• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erken Hamilelik Belirtileri

kızlar ben hala adet olmadım bugün gecikeli 5 gün oldu adetime 4 gün kala kan tahlili yaptırmıştım negatif çıkmıştı ateşimde 37.1 durum nedir sizce yarın tekrar tahlil yaptırsammı acaba ne olur hızlı cvp beklıyorm

cnm oncelıkle merhaba atesın gayet gusel ustelık reglınde gecmıs olmasına ragmen ınmemıs atesın bence kan testı yapacaksan yıne hıc beklemem cunku kanda reglı olmadan bıle ogrenebılıyosun ama zamanını bılmıyorum 1 once falan sonuc verıyo dıyenler var senın 4 gun kala yapmıssın herlade erken oldugu ıcın negtaıf cıkmıs olabılır ama 5 gun gecmıs kan testı ıcın beklemene gerek yok ama evde ıdrar testı yapcaksan 1 hafta bekle derım ben
benımde 4 gunum kaldı beklemedeyım yanı kantestı ıcın hıc olmassa 1 gun gecısın ıstıyorum garantı olması ıcın cnm ıns melegım bu ay gelmıstır...
rabbım tum ısteyenlere tes zamanda nasıp etsın...

inş canım benim allah gönlüne göre versin hepinize nasip etsin inş. cevabın için teşk edrım çok sabırsızım ama elimde deıl napıym

tesekkur ederım cnm evet sabretmek zor ama yapabılecegıs baska sey yok ne kadardır bebiş ıstıyosunus cnm ılk bebek mı?
bısımde bu ay 6, ayımıs olucak bebiş ısteyelı cnm 1 yıllıkda evlıyım bu arada...

kızlar ben hala adet olmadım bugün gecikeli 5 gün oldu adetime 4 gün kala kan tahlili yaptırmıştım negatif çıkmıştı ateşimde 37.1 durum nedir sizce yarın tekrar tahlil yaptırsammı acaba ne olur hızlı cvp beklıyorm

seninle hem hemşeriymisiz hemde aynı durumları yaşıyoruz benmde kanda negatif çıktı ama umut vucut ısımda 36.9 benimde HADİ HAYIRLISI:CüvCüv:

Kislar gunaydin acil cvb bekliyorum sizden...
Reglime henus 3 gun var regli belritimde yok fakat sabah uyandim bir islaklik hissettim biras kan gelmis tuvalate gittigimdedde hala geliyodu hic boyle olmazdi yani erken reglimi oldum? Ama kesinlikle belim agiriridi reglimde ve atesim hala 37 ayyyy ne olduguna anlam veremedim sizce regli mi oldum?

Kislar gunaydin acil cvb bekliyorum sizden...
Reglime henus 3 gun var regli belritimde yok fakat sabah uyandim bir islaklik hissettim biras kan gelmis tuvalate gittigimdedde hala geliyodu hic boyle olmazdi yani erken reglimi oldum? Ama kesinlikle belim agiriridi reglimde ve atesim hala 37 ayyyy ne olduguna anlam veremedim sizce regli mi oldum?

canım bilinmezki istersen bi idrar testi yap en azından derim belki bi fikir verir yani?kafamçokkarıştı

slm kızlar...uzun zamandır sohbetinizi takip ediyorum katılmak bugüne kısmetmiş...bende hamile kalmış olmayı umuyorum inşallah kalmışımdır...Allah isteyen herkese bebiş nasip etsin..

kimsecikler yok anlaşılan..neyse görüşmek üzere kızlar...

adet olmmama gun var yaaaaa ben dun bı ruya gordum bana bırısı bebekarabası (örumceği)hanı cocuklar yenı yurumeye baslarken bındırıyorlar tekerleklı diyolar ya annelerımız ondan bırı bana verdı ruyamda sonra ben kuran okunan yere gelıyorum ve cay verıyorlar insallah hayırlara çıkar

Arkadaşlar uzun zamandır bu sitedeki tüm yazıları takip ediyorum aranıza yeni takıldım.Bu arada bende 3 yıllık evliyim ama bir türlü hamile kalamadım.Ne olur banada dua edin her ay bir hayal kırıklığı artık beni çok yıprattı. Dualarınızı bekliyorum...

canım burda senın gıbı çok cocuk ısteyen bayan var insallah rabbım herkese ve sanada hayırlı evlat verır amın

Back