ANKAKUŞU silik çıkanlar hep hamile oluyor ama yinede kan testini bekle.
bende hiç olmadı
sen bir bekle canım
umraım hamişsindir
kızlar nolursunuz bakın yaa. test yaptım silik çıktı.............. var gibi.........
merhaba kizlar bende yaniniza geldim.sohbetiniz paylasiminiz cok guzel.sizleri uzun zamandan beri takip ediyorum.en sonunda kayit oldum.
2 yillik evliyim.bizde bu aydan itibaren calismalara basladik.ama cok tecrubesizim paylasimlarinizdan yararlaniyorum bende.insallah hepimizde Allahin izniyle meleklerimizi kucagimiza aliriz.bu iste psikoloji cok onemli bence.kafamizin rahat olmasi lazim.bi sorunumuz varsa bile relax olalim.herseyi kafasina takan bi insan olarak soyluyorum bunu.:lepi:
merhaba kizlar bende yaniniza geldim.sohbetiniz paylasiminiz cok guzel.sizleri uzun zamandan beri takip ediyorum.en sonunda kayit oldum.
2 yillik evliyim.bizde bu aydan itibaren calismalara basladik.ama cok tecrubesizim paylasimlarinizdan yararlaniyorum bende.insallah hepimizde Allahin izniyle meleklerimizi kucagimiza aliriz.bu iste psikoloji cok onemli bence.kafamizin rahat olmasi lazim.bi sorunumuz varsa bile relax olalim.herseyi kafasina takan bi insan olarak soyluyorum bunu.:lepi:
çok teşekkür ederim ilgilendiğin için. benim de ilk defa oluyo böyle ama çok korkuyorum çünkü silik çıktı diyip de hamile olmayan bi sürü insan var. naapsam bilmiorum. kan testi çok pahalı öyle hemen yaptıramam da
kızlar şöyle bir kontrol listesi vardı hatırlar mısınız??
1-Mide bulantısı.
2-Baş dönmesi.
3-Tansiyon düşmesi.
4-Alt karında şişkinlik ve hassaslık.
5-Kasıklarda batma yada sancı,
6-Kirpiklerin karışması …
7-Bel ağrısı…
8-Akıntı artması..
9-Göğüslerde hassasiyet..
10-Göğüslerde şişme..
11-Göğüs uçlarının acıması…
12-Göğüs uçlarının renginin koyulaşması .
13-Sık idrara çıkma…
14-Uyku hali...
15-Halsizlik.
16-Ağızda kuruluk
17-Ağızda metal tadı hissetmek.
18-Dudakların fosur fosur olması..
19-Göz bebeklerinin büyümesi...
20-İdrar kokusunda değişme...
21-Kokulara aşırı hassasiyet
22-Gazlı olmak …
23-Mide yanması...
24-Avuç içlerinde sıcaklık hissi…
25-Bel kalınlaşması………
26-Adet gecikmesi..
27-Akşamları aşırı üşüme hatta titreme..
28-Mide kazınması-çok acıkma..
canım inşallah hamişsindir ama kan testi yaptır biliosun bendede bu ay çift çıktı ama hala birşey yok bence bekle yada kan testi yaptır inş hamişsindir birde teste kaç dakikada çift çıktı
anka kuşu kaç günün vardıki neyse bence kan testi yaptır içindeki şüpheden kurtul çünkü dediğin gibi çıkıp hamiş olmayanlarda var dilerim hakkında hayırlısı neyse Mevlam onu nasip eder
senağlamaarkadaşlar beni duyan varsa bişey sormak istiyorum.5 gün önce bhcg yapmıştım 3.57 çıktı sonra 3 gün sonra yine yaptım 1 den küçük çıktı agustosun 2 sinde aet olmuştum normalde 3-4 gün önce oluyodum yinede hamile olabilirmiyim daha adette olmadım.
kızlar nolursunuz bakın yaa. test yaptım silik çıktı.............. var gibi.........
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?