Erken Hamilelik Belirtileri

klomen içtim 4 ay ondan korkuyorum kist yapmıstır diye
cünkü gecen ay klomeni doktora gitmeden almıştım
bu ay ümitliydim kızlar test negatif cıkınca üzüldüm

off off ne zorlu bir bekleyiş 3 gün daha bekliyicem. kafamdan atabilsem şu durumu ama vücudum izin vermiyor. göğüslerim ve sağ bacağım çok ağrıyor benden başkada böyle bi belirtisi olan yok sanırım yazdım ama cevap gelmedi dün.

Arkadaşlar bu gün adet günüm ama daha başlamadı,ped temiz.ancak parmakla yokladığımda pembemsi bişeyler geliyo elime..ancak eşimin durumundan dolayı hamiş olmadığıma eminim..ancak bu günlerde çok halsizlik var üstümde yaaa:çok üzgünüm:Siz de böyle bir durum var mı?Karnımda da haafif bir ağrı var..Şişkinlik var gaz gibi....

Bir de eğer bir şey yersem kusacakmışım gibi geliyor bana:a015:

bende halsizlik yok sadece göğüslerim ve sağ bacağım ağrıyordu şimdi akıntım başladı karnım sağ tarafınada bi şey batıyo gibi ağrı giriyor anlamadım. bu arada üslub söylediğin belirtiler geçen ay olmuştu bende ama ben kendim yapmışım hepsini sonradan anladımfisfisfis

Max cim miyomum var demiştin inşallah bebeğin gelecek o gidecek canimmmm

herkese çok teşekkür ederim güzel dilekleriniz için,doğru canımcım miyomum var cuma doktor randevum var ultrasonda 10 günlükken gözüküyormuş:))bakalım miyomla birlikte anlaşabilecekler mi:))çok değişik bir duygu ama ümitsizliğe kapılmayın birden oluveriyo kocaman bir miyomla hamile kaldım düşünsenize ..siz yeterki gününüzü hesaplayın gerisi Allaha kalmış sizler için çok dua okucam herkese çok slmlar..

ahhh ahhh bu soruların cevabını bir bulabilsek keşke hamile kalsakta bu soruları bitirsek aklımızdan benimde krnım çok ağrıyor adetime 3 veya 4 gün var beklemek çok zor ama karnım acayip agrıyor sanki adet olacakmışım gibi belirtimi yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

regliden 1 gün öncede siz sıvı renksiz akıntı oluyormuydu arkadaslar
karnımda agrıyoooor

bende beyazimsi renkde oluyordu,benimde karnim adet olmus gibi cok agriyor halbuki 1 hafdam var yaa,reglime .dunde ,kepek gibi kahverengi seyler vardi idrarimda anlayamadim ,ondan sonra karin agrim basladi 1 gun gecdi ne gelen var ne giden ,yalniz karin agrisi...

slm nasılsın iyi haberlerini alırız inşallahkaydirigubbakcemile5

al bendende o kadar kafayi yicem;adetime var daha ;ama sanki adet olyurmus gibi adet agrisi cekiyorum nedir simdi bu;

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…