Erken Hamilelik Belirtileri

kızlar merhaba yazdıklarınızı okudum benimde bugün itibariyle 7.günüm adetim gecikti ve ısraarla beyaz akıntı geliyo fakat adet olcakmışım gibi sürekli yani karnımda bir huzursuzluk var,bu zamana kadar test yapılmaz mı diyebilirsiniz ama sürekli test yapmak bi yerden sonra hastalığa dönüşüyo mesela bizim eczane benim sayemde zengin oldu:dance:ve adetten sonra 10 gün kesin sonuç verir diyolar,bilginiz var mı adet sancısı gibi bir ağrı oluyor mu ki?

oluyo canım bende oldu bende yeni hamileyim adetimin 12. günü test yaptım ben pozitif çıktı ama kahverengi bazen açık kirli pembe şeklinde kanamam oluyo düşüktehlikem var devamlı yatıyorum pazartesi günü keseyi gördüm iki hafta sonra allah nasib ederse kalp atışlarınıda duyucam senin için çok sevindim sabırlı ol zaten hamileysen hamilesindir değişmez ne zaman hazır hissedersen o zaman yap testini

Benim de bu gün adet günüm gelen bir şey yok ama parmağımla yokladığımda elime çok hafif pembe kahverengi bir şey geldi..çok çok az ama Pedde bir şey yok...bakalım,gün daha yeni başlıyor:1rolleyes:

Tebrikler bu arada

Ben de aranıza katıldım kızlar..ama ben daha gecikmeden başladım wc kontrollerine...:1closedeyes:
artık bu bööle gider 1 hafta bana..adet olmama 2 gün var..bakalım noolucak?

selam arkadaşlar.. okuyunca içim rahatladı bu sayfaları. benim gibi düşünen ve endişelenen birileri varmış die. benim de adetime 2 gün var daha. ama bende dayanamadım bu sabah test yaptım. negatif çıktı tabii umudum az ama beklemeye devam..

suaya öncelikle cevabın için teşekkür ederim. başka belirtim yok geçen aylarda psikolojik olarak bir sürü belirtim oluyordu özellikle formu okuduktan sonra ama bu ay farklı gibi çünkü hiç bu kadar erken ve çok ağrımamıştı göğüslerim. benim gibi belirtileri olan varsa paylaşırsa sevinirim. geceleri yan yatamaz oldum hemen bir ağrı saplanıyor vede göğüslerim çok ağrıyor sabah kalktığımda dahada bi felaket oluyor neyse günümü bekliyicem hayırlısı allahtan. hayırlısıysa olsun. benneyaptımki

çok teşekkür ederim darısı olmayanların başına

sıla erken test yapmak baya sıkıntı yapıyor insanda ben 4 aydır falan daha günüm gelmeden koşuyorum eczaneye sonra test yapıyorum ertesi gün yada akşama adet oluyorum resmen beynim dalga geçiyor benimle ama bu ay sabırla bekliyicem.

ya yasemin bi sitede şey yazıyor. Eğer adet günü ve sonrasında yaptırdı ise gebelik yoktur. Adetinden çok önce (1-2 hafta)yaptırdı ise gebelik varsa da gözükmeyebilir.

ya yasemin bi sitede şey yazıyor. Eğer adet günü ve sonrasında yaptırdı ise gebelik yoktur. Adetinden çok önce (1-2 hafta)yaptırdı ise gebelik varsa da gözükmeyebilir.

yok canımm benim 2 hafta geçti. Ama yok sanrım değerler 5ten başlıyor gördüğüm kadarıyla:1no2:

kızlar günaydıııııınnnna.s.a.s.

küçüktür 1.0 ne demek? Gebelik yok dimi:çok üzgünüm:

canım günaydın 5 ten sonra var demek adetin geçtimi yada kaç gün var bunlarda çok önemli geç döllenmelerde çıkmıyor hemen hakkımızda hayırlısı olsun.a.s.

kızlaarr hamileyim:sm_cool::teytey::sm_cool:
7 gündür bir türlü cesaret edememiştim ya gene negatifse diye ve çok şükür bu sabah öğrendim pozitif çıktı ve merak eden arkadaşlara duyurulur adet sancısı gibi karnımdaki huzursuzluk hala devam ediyoo ve 3 ay böle devam edermiş herkese Allah nasip etsin inşallah herkese sevgilerimle...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…