• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erken Hamilelik Belirtisi

Kızlar merhaba. Sizlere bir kaç sorum olacak lütfen cahilliğime verin. Ayın 18-19 u ovülasyon testinde yumurtalama pikti ve değerlendirdik. Akabinde 2-3 gün sonra çok şiddetli kasık ağrısı yaşadım ve hala daha devam ediyor. Artık ağrı yayıldı çok şiddetli karın ağrısına dönüştü ve şuan bunları ağlayarak yazıyorum canım çok yanıyor. 2-3 günde belirti vermesinin imkansız olduğunu biliyorum imkansızında ötesinde farkındayım ama hamilelik belirtisi olabilir mi doktora gidemiyorum çalışıyorum ancak cumartesi gidebilirim. Ama cumartesiye kadar nasıl dayanacağım bilmiyorum. Hiç böyle bir kasık ağrısı yaşamadım çok şiddetli bir adet sancısı gibi. Adetime 10 gün var. Göğüs hassasiyeti, sık idrara çıkma, gaz problemi sağ kasıkta batma ve sağ bacağa vuran ağrı. Gerçekten dalga geçmeyin ama ne yaşadığımı anlayamadığım bir dönemdeyim sizce hamilelik olabilir mi?

Kızlar yorumu güncelliyorum aradan 15 gün geçti: HAMİLEYMİŞİMMMM
arkadaşlar gerçekten iç sesinizi dinleyin bir kadın cidden hissediyor. Kimse demesinki ilk haftadan ilk aydan belirti olmaz bal gibide belirtinin dibine kadar yaşadım. Vucunuzda farklı bir durum olduğunu ve vücudunuzun buna tepki vermeye çalıştığını çok iyi anlıyorsunuz. Vucudunu gerçekten çok iyi tanıyan insan hemen anlıyor. Bu yukarıda saydığım belirtilere ek olarak son günler göğüs hassasiyeti ve göğüs ucunun siyahlaşması ve aşırı dolgunluk eklendi. Umarım isteyen herkes hamile kalabilir ♥️
Kafam karmaşık dolaşırken sizin bu yazınızı gördüm yardımcı olursanız çok çokk sevinirim reglimden 1 hafta sonra falan göğüslerimde uçlarında aşırı hassasiyet ağrı karıncalanma felaket bi kasık alt karın ağrısı sağ taraf ve yaygın bacak bel ağrısı baş ağrısı yeşil damarlar ara ara akıntı baş dönmesi ve mide bulantım oluyor arada test yaptım negatif çıktı kanımda pozitif çıkarmı acaba 11 gün var biraz erken yaptım sanırım ama yumurtlama gününden önce başladı belirtiler kaç gündür kafamda fikrinizi alabilirmiyim

Yumurtlama gününden önce başlaması hamilelik belirtisi nasıl olsun ki daha döllenmemiş bile oluyor 😕 adetinize bi 4-5 gün kala erken gebelik testi yapın ben silik çizgiyi öyle görmüştüm

Benim de belirtilerim çok erken başladı 12 gün kala ve regl zamanım geldiğinde hamile olduğumu öğrendim. Kasık ağrım da çok oldu size benzer şekilde. Bence içinizi dinleyin eğer hissediyorsanız bir şeyler vardır mutlaka vücudunuzda değişiklikler varsa. Kendinizle konuşun dinleyin dua edin isteyin… O ağrı psikolojik olamaz bence de. Olucak inşallah inanın ve dua edin Rabbim inşallah dualarınızı geri çevirmez. Bizim anlayamadığımız bir sürü şey içeren mucizevi bir süreç kismeyi dinlemeyin kendini vücudunuzu dinleyin sadece☺️🌸
Benimde reglime 12 gün var. Yumurtlama günlerini değerlendirdikten sonra. Sol kasigima çok kötü sancılar girmeye başladı. Sizlama ve yanma tarzı. Bacağıma da vurmaya başladı. Sağ kasigima da aniden bıçak saplanır gibi oldu bir kez. Belim ince ince ağrıyor. Regl için de hamilelik içinde erken diyorum. Ama siz umut verdiniz bana. Bugünde ağrım azıcık hafifledi ama Süt beyazı akinti oldu. Acaba belirti mi bu?

Benimde reglime 12 gün var. Yumurtlama günlerini değerlendirdikten sonra. Sol kasigima çok kötü sancılar girmeye başladı. Sizlama ve yanma tarzı. Bacağıma da vurmaya başladı. Sağ kasigima da aniden bıçak saplanır gibi oldu bir kez. Belim ince ince ağrıyor. Regl için de hamilelik içinde erken diyorum. Ama siz umut verdiniz bana. Bugünde ağrım azıcık hafifledi ama Süt beyazı akinti oldu. Acaba belirti mi bu?
Sızı şeklinde yanma şeklinde ağrı oldu benim de yumurtlamadan sonra 10 gün test yaptım pozitif gördüm canım inşallah şeninde bebişten dolayı olmuştur 🙏

Kaç gün sürdü ağrı? Birde benim bacağıma da vurdu akşam. Sizinde öyle miydi?
Evet bacağıma da vuruyordu soldaydı ağrım sol bacağım ve hatta ilerleyen günlerde sol göğüsüme bile ağrı yapmaya başladı ağrı devam ediyor hala canım 5+2 günlük hamileyim şuan hala ağrım var geçmedi geçmez de rahim genişliyor o yüzden oluyor bu ağrılar. Yumurtlama tarihini biliyorsan eğer yumurtlamadan 10-11 gün sonra test yap varsa çıkar hakkında hayırlısı olsun 🙏

