Göz Çevresi Bakımı Erken kalkıyorum kalktığımda gözlerim şişik oluyor

Elifsv

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Aralık 2011
31
0
Ben okula gittiğim için her sabah 06.00 05.50 gibi kalkmak zorundayım erken yatsam da geç yatsam da o saatte kalktığımda haliyle gözlerim şişik oluyor ve çok yorgun görünüyorum. yapabileceğim neler var tavsiyelerinizi alabilirim:)

Gratis'te satılan göz çevresi kapatıcısından aldım 13 tl fiyatı da, bakalım onu denicem ama ben kapatmak değil onu iyileştirmek istiyorum.Doğal bir yöntemi yok mu acaba?

hemen yaziyorum arkadaslar:

aksamdan tuzlu yemeyin bu arada...

----------
-buzdolabinda cay kasiklari koyun, sabah bunlari sis yerlerde yavasca gezdirin--
-iki dilim salatalik da dakikalarla rahatlatiyor..

bende sislik tuzlu yedigim her seferde oluyor...

ah bir de ilimis kullanilmis cay posetleri var... bunlar da rahatlatici--.. hatta sislik olmasa da yapilir, yapayim bari bu aksam :)
sevgileer

hemen yaziyorum arkadaslar:

aksamdan tuzlu yemeyin bu arada...

----------
-buzdolabinda cay kasiklari koyun, sabah bunlari sis yerlerde yavasca gezdirin--
-iki dilim salatalik da dakikalarla rahatlatiyor..

bende sislik tuzlu yedigim her seferde oluyor...

ah bir de ilimis kullanilmis cay posetleri var... bunlar da rahatlatici--.. hatta sislik olmasa da yapilir, yapayim bari bu aksam :)
sevgileer

Deneyelim bakalıım. teşekkürler:)

Bende her sabah gözlerim şişmiş hatta göz altlarım torbalanmış kalkıyordum.Daha sonra okuduğum bir yazı sayesinde tamamen kaybolmasada bayağı bir hafifledi.
*Önce tuz azaltılmalı
*Buzlukta iki kaşık hep soğuk bekletilmeli.sabahları göze konmalı
*Biraz alışması zor oluyor ama mutlaka çift yastıkla yatılmalı
*Günde en az iki bardak yeşil çay içilmeli
*Gözler çok şiş kalkılan günlerde bir patates rendelenip oldukça soğuk olarak gazlı bezin arasına konarak gözlerde 15 dk bekletilmeli
*Bildiğiniz basur kremi şişliği bayağı bir azaltıyor göz altına veya üstüne sürülmeli

farka inanamıycaksınız mutlaka deneyin:KK49:

X