- 24 Haziran 2016
- 359
- 158
-
- Konu Sahibi Minimidimaksi
dişi geç çıksa ne olur?Arkadaşlar merhaba. 7 aylık bir kızım var. Pazartesi aile hekimine götürdüm ve bıngıldağı erken kapanıyor beyin gelişimi olumsuz etkilenir d vitaminini verme artık dedi. Eve gelip çocuk doktorumuzu aradım durumu söyledim o da bırakırsan dişleri geç çıkar dedi. Hala hiç diş çıkarmadı kızım. Benzer durum yaşayan var mı. Ne yapmalıyım
Doktor öyle dediyse öyledir bence aile hekiminin dediğini yapÖncelikle cevaplarınız için teşekkür ederim. Tabiki beyin gelişimi çok önemli. Ben soruyu yanlış sordum sanırım. Yani demek istediğim gerçekten bıngıldağın erken kapanması beyin gelişimini etkiler mi. Böyle bir durum yaşayan var mı. Bide kızım çok huzursuz diş çıkaramamasına bağlıyorum haliyle.
Arkadaşlar merhaba. 7 aylık bir kızım var. Pazartesi aile hekimine götürdüm ve bıngıldağı erken kapanıyor beyin gelişimi olumsuz etkilenir d vitaminini verme artık dedi. Eve gelip çocuk doktorumuzu aradım durumu söyledim o da bırakırsan dişleri geç çıkar dedi. Hala hiç diş çıkarmadı kızım. Benzer durum yaşayan var mı. Ne yapmalıyım
Arkadaşlar merhaba. 7 aylık bir kızım var. Pazartesi aile hekimine götürdüm ve bıngıldağı erken kapanıyor beyin gelişimi olumsuz etkilenir d vitaminini verme artık dedi. Eve gelip çocuk doktorumuzu aradım durumu söyledim o da bırakırsan dişleri geç çıkar dedi. Hala hiç diş çıkarmadı kızım. Benzer durum yaşayan var mı. Ne yapmalıyım
Benim eltimin 5 aylık kızına da aynı şeyi söylemiş sağlık ocağı o da devlet hastanesine götürdu Dr bakmış d vitaminini kes birkaç ay düzenli kontrole getir bakalım demiş şuan takipte dişe gelince o çocuktan çocuğa değişiyor benim kızım ilk dişini 10 aylıkken çıkardı ama kuzeni daha çabuk çıkardı hatta kızımın dislerinin yarısı çıktığında kuzeninki tamamlanmıştı üstelik benim kızım 12 gün daha büyük RABBİM şifa versin inşallah sürekli dra takibe götürArkadaşlar merhaba. 7 aylık bir kızım var. Pazartesi aile hekimine götürdüm ve bıngıldağı erken kapanıyor beyin gelişimi olumsuz etkilenir d vitaminini verme artık dedi. Eve gelip çocuk doktorumuzu aradım durumu söyledim o da bırakırsan dişleri geç çıkar dedi. Hala hiç diş çıkarmadı kızım. Benzer durum yaşayan var mı. Ne yapmalıyım
Öncelikle cevaplarınız için teşekkür ederim. Tabiki beyin gelişimi çok önemli. Ben soruyu yanlış sordum sanırım. Yani demek istediğim gerçekten bıngıldağın erken kapanması beyin gelişimini etkiler mi. Böyle bir durum yaşayan var mı. Bide kızım çok huzursuz diş çıkaramamasına bağlıyorum haliyle.
Çok teşekkür ederim içimi rahatlattınız Allah razı olsun. Ben bıraktım d vitaminini içim rahat etmedi. Dişi geç çıksın ne yapayımDuzenli bir sekilde bas cevresi buyumesinin takip edilmesi ve buyume devam ediyorsa iciniz rahat hayata devam etmeniz en guzeli. Bingildak kapanmasi bas buyumesini engellemedigi surece sorun teskil etmiyor iciniz rahat olsun.. bir oncekinde yazdigim gibi yasayan biri olarak soyluyorum..
Çok teşekkür ederimkesinlkle hayır beyin gelişiminin öyle hemen kolay etkilenmesi söz konusu bile olamaz korkmayın huzursuzluk her bebekte olabilir sorun yapmayın tabikide diş çıkarmaya bağlıda olabilir ancak başka bir sıkıntısıda olabilir araştırmada olun ve dikkatli davranın . bıngıldağın erken kapanması olabilir hiç bir problem yok .