• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erken Hamilelik Belirtileri

geçmiş olsun canım allah hayırlısını versin. takmamaya çalış. bak bu sitede çok sevdigim ecrinde bana bigün dediki "kur'an da bir ayet var her şerrin bir hayrı her hayrın bir şerri vardır." öle düşün demekki senin için hayırlısı değilmiş canım. umarım hepimiz hamiş kalırız:CüvCüv:

canim benim....elimizde olsa seninle daha ne sohbetler etsek!!!olaylara artik seninde bu sekilde bakman beni cokk ama cokk mutlu etti....ve bak öyle bir ayet daha varki dün adet oldugumda aklima geldi!diyorki "O diledigi zaman yalnizca ol der ve oluverir" demekki biz Ona ol demesi icin dua etcez.dua etmeyimi bilmiyoruz aceba???.....bu ay cok daha ümitliyim:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
dualarda bulusalim....

ecrinde inşallah senin ve burda bebek sahibi olmak isteyenlerin allah duaları kabul eder,bu mübarek ayda.evet allah verirse olacak,çünkü onu yaratan allahtır.buna tüm gönlümle bende inanıyorum.o yüzden ben çok üstelemiyorum,niye olmuyor diyede isyan etmiyorum.ama eşler farklı düşünüyor.sadece buna üzülüyorum.

on gündür göğüslerim acıyo,uçlar sanki karıncalanıyor gibi,kasıklarıma ağrılar giriyo,üç gündür de bacaklarım ve sırtım ağrıyor.test yapmakta istemiyorum bişey çıkmazsa çok üzülücem çünkü.

ya benim tam 13.gün gectii ve malum belirtilerin cogu vardi ama sonuc yine negatif....oyüzdenherseyin hayirlisi olsunn...ins hamis haberlerinizi alirizz

ecrinde inşallah senin ve burda bebek sahibi olmak isteyenlerin allah duaları kabul eder,bu mübarek ayda.evet allah verirse olacak,çünkü onu yaratan allahtır.buna tüm gönlümle bende inanıyorum.o yüzden ben çok üstelemiyorum,niye olmuyor diyede isyan etmiyorum.ama eşler farklı düşünüyor.sadece buna üzülüyorum.

canim insallah rabbim hepimizin gönlüne göre versin!!!bence sende esine ne kadar üzgün oldugunu,ve onun kadar seninde istedigini iyice izah et.benimde esim bu ay hep pozitif bekledi.bizim daha ilk ayimizdi ve ben hemen olmiycagini cok ii bilioyrum.ama inan ben onun üzülmesine üzüldüm.ama asla bi kadin kadar icleyemezler...o yüzden ben bu konuda esimin beni yipratmasina izin vermiyorum...sonucta bbu benim eksikligim degil,ve ben bunu ona her konusmamizda hatirlatiyorum.....
sende kendini yipratma olurmu arkadasim....hersey olacagina varir...:1hug::1hug:

bende aranıza yeni katılanlardanım.ben 2 ay önce düşük yaşadım 2 ay bekledik ve bu ay denemeye başladık adetime 7 gün var tahminen ama kasıklarımda ağrı var adet ağrısı gibi bende merak ediyorum bu belirtiler arasındamı acaba teşekkürler

canim benim....elimizde olsa seninle daha ne sohbetler etsek!!!olaylara artik seninde bu sekilde bakman beni cokk ama cokk mutlu etti....ve bak öyle bir ayet daha varki dün adet oldugumda aklima geldi!diyorki "O diledigi zaman yalnizca ol der ve oluverir" demekki biz Ona ol demesi icin dua etcez.dua etmeyimi bilmiyoruz aceba???.....bu ay cok daha ümitliyim:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
dualarda bulusalim....

öle tabi canım rabbim hayırlısını verisn ve ben şuna inanıyorum herkesin oluyor mutlaka ama 1 yıl sonra ama 10 yıl sonra rabbim veriyor... ben umudumu yitirmicem...
ama hala kırmızıları agırlayamadıgım için çalışmalarada başlayamadım bu ay da gidecek gümbürtüye:oklava:

bende 1 senedir uğrasıyorum
adetime 3 gün var kasıklarımda arada sızlama oluyor
ama göğüslerim az acıyor
geçen ay kasıklarımda cok agrı vardı dr yumurtalıkda iltihap var demişti.fitil verdi onun için
üşütmemeye bakın

yeni arkadaşlar aramıza hoşgeldiniz.gulcangulcan ve tubacik görecek olduğunuz adet tarihini yazarsanız sevinirim.mesela benim adet tarihim 2 eylül ve oldum.yeni adet tarihim 2 ekim.ama siz ağustostan beri adet görmediyseniz ona göre yazalım ve listemizi oluşturalım.
pınar77 semanın sayfasındaki listeye hala adet tarihini belirtmemişsin galiba ben görmedim.

EYLÜL
gulcangulcan :::::::::::::::::::::::::::6 eylül

EKİM
suzanşan ::::::::::::::::::::::::::::::::2 ekim

HAMİŞLERİMİZ
max09 ::::::::::::::::::::::::::::::::::CüvCüv::nazar:
yasemink ::::::::::::::::::::::::::::::::::CüvCüv::nazar:
ankakuşu ::::::::::::::::::::::::::::::::::CüvCüv::nazar:

ALLAH HAMİŞLERİMİZİ NAZARLARDAN KORUSUN:nazar::nazar::nazar:

gulcangulcan yazdıklarından anladığım kadarıyla adet tarihini yazdım ama yanlışlık varsa düzeltiriz.herkese iyi akşamlar.görüşürüz

Back
X