBana yumurta buyutucu ve colmasi icin ilac verdi bide dogum konturol hapi verdi adet gorbilmem icin
Canim ya çok üzüldüm basın sağolsun. O donasyon diyen doktorlardan nefret ediyorum bana da ile demişti doktor 26 yaşında donasyon ne demek Allahtan umut kesilmez dünya dua üzerine kurulu bu da bizim sinavimiz dua edicez Allah bizlere hayirli evlatlar nasip etsinMerhaba arkadaşlar bende erken menepoz girdim 2 senelik evliyim evlenmeden önce adetlerim düzenliydi evlendikten bi kaç ay sonra idrar yolları ıltihap oldu ve adetlerim düzensizlesti dr gittik test vs yapıldı yumurta az tüp bebek dendi özel bir hastanede rahim genişletme yapıcam sponten gebelik olur dedi dr aylarca oyaladi sonrasında donor alın dedi sonra tüp bebek merkezine gittim 3 yumurtam vardı ama dr adet olmamı öyle gelmemi istedi tüp bebek için 3 gün ilaç kullandim o ay bişi olmadı sonraki ay bayram diye dr çağırmadi megersem o ay 2 yumurta olmuş onlarda gitti değerlerim düşük ken bile bana klomen verdi tedavi yerineen son 1 ay önce başka bir dr gittim menepoz dedi ben sok oldum yumurtaliklarin yaşlı dedi donor dedi eşimde bende karşı ciktik bana adet olmam için hap verdi ama yüksek hormon olduğu için kanser yapabilir dedi almadım gittim primolit aldım 1 hafta kullandim bu olay sonrasından 1 hafta sonra babamı kaybettim 1 ay oldu adet hiç olamadim umudumu yitirmedim oluruna bıraktım son olarak başka bir merkeze gidicem olmadı tamamen birakcam
Zaten dr lar zorla ugrasmak istemiyorlar kolay olsunki isimlerine zeval gelmesin olsun ben umudumu kesmiyorum rabbim hepimizin kucaklarini doldursun inşallahCanim ya çok üzüldüm basın sağolsun. O donasyon diyen doktorlardan nefret ediyorum bana da ile demişti doktor 26 yaşında donasyon ne demek Allahtan umut kesilmez dünya dua üzerine kurulu bu da bizim sinavimiz dua edicez Allah bizlere hayirli evlatlar nasip etsin
Ankara mi şehir neresi yazarsan sevinirimArkadasim bende umutsuzdum ama simdi bi dr gidiyorum bizim gibi olanlara cok umut sana tavsiye ediyimmi istermisin ben bir umutsuz vakkaydim ama bana umut oldu filip tashan diye bir dr 3 aylik tedaviye basladim umudum var bizim gibi hastalari gebe birakmis istersen adresini atiyim cok ilgileniyo ve acikcasi 7 sene sonra bana umut oldu cunki herkes bana umutsuz biri diyodu ama o umutsuz degilsin dedi ist eger istersen atarim adresini
Aynen uğraşmak istemiyolar. Biz de kendimizden ugrastirmiyoruz. Ya çok zor Insallah üstesinden geliriz bu durumunZaten dr lar zorla ugrasmak istemiyorlar kolay olsunki isimlerine zeval gelmesin olsun ben umudumu kesmiyorum rabbim hepimizin kucaklarini doldursun inşallah