Canim benom de cok dusuk tek yumurtam oldu.sende kac yumurta oluyor.tup bebek tedavisimi goruyonBenim yakınım 0.01 AMH ile 40 yaşında (58 fsh) ile kendiliğinden hamile kaldı ve şu an 2 aylık oğlu var. Doktorlar onada donasyon demişlerdi tedavi bile olmadı.
Benimde AMH 0.08 ama sağlıklı embriyo bulduk daha transfer olmadı. Değerlerden çok ultrason görüntüsüne bakın ve asla pes etmeyin. Rabbim bilir olup olmayacağını. Neticede hepimiz tek yumurta ve tek spermden olduk. Bir tek yumurta bile olsa onu takip ettirip toplattırın derim.
ins canimBen nevsehirdeyim kizlar bende ilac tedavisine basladim insallah 3 ay sonra yumurta olusursa tup bebek yapacaklar insallah olur tek istegim bir an once bebek sahibi olmak insallah bizde annelik duygusunu tadariz
AnkaraKusura bakma canim istanbuldamisin
Allahım isteyen herkese nasip etsin. İnşaallah olur.Ben ist otu jinemek hastanesinde filip beye gidiyorum ilaclara basladim 3 ay sonrra konturole gidecem eger yumurta olusmussa alicaklar ve tup bebek yapacaklar insallah olur
Amh kac canimBen ist otu jinemek hastanesinde filip beye gidiyorum ilaclara basladim 3 ay sonrra konturole gidecem eger yumurta olusmussa alicaklar ve tup bebek yapacaklar insallah olur
Ben adiyaman yas 34Erva sen nerden yas kac
Canim bu söyle yumurta olduğunda hemen toplanıp transfer olmicak yumurtalar biriktirilecek sonrasında işlem yapilacak
Merhaba doğal derken anlamadım vitamin vs kullaniyormuaunHerkese merhaba arkadaşlar doğal siklus deneyen var mı ?
Benim hep kalitesiz çıkıyor yumurtalarım
Mini tüp benek olarakta geçiyor. Benimki şuan taman ilaçsız yumurta takibi yapılıyor opudam sonra herşey aynı ama rezerv sorununda iğneler bize yaramadığı için ya klomenle ya tamamen ilaçsız yapılıyorMerhaba doğal derken anlamadım vitamin vs kullaniyormuaun
Eger yumurtalarin kalitesiz ise vitaminler desteği al canım benim rezerv yok denilecek kadar az Velev ki oldu diyelim vitamin kullaniyorumMini tüp benek olarakta geçiyor. Benimki şuan taman ilaçsız yumurta takibi yapılıyor opudam sonra herşey aynı ama rezerv sorununda iğneler bize yaramadığı için ya klomenle ya tamamen ilaçsız yapılıyor
Evet canim yapılıyor bir tüp bebek merkezden yardım alabilirsinKızlar yumurta dondurma işlemi evli kadınlara yapılıyor mu? Eşimde sorun var yumurtalarımı dondurma işlemi yaptırmak istiyorum eşim tedavi olduktan sonra kullanmak için bilgisi olan var mı
Tavsiyen için teşekkürler canım ama benim denemediğim şey kalmadıEger yumurtalarin kalitesiz ise vitaminler desteği al canım benim rezerv yok denilecek kadar az Velev ki oldu diyelim vitamin kullaniyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?