Evet herseyin başı dua peki size nasıl bi tedavi uyguladılar.banada bundan 5 sene önce erken menopoz teşizi konuldu şimdi ikizlerime hamileyim. Allah'tan umut kesilmez dua dua dua
Evet herseyin başı dua peki size nasıl bi tedavi uyguladılar.
Sagolun bende kendiliğimden adet oluyorum ama doktorun bu derece ümitsiz konuşması beni yıktı .Herşey hayırlısı Allah ve size ve ikizlerinize uuzun sağlıklı ve hayırlı ömürler versin inşallah.hiç bi tedavi uygulanmadı çünkü 4 sene haplarla 4 ayda bir gelen adetim evlendikten sonra hapsiz gelmeye başladı. iki sene dolmadan hamile kaldım çocuğun olmaz diyenlere asla kulak asmayın herşey Allah'ın ol demesiyle olur.
Merhabalar bence iyi bir merkeze gidin eğer yumurta sayıniz da azalma varsa doktorun dediği gibi toplatin ve dondurun önemli bir konu bence ileride basınız daha çok agriyacagina şimdiden önlemini alın. Benimde suan yumurta rezervm çok az 29 yaşındayim ama geç öğrendim toplatsamda kalitesiz çıkıyor.önceden bilseydim bekar da olsam toplatirdim yaş ilerlemiş çünkü başka secenek yok yada ileride evlenip çocuğunuz olmazsa donasyon yaptiracaksiniz oda dinimizce doğru değil. Herşeyin hayırlısı bellide olmuyor Allah büyük bazen menapoza girmiş kadın hamile kalabiliyor.ama o duruma gelmemek lazım ileride keşke dememek için . Hormom durumunuz erken meneppzu gosteriyir ama Tabi önce iyi bir merkez derim.hakkinizda hayırlısı olsunsizin hazırladığınız bir program varmış sanırım bu kürler konusunda tam anlamıyla programlı yapılması lazımmış yoksa işe yaramıyormuş o yüzden sizden rica etsem bana yaptığınız kürler hakkında bilgi verseniz programızını bana da kopyala yapıştır yapsanız
ve bende ilerde hamile kalabilir miyim peki bu durumumda mesela ne kadar zaman sonra hamile kalabilirim yani 1 -2 seneye kadar vaktim varmıdır bu durumda benim
siz evli misiniz bu arada bana toplat denildi fakat ben bu işe sıcak bakmadım ve yaptırma gücüm de yok zaten bende bıraktım bu işin peşini . iyi bir merkez işte yaşadığım şehirde özel bir hastanede ne kadar ilgilenirlerse artık iyi merkez için hem para hemde zamanınız olması lazım bende zırt pırt izin alıp gidemiceme göre.
arkadaşlar, erken menopoza girip de sonrasında hamile kalabilen varsa ve bizimle paylaşırsa hepimiz için
canım bende erken menapoz tehdidi altındayım.fsh 14. ama ben ekim ayında kendiliğinden hamile kaldım. bebeğimin 8 haftalıkken kalbi durdu. o gün bugündür tekrar hamile kalamadım. zaten hamile kalmak yetmiyor yumurta kalitemiz düşük olduğundan gebelik sağlıklı devam etmiyor. senin fsh kaç umarım hamile kalır ve bebişlerimizi sağlıkla dünyaya getiririz
banada bundan 5 sene önce erken menopoz teşizi konuldu şimdi ikizlerime hamileyim. Allah'tan umut kesilmez dua dua dua
Gerçek mi bu erken menopoza gİren ilaçla adet oluyorsa girmemiş mi demekMerhaba banada 6 sene once erkern menepoza girdin dediler ve sadece ilacla adet oluyorum devamli gittigim doktor sen erken menepoza girmissin yumurtaliklarin kucuk diyolar vebende sunu anlamiyorum erken menepoza giren bir bayan ilaclada olsa adet olmaz diyolar simdi ben ne yapmaliyim bana yardimci olabilirmisiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?