Erken Hamilelik Belirtileri

ANKAKUŞU silik çıkanlar hep hamile oluyor ama yinede kan testini bekle.
bende hiç olmadı
sen bir bekle canım
umraım hamişsindir

çok teşekkür ederim ilgilendiğin için. benim de ilk defa oluyo böyle ama çok korkuyorum çünkü silik çıktı diyip de hamile olmayan bi sürü insan var. naapsam bilmiorum. kan testi çok pahalı öyle hemen yaptıramam da

kızlar şöyle bir kontrol listesi vardı hatırlar mısınız??

1-Mide bulantısı.
2-Baş dönmesi.
3-Tansiyon düşmesi.
4-Alt karında şişkinlik ve hassaslık.
5-Kasıklarda batma yada sancı,
6-Kirpiklerin karışması …
7-Bel ağrısı…
8-Akıntı artması..
9-Göğüslerde hassasiyet..
10-Göğüslerde şişme..
11-Göğüs uçlarının acıması…
12-Göğüs uçlarının renginin koyulaşması .
13-Sık idrara çıkma…
14-Uyku hali...
15-Halsizlik.
16-Ağızda kuruluk
17-Ağızda metal tadı hissetmek.
18-Dudakların fosur fosur olması..
19-Göz bebeklerinin büyümesi...
20-İdrar kokusunda değişme...
21-Kokulara aşırı hassasiyet
22-Gazlı olmak …
23-Mide yanması...
24-Avuç içlerinde sıcaklık hissi…
25-Bel kalınlaşması………
26-Adet gecikmesi..
27-Akşamları aşırı üşüme hatta titreme..
28-Mide kazınması-çok acıkma..

merhaba kizlar bende yaniniza geldim.sohbetiniz paylasiminiz cok guzel.sizleri uzun zamandan beri takip ediyorum.en sonunda kayit oldum.
2 yillik evliyim.bizde bu aydan itibaren calismalara basladik.ama cok tecrubesizim paylasimlarinizdan yararlaniyorum bende.insallah hepimizde Allahin izniyle meleklerimizi kucagimiza aliriz.bu iste psikoloji cok onemli bence.kafamizin rahat olmasi lazim.bi sorunumuz varsa bile relax olalim.herseyi kafasina takan bi insan olarak soyluyorum bunu.:lepi:

kızlar nolursunuz bakın yaa. test yaptım silik çıktı.............. var gibi.........

canım inşallah hamişsindir ama kan testi yaptır biliosun bendede bu ay çift çıktı ama hala birşey yok bence bekle yada kan testi yaptır inş hamişsindir birde teste kaç dakikada çift çıktı

hoşgeldin aramıza herkes takma diyor ama takmayan kimse yok aramızda takmadıgım 1 sn bile yok benim şahsenÇok üzgünüm çoook

hoşgeldin aramıza.evet önemlide belli bir yerden sonra takmamak elde değil.hepimiz için hayırlısı olsun.

bende bir bulantı bir kasık agrısı bir şişlik var bügun dayanamaıyorum PATLICAMMMMMMMMMM

hg cnım aramızaa.s.Şeniz

devlet hastaneleri ssk varsa eger ücretsiz yapoıyorlar bildigime göre... nerede yaşıyorsun sen

cnım aynı belırtıler bendede var ama idrar testi yaptım negatif cıktı allahım nolur hamile olalım yarabbım her isteyene cocuk ver yarabbım:Saruboceq:

1-Mide bulantısı.VAR
2-Baş dönmesi.VAR
3-Tansiyon düşmesi.VARRR
4-Alt karında şişkinlik ve hassaslık.VARRR
5-Kasıklarda batma yada sancı, VARRR
6-Kirpiklerin karışması … YOK
7-Bel ağrısı…
8-Akıntı artması..
9-Göğüslerde hassasiyet..AZ
10-Göğüslerde şişme.. AZ
11-Göğüs uçlarının acıması… AZ
12-Göğüs uçlarının renginin koyulaşması .YOK GİBİ
13-Sık idrara çıkma…VARRRR
14-Uyku hali...VARRR
15-Halsizlik.VARRR
16-Ağızda kurulukYOK
17-Ağızda metal tadı hissetmek YOK.
18-Dudakların fosur fosur olması.. NE DEMEK BU YA :)
19-Göz bebeklerinin büyümesi...:s BİLMEM
20-İdrar kokusunda değişme...VAR
21-Kokulara aşırı hassasiyet VARR
22-Gazlı olmak …VARRRRRRRRRRR
23-Mide yanması...VARRR
24-Avuç içlerinde sıcaklık hissi… YOK
25-Bel kalınlaşması………BİLMEM
26-Adet gecikmesi..VARRRRRRRRR
27-Akşamları aşırı üşüme hatta titreme..VAR
28-Mide kazınması-çok acıkma..VARRRR

anka kuşu kaç günün vardıki neyse bence kan testi yaptır içindeki şüpheden kurtul çünkü dediğin gibi çıkıp hamiş olmayanlarda var dilerim hakkında hayırlısı neyse Mevlam onu nasip eder

canım inşallah hamişsindir ama kan testi yaptır biliosun bendede bu ay çift çıktı ama hala birşey yok bence bekle yada kan testi yaptır inş hamişsindir birde teste kaç dakikada çift çıktı

saol canım, ben de ümitlenmek istemiyorumm ama zaten günlerdir belim o kadar ağrıyor ki. zaten hamile değilsem direk ortopediye falan gitmem gerekecek sanırım

ikinci çizgi hemen bir iki dakikada çıktı. idrarı damlattım, kontrol çizgisi hemen kırmızı oldu öteki görünmedi. ben de paketleri topluyordum bi baktım ikincisi silik çıkmış 1 dakika sonra falan.
bilmiom yarın hastaneye gidip baktırıcam ama bu gece eşime ne söylesem ki?

anka kuşu kaç günün vardıki neyse bence kan testi yaptır içindeki şüpheden kurtul çünkü dediğin gibi çıkıp hamiş olmayanlarda var dilerim hakkında hayırlısı neyse Mevlam onu nasip eder

normal şartlarda 1 gün geçmişti.

amin valla Allah cümlemize hayırlısını versin

kıslar merhaba
daha oncekı sayfalara da yasmıstım reglım 3 gun once hıc agrısız belırtısıs gelıverdı anlayamadım saırdım dıye neyse reglımın 3.gunume gectıgımde sabah kaltım hıc gelmemıs ılerleyen saatlerde bır daha baktım cunku endıselenmeye baslamıstım bı baktım kı hala yok yanı hıc gelmemıs bugun 4. gun ve hala yok.... 2 gun surmus oldu reglım kıslar bı anlam veremedım sızce ne yapmalıyım?bana bı yol gosterın lutfen

canim ya moralini bozma...daha gününe bile gelmemis
olabilirsin bence neden olmasin:teselli::teselli:
dua et bol bol gercekten cok ihtiyacimiz var bitecek ins bu günler:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…