ealsnas bayagıdır yokssun buralarda
Ben buralardayım sekercim ama sizler yoksunuz.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ealsnas bayagıdır yokssun buralarda
ya bu sayfa en son yazdığımda ki daha 4 gün falan oldu 120 lerde falandı her geçen gün sayfa artıyo 159 a gelmiş. ne kadar çok çocuk isteyen varmış. dünyanın en güzel duygusu olsa gerek. inş. Allah hayırlısıyla hepimize nasip eder.sağlıkla..
o kadar kafaya takmışızki hep hesaplamalar.yok rüya gördüm yok vücut ısım arttı. bende aynıyım ama şöyle silkelenip kendimize gelmek lazım. kendimizle beraber eşlerimizide strese sokuyoruz. oldumu olacak mı tuttu mu tutacak mı. geçenlerde kk da bi yazı okudum sanırım ayşe arman nasıl hamile kaldığına dair köşe yazısı. biraz bu yazıyı okuyup herşeyi oluruna bıraksak. her ay stres yapmasak iyi olur.biliyorsunuz bu süreçte stresten uzak durmak çok önemli. Birde herşey fasa fiso aslında Yüce Mevlam ne zaman nasip ederse o zaman olur.kafaya takmadan çalışmalara devam. bol bol dua edelim.:lepi:
arkadaslar selam..
ya ben biraz fazla cahil kaldim galiba bi kac sayfa önceki arkadaslar vücut isisindan bahsetmisler ben hic anlamadim.benimde sat 22 temmuz ama hala bi belirti yok.sadece belim agriyor sürekli yorgun uykuluyum.heralde günde 15 saat uyuyorum elimde olmadan((
vücut isimda 36.8
kader arkadaslarim biri bana bu durumlari yorumlayabilirmi??
rabbim hepimizin yüregindeki bebek arzusunu bizler icin hayirli etsin ve en kisa zamanda bizleri ödüllendirsin ins....
merhaba herkese
2 yıl myralon kullandım geçen ay bıraktım artık bebiş istiyoruz
1 eylülde ilaçsız ilk adetim olacak daha 5 günüm var
dün çok minik pembe bi leke geldi
sonra kasıklarım bacaklarım ve belimde adet olacakmışım gibi bi ağrı başladı
bugünde devam ediyor , baş ağrım var ve ağzımın tadı bi garip
acaba bebişmi vardır sizce ?
bilgisi olan yokmu ?
canım adetin geciktimi yani haiş olabilirsin bi test al istersen hamilelilik belirtilerinde halsizlik uyuma isteği var bence hamişsindir inş
adetim bugün 5 gün oldu geceli...
yarin doktora gidecem dua et olurmu benim icin.
ins hayirlisi olur...:Saruboceq:
kızlar benim reglim normalde yarın ya da öbür gün gelmesi lazım ama bu aralar çok değişiyor. yine de en geç 30unda bekliyorum. son beş gündür belim felaket ağrıyor. acayip bir ağrı sabah kalkınca ağrıyor sonra eğer iş yapmazsam hafifliyor ama ufacık bi şey yapsam iyice artıyor. masaj yapınca falan da kesinlikle geçmiyor.
şimdi ben bunu hamileliğe yorayım mıııı, yormayayım mı?
yardım lütfeeeen!!!:Saruboceq::Saruboceq: