Erken Hamilelik Belirtileri

EYLÜL
gulcangulcan :::::::::::::::::::::::::::6 eylül
buya :::::::::::::::::::::::::::14 eylül

EKİM
suzanşan ::::::::::::::::::::::::::::::::2 ekim

HAMİŞLERİMİZ
max09 :::::::::::::::::::::::::::::::::
yasemink :::::::::::::::::::::::::::::::::
ankakuşu :::::::::::::::::::::::::::::::::

ALLAH HAMİŞLERİMİZİ NAZARLARDAN KORUSUN

Merhaba adet tarihleri neden yazılıyo merak ettim

her seferinde birbirimize aynı soruları sormayalım diye ayrıca aramıza yeni katılan olduğu zaman kim hamile kim değil sormasına gerek kalmasın diye liste oluşturalım istedim.bana bir günde 4-5 defa hamile miydin diye soranlar olmuştu.bu hepimizin başına geliyor bunları tekrar tekrar yaşamak biraz tuhaf geldi açıkçası.sencede öyle değil mi canım.

Selam canlarrr.Kızlar bir sorum olucak.Ovulyasyondan kaç gün sonra test yapmak gerek acaba?
Geçen ay reglim 10 temmuzdaydı.Her seferinde 5 gün erken oluyorum.Yani bu ay 5 eğlül olmam gerekiyordu.Ovulasyonum adetimin 17 ci günü oldu.3 tane yumurtam vardı her 3 ü çatladı.Şimdi göğüslerim böyüdü,kasıkta ve bacaklarımda agrılarım var.Belim de ağrımaya başlıyor.Acaba yinemi adet oluyorum yoksa.Ovulyasyon geç olduğu için adet de gecike bilirmi kızlar?.Bu sabah test yaptım.ikinci cizgiyi gördüm ama silikti koyu diğildi.Bir umut verin kızlar ne olur ya
Her 5 dakkada bir bakıyorum adet oldum ya değil diye

YENİ LİSTEMİZ(06.09.2008)

::::::::::::::::EYLÜL:::::::::::::::::::::

gulcangulcan ::::::::::::::::::::::::::::6 eylül
serdi::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::12 eylül
buya :::::::::::::::::::::::::::::::::::::::14 eylül

::::::::::::::::EKİM:::::::::::::::::::::::

suzanşan ::::::::::::::::::::::::::::::::2 ekim

:::::GÜZEL HAMİŞLERİMİZ::::::::

:::::::::::::sm_cool::::::::::::::::::::::

max09 :::::::::::::::::::::::::::::::::::::CüvCüv:
yasemink ::::::::::::::::::::::::::::::::::CüvCüv:
ankakuşu ::::::::::::::::::::::::::::::::::CüvCüv:

ALLAH HAMİŞLERİMİZİ NAZARLARDAN KORUSUN( amin)

Son düzenleyen: Moderatör:

kafayı bu kadar takma rahat ol eğer hamişsen biliyosun sitres olumsuz etkiler. beslenmene , yaptığın hareketlere dikkat et birde folik asit içmeyi unutma...DrGünay

merhaba arkadaşlar..benim adet günüm 17 eylül ama şimdiden belimde ağrı vede idrarımda yanma var.çok sık tuvalete gidiyorum.benim bu 4. ayım her ay bir umutla bekliyorum.inşallah bu mübarek günler de Allah her isteyene versin.

adetime 2 gün kaldı test alıp yapsam mı beklesemmi acaba?
sol kasıgıma zonklama tarzında agrı giriyor
kalçalarıma iğneler batıyor
hamile olan arkadaslar sizdede böyle belirtiler olmuşmuydu?

arzu buyuk ihtimalle sen usutmuşsundur idrarda yanma varsa ayaklarımızı sıcak tutalım cıplak ayakla betonlara basmayalım unutmayalım ki iltihaplanmada cocuk olmamasında bir etken Allah ım cocukla sınamasın inşallah tez vakitte dualarımızı kabul etsin:Saruboceq:

kızlarr yine evde test yaptım silik 2çizgi var ufff doktorada gitmedim ne zmn doktora gitmeye kalksam başıma bişi gelio gidemiyorum. bide 2 gündür kabızlık başladı 24 yaşıdayımilk defa kabızlık yaşıyorumacaba bir belirtimidirrr

canım merhaba.sana iyi haberim var.ama kdni emni oluncay kadar kaptırma hayl kıklığı olmasın diye.ben hayatımda sadece hamileyken kabızlık yasarım.hamilelerin genelindede kabızlık olur.gaz olusumu olur yanı bunu internettende araştırabilirsin.sakın ilaç falan alma bu sıralar ve hemen doktora git kan testi falan yaptır.yani ramazan yuzunden vucudun değişmemişse hamiş olduğundan kabızzsındır:CüvCüv:

ya ben zaten oruç hiç tutamadımbu lekelenmeler yüzünden o yüzden ramazanla alakalı oldugunu düşümüyorum ama bu kabızlık mahfetti beni yarın bi yerde kan testi yaptıracam bakalım

bide ben aptal gibi 1 defa söktürücü içtim balık yagı hapı içtim kas gevşetici içtim hayatta ilaç kullanmayan ben bu ay çok içtim yaa

bişi daha sorcam bende lekelenmeler oluyor adet gbi kasıklarım agrıyo sabahları özellkle akıntım var ama adet gibi degil kahverengi bazen siyah üstüne görme olabilirmi acaba

bu arada hamilelikte kabızlık hi iyi değil canım.sabahları yada oruc tutuyorsan kuru kayısı falan ye su tuket bol bol ve rmut v kabuğunu soymadn elma ye.kısaca bağırsakları çalıştıracak şeyler ye.cok hareketsiz kalma.bunlar etkli.ve hamiileysen kabızlığını doktoruna söyle uzun sürdüğünde sana ilaç verecktir bitkisel.

adetime 2 gün kaldı test alıp yapsam mı beklesemmi acaba?
sol kasıgıma zonklama tarzında agrı giriyor
kalçalarıma iğneler batıyor
hamile olan arkadaslar sizdede böyle belirtiler olmuşmuydu?

seni bilmem ama benim 4 gün geçmişti ve belim tutulma derecesinde ağrıyrdu kasıklarım sanki çatlıyodu birde kirpiklerim yapışmış gibiydi görenler sen hamilesin diyordu bide sık idrara çıkıp yanma oluyodu ayrıca hamilelerin göğüs uçları koyulaşırmış umarım sende hamilesindir ben 7 haftalık hamileyim:teytey:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…