• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erken Hamilelik Belirtileri

yok buyacım benim kistim icinde senin drunun dedigi gibi dedi benim drumda gecen ay olusmus patlar dedi iste benim prolaktin hormonum yuksek yani sut hormonu ve bu adet duzensizligi ve yumurta kalitesini falan dusuruyor 13 aydır bekliyorum iste canım inşallah dualarımızı geri cevirmez Allah sabrımızın mukafatını alırız

Anladim canim.insallah ALLAH buyuktur bizim ve bizim gibilerede yardim eder insallah.benim kistim patlamis olabilir su anda cok az agrim var.yanliz dr umidimi kirdi bu ay icin napalim saglik olsun sabredicez.bu ay hamile kalmamissin dedi kist oldugu icinmis.bunada sukur

aslinda bu ay benim icin cok kolay olmamisti,halami kaybetmistim ve uzakta oldugum icin cenazeye katilamamistim ve bu kayip beni inanilmaz üzmüstü,tamda adet olmama yakin günlerdi...sanirim onun stresi beni cok etkiledi..diger türlü zaten daha ilk ayimiz buyacim bunu stres yapmadigimi düsünüyorum...doktor ilac vermedi ama bügün misafirim tesrif etti....
destegin icin sagol:1hug:

adetin gelmis sevindim.o biraz seni rahatlatir herhalde.ben olamadigim zamanlar mesela iki gun gecikiyor cildiriyorum ates basiyo sinirlilik.bakalim bu ay benim ne olucak bu arada bende yurtdisinda yasiyorum bizimde ortak bi yonumuz varmis.gurbet nedir cok iyi bilirim yani.almanya yine cok iyi ben makedonyadayim.yine orda bir suru gezilcek yer vardir herhalde.bende 2 yillik evliyim.evlendik ve geldim buraya

Kızlar diyorum ki ben bugun birbirimizi tanıyalım Mesela yaşlarımızı nerede oturdugumuzu ne kadarlık evli oldugumuz ne bilim belkide birbirine çok yakınızdır. Hepimizin yaşadıgı şehirler yazıyor ama neresi gibi ne dersiniz

bence cok guzel bi fikir canim.bende 2 yillik evliyim.yurt disinda yasiyorum.1981 dogumluyum.birbirimize cok uzagiz malesef.gurbet iste

adetin gelmis sevindim.o biraz seni rahatlatir herhalde.ben olamadigim zamanlar mesela iki gun gecikiyor cildiriyorum ates basiyo sinirlilik.bakalim bu ay benim ne olucak bu arada bende yurtdisinda yasiyorum bizimde ortak bi yonumuz varmis.gurbet nedir cok iyi bilirim yani.almanya yine cok iyi ben makedonyadayim.yine orda bir suru gezilcek yer vardir herhalde.bende 2 yillik evliyim.evlendik ve geldim buraya

inann nasil rahatladim anlatamam:teytey: gercekten senin isin biraz daha zormus burda türk cok fazla,ve yapabilecegim cok sey var!hafta ici okul hafta sonu is inan diger türlü gurbette gün gecmezzza.s!allah kolaylik versin sanada napalim Allah yalnizlari kollayip gözetirmis,ben O´na dayaniyorum:1hug::1hug:

merhabalar.kızlar bir önerim olacak.bir liste hazırlasak kim hangi tarihte adet görecek ve kimler hamile ...falan gibi.en azından birbirimize sürekli adet tarihlerimizi sormamıza gerek kalmaz.hem de aramıza yeni katılanlar olduğu zaman kim hamile kim değil bilgi edinmiş olur ve aynı sorular sorulmazCADIARZUCADIARZUCADIARZU

EYLÜL
.....................................................................

EKİM
suzanşan :::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::2 ekim

HAMİŞLERİMİZ:CüvCüv::nazar:

max09 :::::::::::::::::::::::::::CüvCüv::nazar:
yasemink :::::::::::::::::::::::::::CüvCüv::nazar:
ankakuşu :::::::::::::::::::::::::::CüvCüv::nazar:

ALLAH HAMİŞLERİMİZİ NAZARLARDAN KORUSUN:nazar:

Bu gece kimse yok galiba ama ben dayanamadım anlatim Dr Cihangir Efe var ya onunla Msn den konuştum hani bende lekeler oluyordu ya dediki hamiş olabilirsin kan testi yaptır tekrar olmassa gel muane edelim dedi ... çok mutluyummm... Yine Bir UMUT işte

Bu gece kimse yok galiba ama ben dayanamadım anlatim Dr Cihangir Efe var ya onunla Msn den konuştum hani bende lekeler oluyordu ya dediki hamiş olabilirsin kan testi yaptır tekrar olmassa gel muane edelim dedi ... çok mutluyummm... Yine Bir UMUT işte

İnşallah hamilesindir canım.bu olasılık bile beni mutlu etti senin adına sevindim inşallah beklediğin sonucu alırsın canım.

sayfa çok yavaş bazende giremiyorum yanıt veremezsem kusurabakmayın arkadaşlar.giremezsem şimdiden herkese iyi geceler.

senin adet tarihin ne zaman mesela

canim kusura bakma cvb yazamadim sana saat 4.30 da isten ciktim.aksamlarida giremiyorum nete.neyse benim 14 yada 15 eylul olmasi lazim.gecen ay 17 agustosta olmustum.bu ayda hesapladim.14 eylul diyor.hadi hayirlisi insallah olmam.ama tabi bebisten.:emir_bebek:sen eylulu yazmamissin.hastamisin su an.a.s.

ay canim cok sevindim hadi insallah.bir an once yaptir insallah hamissindir.:Saruboceq:ne zaman yaptiricaksin.cok meraklandim simdi

Yarın sabah erkenden cihangir efe de alcam solugu bugun takmamaya çalışıyorum ama çok umutlandım bee:))))))

Back
X