Merhaba adet tarihleri neden yazılıyo merak ettim
Selam canlarrr.Kızlar bir sorum olucak.Ovulyasyondan kaç gün sonra test yapmak gerek acaba?
Geçen ay reglim 10 temmuzdaydı.Her seferinde 5 gün erken oluyorum.Yani bu ay 5 eğlül olmam gerekiyordu.Ovulasyonum adetimin 17 ci günü oldu.3 tane yumurtam vardı her 3 ü çatladı.Şimdi göğüslerim böyüdü,kasıkta ve bacaklarımda agrılarım var.Belim de ağrımaya başlıyor.Acaba yinemi adet oluyorum yoksa.Ovulyasyon geç olduğu için adet de gecike bilirmi kızlar?.Bu sabah test yaptım.ikinci cizgiyi gördüm ama silikti koyu diğildi.Bir umut verin kızlar ne olur ya
Her 5 dakkada bir bakıyorum adet oldum ya değil diye[/QUOT
canım ikinci çizgiyi silikte olsun götmek hamiş anlamına gelir fakat sen galiba ilaç falan kullanmışsın yumurta uyarıcı ilaçlar çatlatma iğneleri testi pozitif çıkarabiliyor en iyisi 3 gün daha beklemen tekrar test yapman eğer hamileysen ikinci çizgi koyulaşır ama buay hiçbir ilaç kullanmadıysan pazartesi test yapıp doktora git derim Allah gönlüne göre versin hayırlı ne ise onu nasib etsin.
merhaba arkadaşlar..benim adet günüm 17 eylül ama şimdiden belimde ağrı vede idrarımda yanma var.çok sık tuvalete gidiyorum.benim bu 4. ayım her ay bir umutla bekliyorum.inşallah bu mübarek günler de Allah her isteyene versin.
kızlarr yine evde test yaptım silik 2çizgi var ufff doktorada gitmedim ne zmn doktora gitmeye kalksam başıma bişi gelio gidemiyorum. bide 2 gündür kabızlık başladı 24 yaşıdayımilk defa kabızlık yaşıyorumacaba bir belirtimidirrr
canım merhaba.sana iyi haberim var.ama kdni emni oluncay kadar kaptırma hayl kıklığı olmasın diye.ben hayatımda sadece hamileyken kabızlık yasarım.hamilelerin genelindede kabızlık olur.gaz olusumu olur yanı bunu internettende araştırabilirsin.sakın ilaç falan alma bu sıralar ve hemen doktora git kan testi falan yaptır.yani ramazan yuzunden vucudun değişmemişse hamiş olduğundan kabızzsındır:CüvCüv:
adetime 2 gün kaldı test alıp yapsam mı beklesemmi acaba?
sol kasıgıma zonklama tarzında agrı giriyor
kalçalarıma iğneler batıyor
hamile olan arkadaslar sizdede böyle belirtiler olmuşmuydu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?