- 21 Ağustos 2015
- 5.728
- 10.315
-
- Konu Sahibi Minimidimaksi
Alimina devam etmek bingildagi hizli sertlestirip bas buyumesine engel teskil edebiliyor. O nedenle birakmak yada bebegin bingildaginiz ve bas olcusunun durumuna gore durumuna gore belirli araliklarda almak gibi onerilerde bulunuyorlar. Simdiden gecmis olsun..Çok teşekkür ederim içimi rahatlattınız Allah razı olsun. Ben bıraktım d vitaminini içim rahat etmedi. Dişi geç çıksın ne yapayım
Dislerdeki siyah izler cocuklrin kullndiklari demir minerali damlalarindan kaynaklanir. Bunu yetiskin oldugunuz zamanda karsilasirsiniz.Disleri gec cikinca nolucakki? benim yigenim 1 yasini gecti hala cikmadi disleri.
Birinin daha yeni ucu gorunuyor.
Hem gec dis cikaranin disleri daha saglam olur derler. Mesela komsumuzn oglu erken cikardi ve gece emdiginden dolayi dislerini hep curuttu sut. Siyah siyah curukler olustu.
Bi yandan beyinin kalici kasarlarindan bahsediyosunuz, diger yandan disleri gec cikar( hic cikmiycak felan derdide yok dikkatini cekerim, sadece gec cikicak) diye dusunuyosunuz. Hangisini seciceginiz belli.
Bir sıkıntı yoktur inşallah. Doktora götürdünğz mü.Merhaba kızlar benim bebeğim 2.5 aylik şuan on bingildagi kucukmus ben yeo fark ettim arka bingildagi daha büyük kapanmadı normalde tam tersi olması lazimmis netten baktığımda bu durumda olan var mı çok endişelendim