yok buyacım benim kistim icinde senin drunun dedigi gibi dedi benim drumda gecen ay olusmus patlar dedi iste benim prolaktin hormonum yuksek yani sut hormonu ve bu adet duzensizligi ve yumurta kalitesini falan dusuruyor 13 aydır bekliyorum iste canım inşallah dualarımızı geri cevirmez Allah sabrımızın mukafatını alırız
aslinda bu ay benim icin cok kolay olmamisti,halami kaybetmistim ve uzakta oldugum icin cenazeye katilamamistim ve bu kayip beni inanilmaz üzmüstü,tamda adet olmama yakin günlerdi...sanirim onun stresi beni cok etkiledi..diger türlü zaten daha ilk ayimiz buyacim bunu stres yapmadigimi düsünüyorum...doktor ilac vermedi ama bügün misafirim tesrif etti....
destegin icin sagol:1hug:
Kızlar diyorum ki ben bugun birbirimizi tanıyalım Mesela yaşlarımızı nerede oturdugumuzu ne kadarlık evli oldugumuz ne bilim belkide birbirine çok yakınızdır. Hepimizin yaşadıgı şehirler yazıyor ama neresi gibi ne dersiniz
adetin gelmis sevindim.o biraz seni rahatlatir herhalde.ben olamadigim zamanlar mesela iki gun gecikiyor cildiriyorum ates basiyo sinirlilik.bakalim bu ay benim ne olucak bu arada bende yurtdisinda yasiyorum bizimde ortak bi yonumuz varmis.gurbet nedir cok iyi bilirim yani.almanya yine cok iyi ben makedonyadayim.yine orda bir suru gezilcek yer vardir herhalde.bende 2 yillik evliyim.evlendik ve geldim buraya
kızlar nerdesiniz?hepiniz birden kayboldunuz
suzansan ben burdayim canim guzel fikir ama nasil yapicaz ben daha yeni uyelerdenim hic bisey bilmiyorum acikcasi arkadas listesine arkadas bile ekleyemiyorumkaydirigubbakcemile3 ogrenicem ama:teytey:
Bu gece kimse yok galiba ama ben dayanamadım anlatim Dr Cihangir Efe var ya onunla Msn den konuştum hani bende lekeler oluyordu ya dediki hamiş olabilirsin kan testi yaptır tekrar olmassa gel muane edelim dedi ... çok mutluyummm... Yine Bir UMUT işte
senin adet tarihin ne zaman mesela
Bu gece kimse yok galiba ama ben dayanamadım anlatim Dr Cihangir Efe var ya onunla Msn den konuştum hani bende lekeler oluyordu ya dediki hamiş olabilirsin kan testi yaptır tekrar olmassa gel muane edelim dedi ... çok mutluyummm... Yine Bir UMUT işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?