Kızlar merhaba. Sizlere bir kaç sorum olacak lütfen cahilliğime verin. Ayın 18-19 u ovülasyon testinde yumurtalama pikti ve değerlendirdik. Akabinde 2-3 gün sonra çok şiddetli kasık ağrısı yaşadım ve hala daha devam ediyor. Artık ağrı yayıldı çok şiddetli karın ağrısına dönüştü ve şuan bunları ağlayarak yazıyorum canım çok yanıyor. 2-3 günde belirti vermesinin imkansız olduğunu biliyorum imkansızında ötesinde farkındayım ama hamilelik belirtisi olabilir mi doktora gidemiyorum çalışıyorum ancak cumartesi gidebilirim. Ama cumartesiye kadar nasıl dayanacağım bilmiyorum. Hiç böyle bir kasık ağrısı yaşamadım çok şiddetli bir adet sancısı gibi. Adetime 10 gün var. Göğüs hassasiyeti, sık idrara çıkma, gaz problemi sağ kasıkta batma ve sağ bacağa vuran ağrı. Gerçekten dalga geçmeyin ama ne yaşadığımı anlayamadığım bir dönemdeyim sizce hamilelik olabilir mi?
Kızlar yorumu güncelliyorum aradan 15 gün geçti: HAMİLEYMİŞİMMMM
arkadaşlar gerçekten iç sesinizi dinleyin bir kadın cidden hissediyor. Kimse demesinki ilk haftadan ilk aydan belirti olmaz bal gibide belirtinin dibine kadar yaşadım. Vucunuzda farklı bir durum olduğunu ve vücudunuzun buna tepki vermeye çalıştığını çok iyi anlıyorsunuz. Vucudunu gerçekten çok iyi tanıyan insan hemen anlıyor. Bu yukarıda saydığım belirtilere ek olarak son günler göğüs hassasiyeti ve göğüs ucunun siyahlaşması ve aşırı dolgunluk eklendi. Umarım isteyen herkes hamile kalabilir