Erken Hamilelik Belirtileri

Merhaba arkadaşlar..Benim de tahminim üzerine pembeler yoğunlaşmaya başladı.Kendimi adete girmiş sayıyorum..yarın için randevu aldım.FSH,TSH,PROLAKTİN,LH ya baktıracağım kan testinde..Sonra cumartesi günü sabahtan Özel Ankara Güven hastanesine gideceğiz.Daha sonraki haftaya da istanbul Pakize Tarzı Tüp bebek merkezine gideceğiz..İki yer de SSK anlaşmalı...

Bu gün benim için çok kötü bir gün oldu..Mütemadiyen ve sürekli ağladım durdum...senağlama

İnşallah bu çabalar uğraşlar bir işe yarar..Kafayı sıyırmış durumdayım açıkçası...

Başka bir şey düşünemez oldum..Evde ne yemek yapıyorum ne de evi topluyorum:çok üzgünüm:

Eğer sağlıklı bir bebeğim olamıcaksa benim için yaşamanın hiç anlamı yok...Böyle dedim eşime..Benim kocişim,meleğim de bana sen yeterki mutlu ol,ben donöre de razıyım dedi:çok üzgünüm:senağlama

Böyle bir şeyi elbetteki kabul etmem,edemem...

Çok yoruldum...Başım ağrıdı ağlamaktan..Allahım lütfen bize meleklerimizi gönder,bizi anne -baba olma duygusundan mahrum bırakma yarabbim !!! :a015:

üslüb üzülme canım inanki herşeyin sonu değil her yeni gün yeni başlangıçlar getirıyor bize rabbim inşallah tez zamanda evladını kucağına almayı nasib etsin üzülme lütfennnnn....

akıntı bütün bayanlarda olmuyormu ya sadece hamilelik belirtisimi bu

bende oluyor ama hatırlamaya çalışıyorum sabahtan beri acaba adet olmadan önce oluyormuydu diye hatırlamıyorum . kafayı yiyicem cidden ne zor bi bekleyiş. bugün biraz göğüslerimin ağrısı geçti bacağım ağrıyor acaip derecede ve akıntım arttı adet olucam sanırım off bilmiyorum

üslub cnmmmm uzulme yaaa benıde aglattın offffff lutfen bu kadar karamsar olma senı o kadar anlayabılıyorum kı yasadıklarının ne demek oldugunu ama umıdımısı hıc kesmıces demı cnm sakın rabbım bısede nasıp edecek buna yurekten ınanalım sen mucadelenı hıc bırakmıaycaksın hep guclu olmalısın sakın yılma yıkılma sende bı gun anne olcaksın buna ınan...

allah herkese hayırlısıysa versin. günlerdir televizyonlarda dönen haberleri izlemişsinizdir. daha annelerinin sıcaklığını alamadan onları kucağına gidemeden ölen minicik bir sürü bebek oldu o annelerin halinide görmüşsünüzdür,öyle şeyler yaşamayı kim ister ki o yüzden hep hayırlısını isteyin ben hep öyle dua ediyorum allaha hayırlısıysa ver yarabbim veripte vakitsiz alma elimden diye sizde öyle yapın

Son düzenleme:
iyi akşamlar kızlar bişi sorucam size cevaplarsanız sevinirim hamile kalmak için uğraşırken ağrı kesici kullanılabiliyormu siz kullanıyomusunuz

uzunca bir uyumak istiyorum..sonrada hamile olarak uyanmak........
mesajlarınızı okurken gene gözyaşlarımı tutamadımsenağlamasenağlamasenağlama

cnm rabbıme duat etmekten baska caremıs yok dualarının karsılıgını bıgun mutlaka ummmadıgın bı anda alırsın kendını toparlamaya calıs mucadeklemıs ıcın ayakta durmak zorundayız bırbırmıse verdıgımıs desteklerle dahada guclenıces tamam mı cnm....

üslub sıkma canını düşünmemeye çalış bugün şoktasın muhtemelen çok umitlendiğin için ama sen şimdi gir eşinin koltuğunun altına uyu bence en iyi ilaç. yarın herşey daha güzel olucak emin ol.:teselli:

merhaba kızlar.ya güzelim kendini bu kadar çok üzme.tıp ilerledi artık.inşallah tüp bebekte şansın %100 olurda sende anne olursun.tüp bebekte ikiz şansın var bu da senin için süper olur.bir defada iki güzellik birden.Allah isteyen herkese sağlıklı bir bebek doğurmayı nasip etsin.eminim ki sen çok süper bir anne olursun umudunu hiçbir zaman yitirme canım.umudun bittiği yerde hayallerde biter güzelliklerdea.s.

Son düzenleme:

:teselli:Canım Allah yar ve yardımcın olsun,her ıste vardır bı hayır,Rabbım sana cok guzel bı anne olmayı nasıp edıcek canını sıkma,bebişin zamanını bekliyor,umıdını yıtırme,Allah ın varoldugu yerde ümit herzaman vardır,opuyorum senı gozlerınden,o gozlerden yas degıl,mutluluk sac ve esıne dort elle sarıl,bak neguzel sana destek olan bı esın var yanında,Allah beterınden sakınsın herkesı,kendıne dıkkat et canım,stres hıc gelmıyor boyle durumlara bılıyosun..

günaydın kızlar. bende bu ayki bekleyişi hüsranla noktaladım az önce.
neyse bir dahaki aya allah nasip eder inşallah

Max09 tebrik ederim.. Ne güzel bir haber..

Uslub.. Anlayışlı eşin ve sen elele verdikten sonra Allah'ın izniyle altından kalkarsınız bu durumun.. Ne olur kendini üzmeee.. Çok sevdiğim bir iş arkadaşımın da uzun yıllar denemelrinden sonra aşılama ile dünya güzeli bir kızı oldu.. Şimdi diyor kiii keşke o kadar parçalamasaydım kendimi..İşte bebeğim kucağımda..

Bu arada benim adetim 4 gün var.. 30 yaşına kadar hiç belimde ağrı olmazdı belim kopuyor, karnımda gaz ve ağrı kii adetten bir gün öce ağrırdı.. meme uçlarım acıyooo çok.. Merak ettim çokkk yaa olabilir mi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…