Erken Hamilelik Belirtileri

adetim fazlasıyla düzenlidir 29. gün dedinmi kanamam olurdu..ama 33.gündeyim..

eczaneden aldığım testi yapsam doğruluk ihtimali nedir ki..erken mi yapmak için

peki testi mutlaka sabah ilk idrarlamı yapmam lazım..

canim slm ilk önce ins hamissindir...
dün jinekolog bi yakinimla konusmustum testi sabah ilk idrarla yapmak gerekiomus.bide ilk idrari biraz akitip ikinci defasini biseye koyup onunla yaptigin zaman daha kesin sonuc veriomusa.sa.s
insallah hayirli haberlerini aliriz

test yaptım negatif ...ama yarın bide kan testi yaptırıcam

eczacıda 1 hafta geçmesi lazım demişti ama dayanamadım yine:)

neyse kızlar yarın test sonucumu yazarım..görüşmek üzere..

canım baktım profile bunu adet olmadan kaç gün önce yaptın buarada fortel dimi o

ben en son 16 temmuzda oldum 35 de bir görüyorum 20 sinde en geç olmam gerekiyordu yani 8 gün geçti ve bugun acayip bir şişkinlik ve akıntım var dayanamıyorum bakalım ne olacak

bişi sorcam gebelikte annede kalp atışları hızlanır falan die birşey duymuştum bilgisi olan varmı?

bişi sorcam gebelikte annede kalp atışları hızlanır falan die birşey duymuştum bilgisi olan varmı?

hiç duymadim canim benimde yüzüm sivilce doldu normalde yarin hasta olmam lazim yine sivilce çikardi ama bu kadar deil hiç bişey yoktu cildimde şimdi sivilce dolu moralim bozuluyo onlari görünce

senağlamaarkadaşlar beni duyan varsa bişey sormak istiyorum.5 gün önce bhcg yapmıştım 3.57 çıktı sonra 3 gün sonra yine yaptım 1 den küçük çıktı agustosun 2 sinde aet olmuştum normalde 3-4 gün önce oluyodum yinede hamile olabilirmiyim daha adette olmadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…