Yarın sabah erkenden cihangir efe de alcam solugu bugun takmamaya çalışıyorum ama çok umutlandım bee:))))))
canim rabbim hakkinda hayirlisini versin...9nsallah güzel haberlerini alirizzz!!!umutlar olmasa nasil yasanirki:1hug::1hug:
merhaba bayanlar,
bende bebek istiyorum,ama geçen ay hamile kalamadım adet günüme kadar hamile kaldımmı acaba diye düşünüp durdum,ama zaten burda bahsedilenler gibide bir belirtim olmamıştı.ve tam günümde adet oldum.eşim ve ben çok üzüldük.ama bu ay nedense umutluyum
merhaba arkadaslar
Ben cok daha once bu sayfaya uye olmustum bi kac ay sonra hamile kaldim, ocakta bebegimin karnimda öldugunu ogrendik ve kurtaj oldum. Bu ani soktan 8 ay gecti ve hala bi gebelik elde edemedik..Cok uzuluyorum kafaya takiyorum okadar cok hamile kalmak istiyorumki..Bu ay daha cok calismalara basladik ve adetime bi hafta var..Bazi belirtiler var ama hayal kirikligi yasamaktan cok korkuyorum..Insallah allah hepimizin gonlune gore verir..
hadi kızlar sizlerde adet tarihinizi yazın ya da hamişseniz yazın listemizi oluşturalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?