Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
geçmiş olsun canım allah hayırlısını versin. takmamaya çalış. bak bu sitede çok sevdigim ecrinde bana bigün dediki "kur'an da bir ayet var her şerrin bir hayrı her hayrın bir şerri vardır." öle düşün demekki senin için hayırlısı değilmiş canım. umarım hepimiz hamiş kalırız:CüvCüv:
on gündür göğüslerim acıyo,uçlar sanki karıncalanıyor gibi,kasıklarıma ağrılar giriyo,üç gündür de bacaklarım ve sırtım ağrıyor.test yapmakta istemiyorum bişey çıkmazsa çok üzülücem çünkü.
ecrinde inşallah senin ve burda bebek sahibi olmak isteyenlerin allah duaları kabul eder,bu mübarek ayda.evet allah verirse olacak,çünkü onu yaratan allahtır.buna tüm gönlümle bende inanıyorum.o yüzden ben çok üstelemiyorum,niye olmuyor diyede isyan etmiyorum.ama eşler farklı düşünüyor.sadece buna üzülüyorum.
bazılarında hemen belli olmuyormuş,üzülme belki hamilesindir ya.
canim benim....elimizde olsa seninle daha ne sohbetler etsek!!!olaylara artik seninde bu sekilde bakman beni cokk ama cokk mutlu etti....ve bak öyle bir ayet daha varki dün adet oldugumda aklima geldi!diyorki "O diledigi zaman yalnizca ol der ve oluverir" demekki biz Ona ol demesi icin dua etcez.dua etmeyimi bilmiyoruz aceba???.....bu ay cok daha ümitliyim:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
dualarda bulusalim....
kizlar aranizda 1 seneden fazla deneyen varmi..
kizlar aranizda 1 seneden fazla deneyen varmi..