Göz Çevresi Bakımı Erken kalkıyorum kalktığımda gözlerim şişik oluyor

Elifsv

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Aralık 2011
31
0
Ben okula gittiğim için her sabah 06.00 05.50 gibi kalkmak zorundayım erken yatsam da geç yatsam da o saatte kalktığımda haliyle gözlerim şişik oluyor ve çok yorgun görünüyorum. yapabileceğim neler var tavsiyelerinizi alabilirim:)

Gratis'te satılan göz çevresi kapatıcısından aldım 13 tl fiyatı da, bakalım onu denicem ama ben kapatmak değil onu iyileştirmek istiyorum.Doğal bir yöntemi yok mu acaba?

hemen yaziyorum arkadaslar:

aksamdan tuzlu yemeyin bu arada...

----------
-buzdolabinda cay kasiklari koyun, sabah bunlari sis yerlerde yavasca gezdirin--
-iki dilim salatalik da dakikalarla rahatlatiyor..

bende sislik tuzlu yedigim her seferde oluyor...

ah bir de ilimis kullanilmis cay posetleri var... bunlar da rahatlatici--.. hatta sislik olmasa da yapilir, yapayim bari bu aksam :)
sevgileer

Deneyelim bakalıım. teşekkürler:)

Bende her sabah gözlerim şişmiş hatta göz altlarım torbalanmış kalkıyordum.Daha sonra okuduğum bir yazı sayesinde tamamen kaybolmasada bayağı bir hafifledi.
*Önce tuz azaltılmalı
*Buzlukta iki kaşık hep soğuk bekletilmeli.sabahları göze konmalı
*Biraz alışması zor oluyor ama mutlaka çift yastıkla yatılmalı
*Günde en az iki bardak yeşil çay içilmeli
*Gözler çok şiş kalkılan günlerde bir patates rendelenip oldukça soğuk olarak gazlı bezin arasına konarak gözlerde 15 dk bekletilmeli
*Bildiğiniz basur kremi şişliği bayağı bir azaltıyor göz altına veya üstüne sürülmeli

farka inanamıycaksınız mutlaka deneyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…