akıntı bütün bayanlarda olmuyormu ya sadece hamilelik belirtisimi bu
uzunca bir uyumak istiyorum..sonrada hamile olarak uyanmak........
mesajlarınızı okurken gene gözyaşlarımı tutamadımsenağlamasenağlamasenağlama
Merhaba arkadaşlar..Benim de tahminim üzerine pembeler yoğunlaşmaya başladı.Kendimi adete girmiş sayıyorum..yarın için randevu aldım.FSH,TSH,PROLAKTİN,LH ya baktıracağım kan testinde..Sonra cumartesi günü sabahtan Özel Ankara Güven hastanesine gideceğiz.Daha sonraki haftaya da istanbul Pakize Tarzı Tüp bebek merkezine gideceğiz..İki yer de SSK anlaşmalı...
Bu gün benim için çok kötü bir gün oldu..Mütemadiyen ve sürekli ağladım durdum...senağlama
İnşallah bu çabalar uğraşlar bir işe yarar..Kafayı sıyırmış durumdayım açıkçası...
Başka bir şey düşünemez oldum..Evde ne yemek yapıyorum ne de evi topluyorum:çok üzgünüm:
Eğer sağlıklı bir bebeğim olamıcaksa benim için yaşamanın hiç anlamı yok...Böyle dedim eşime..Benim kocişim,meleğim de bana sen yeterki mutlu ol,ben donöre de razıyım dedi:çok üzgünüm:senağlama
Böyle bir şeyi elbetteki kabul etmem,edemem...
Çok yoruldum...Başım ağrıdı ağlamaktan..Allahım lütfen bize meleklerimizi gönder,bizi anne -baba olma duygusundan mahrum bırakma yarabbim !!! :a015:QUOTE)
amiinnn canım.. allah yardımcın olsun. yazdıklarını okurken Çok üzüldüm. ama unutma Rabbim OL deyince OLDURAN... SANA DA İSTEYEN HERKESE DE VERECEK İNŞ HAYIRLI SAĞLIKLI EVLAT..:1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?