Evet bacağıma da vuruyordu soldaydı ağrım sol bacağım ve hatta ilerleyen günlerde sol göğüsüme bile ağrı yapmaya başladı ağrı devam ediyor hala canım 5+2 günlük hamileyim şuan hala ağrım var geçmedi geçmez de rahim genişliyor o yüzden oluyor bu ağrılar. Yumurtlama tarihini biliyorsan eğer yumurtlamadan 10-11 gün sonra test yap varsa çıkar hakkında hayırlısı olsun 🙏
9 Aralıkta seffaf uzayan akintim oldu o günü ve ondan sonraki günleri degerlendirdik. Şimdi merak ettiğim şu 9 u mu yumurtlama günüm yoksa bir iki gün sonrası mı? Çünkü burada birisi akintidan birkaç gün sonrası diye yazmıştı bana

Mrb bayanlar adet oncesi agrı 8gun once baslar mı gecen ay ovülasyon testi kullandim adet bitiminden 8ci günü yumurtladim adet takvimine gore 4gun once bu ayda test kullanmadim ama iki sekildede ne olur olmaz diye iliski yasadim 19da adet olucam 11de bel agrisi adet olucakmis gibi kasik agrisi kalcam ve bacaklarim agiriyor bazen de hani grip olursunda kemiklerin agirirya o sekilde agri adet olucagim zaman goguslerim agurir ama bu ay gogus agrim yok

Kızlar merhaba. Sizlere bir kaç sorum olacak lütfen cahilliğime verin. Ayın 18-19 u ovülasyon testinde yumurtalama pikti ve değerlendirdik. Akabinde 2-3 gün sonra çok şiddetli kasık ağrısı yaşadım ve hala daha devam ediyor. Artık ağrı yayıldı çok şiddetli karın ağrısına dönüştü ve şuan bunları ağlayarak yazıyorum canım çok yanıyor. 2-3 günde belirti vermesinin imkansız olduğunu biliyorum imkansızında ötesinde farkındayım ama hamilelik belirtisi olabilir mi doktora gidemiyorum çalışıyorum ancak cumartesi gidebilirim. Ama cumartesiye kadar nasıl dayanacağım bilmiyorum. Hiç böyle bir kasık ağrısı yaşamadım çok şiddetli bir adet sancısı gibi. Adetime 10 gün var. Göğüs hassasiyeti, sık idrara çıkma, gaz problemi sağ kasıkta batma ve sağ bacağa vuran ağrı. Gerçekten dalga geçmeyin ama ne yaşadığımı anlayamadığım bir dönemdeyim sizce hamilelik olabilir mi?

arkadaşlar gerçekten iç sesinizi dinleyin bir kadın cidden hissediyor. Kimse demesinki ilk haftadan ilk aydan belirti olmaz bal gibide belirtinin dibine kadar yaşadım. Vucunuzda farklı bir durum olduğunu ve vücudunuzun buna tepki vermeye çalıştığını çok iyi anlıyorsunuz. Vucudunu gerçekten çok iyi tanıyan insan hemen anlıyor. Bu yukarıda saydığım belirtilere ek olarak son günler göğüs hassasiyeti ve göğüs ucunun siyahlaşması ve aşırı dolgunluk eklendi. Umarım isteyen herkes hamile kalabilir ♥️
İnanın bu çok doğru. Önceki hamileliğimde hissetmiştim hamile olduğumu kasıklarımda ağrı vücudumda i halsizlik yorgunluk olmuştu. Hamileyim dedim kendime. vücudumda farklı şeylerin olduğunu anlamıştım. İdrar testi yapmadan direk kan vermiştim düşünün ve sonuç pozitif çıkmıştı ama o bebeğimi kaybettim maalesef. Şimdi Allah izin verirse tekrar istiyoruz bu ay korunmasız beraberlik yaşadık. Bat 4 Ocak . Ve benim bu ağrılarım inşallah geçen sefer olduğu gibi gebelik ten dolayıdır. Çünkü yumurtlama bitti adet yakın değil. Hayırlısı olsun bakalım hakkımızda. Allah kucağınıza almayı nasip etsin sağlıkla inşallah 💞🧿

Merhabalar ben ovülasyonla takip yapmadım fakat adetim bittikten yaklaşık 10-11 gün sonrasında kasık ağrım oldu sizin kadar çok şiddetli olmasada hissettim yani belki ilaç kullanıyorum ondan da olabilir. Şu an reglime 8 gün var acaba o kaşık ağrılarının nedeni spermin yumurtayla birleşme zamanı falan mı (8 gün geçmiyor da bana böyle sorular sorarak tatmin ediyorum kendimi :( )

Merhabalar ben ovülasyonla takip yapmadım fakat adetim bittikten yaklaşık 10-11 gün sonrasında kasık ağrım oldu sizin kadar çok şiddetli olmasada hissettim yani belki ilaç kullanıyorum ondan da olabilir. Şu an reglime 8 gün var acaba o kaşık ağrılarının nedeni spermin yumurtayla birleşme zamanı falan mı (8 gün geçmiyor da bana böyle sorular sorarak tatmin ediyorum kendimi :( )
Kesin odur diyemem ama inşallah öyledir 💕🥹

Back