• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erken Hamilelik Belirtileri

merhaba arkadaslar

Ben cok daha once bu sayfaya uye olmustum bi kac ay sonra hamile kaldim, ocakta bebegimin karnimda öldugunu ogrendik ve kurtaj oldum. Bu ani soktan 8 ay gecti ve hala bi gebelik elde edemedik..Cok uzuluyorum kafaya takiyorum okadar cok hamile kalmak istiyorumki..Bu ay daha cok calismalara basladik ve adetime bi hafta var..Bazi belirtiler var ama hayal kirikligi yasamaktan cok korkuyorum..Insallah allah hepimizin gonlune gore verir..

merhaba bayanlar,
bende bebek istiyorum,ama geçen ay hamile kalamadım adet günüme kadar hamile kaldımmı acaba diye düşünüp durdum,ama zaten burda bahsedilenler gibide bir belirtim olmamıştı.ve tam günümde adet oldum.eşim ve ben çok üzüldük.ama bu ay nedense umutluyum

merhaba bayanlar,
bende bebek istiyorum,ama geçen ay hamile kalamadım adet günüme kadar hamile kaldımmı acaba diye düşünüp durdum,ama zaten burda bahsedilenler gibide bir belirtim olmamıştı.ve tam günümde adet oldum.eşim ve ben çok üzüldük.ama bu ay nedense umutluyum

zaten o belirtilerin gebelik dışında da etkileri var. o yüzden takmamak lazım becerebilirsek hepimiz

merhaba arkadaslar

Ben cok daha once bu sayfaya uye olmustum bi kac ay sonra hamile kaldim, ocakta bebegimin karnimda öldugunu ogrendik ve kurtaj oldum. Bu ani soktan 8 ay gecti ve hala bi gebelik elde edemedik..Cok uzuluyorum kafaya takiyorum okadar cok hamile kalmak istiyorumki..Bu ay daha cok calismalara basladik ve adetime bi hafta var..Bazi belirtiler var ama hayal kirikligi yasamaktan cok korkuyorum..Insallah allah hepimizin gonlune gore verir..

geçmiş olsun canım allah hayırlısını versin. takmamaya çalış. bak bu sitede çok sevdigim ecrinde bana bigün dediki "kur'an da bir ayet var her şerrin bir hayrı her hayrın bir şerri vardır." öle düşün demekki senin için hayırlısı değilmiş canım. umarım hepimiz hamiş kalırız:CüvCüv:

kizlar bendede bi kac gundur belirtiler var.. hafif migde bulantisi, kafa agrisi,, igne gibi karin alt bolgesinde batmalar, goguslerim cok hassaslasti..

ama 6 ağustos adet günüm benim,bakalım yarın ne olacak.yaklaşık on gün önce bir test yapmıştım.negatif çıktı.daha çok erken diye düşündüm.eğer yarın adet olmazsam tekrar test yapıcam.ama burda okuduğum belirtilerin bir çoğuda var bende.geçen ay bu belirtilerin hiçbirini yaşamamıştım.acaba doğrumudur.

bendede var göğüslerde hassaslık,acıma,baş ağrıları,bacak ağrıları,gibi.yani adet belirtilerim benim böyle olmaz normalde.adetten bir iki gün önce sadece belim çok ağrırdı.başkada bişeyden anlamazdım zaten.ama bunları hiç yaşamamıştım.

Bende adetimden bi kac gun once bel agrisi dedigin gibi olurdu adetten sonra karin agrisi baslardi ama dunden beride aralikli karin altina igne gibi batmalar hissediyorum.. dun gece mide bulantisindan uyandim afedersin cikacakti agzima geldi ama tuttum kendimi.. hic boyle olmamistim.. kendimi kaptirmaktanda korkuyorum acikcasi her ay yasiyorum..

çok fazla belirtilere takılmayın. bakın ankakuşunda belirti yoktu bende belirti vardı ama o hamiş ben degilimn en basit örnek size:)))

bence bekle test icin erken olabilir daha canim
hepimiz i cinde hayirlisi neyse o olsun .. ama insan beklemektende bikiyo:) soyle bi alet olsada icimize bakabilsek biseyler varmi yokmu diye...
;)

on gündür göğüslerim acıyo,uçlar sanki karıncalanıyor gibi,kasıklarıma ağrılar giriyo,üç gündür de bacaklarım ve sırtım ağrıyor.test yapmakta istemiyorum bişey çıkmazsa çok üzülücem çünkü.

ama daha önce yaşamadığımız değişik hareketler olduğu için ve birde artık bebek sahibi olmak istediğimiz için ister istemez buna yorumluyoruz.daha önce hiç olmayan şeyler neden oluyor ozaman.
inşallah hepimiz hamiş oluruz.the_fts ve tubacik.yüce rabbim evlat sevgisini ve değerini bilen herkese
bu güzel duyguyu yaşatsın.

Back
X