3 geçti inşallah hiç olmazsın bebşin olana kadar
oluyo canım bende oldu bende yeni hamileyim adetimin 12. günü test yaptım ben pozitif çıktı ama kahverengi bazen açık kirli pembe şeklinde kanamam oluyo düşüktehlikem var devamlı yatıyorum pazartesi günü keseyi gördüm iki hafta sonra allah nasib ederse kalp atışlarınıda duyucam senin için çok sevindim sabırlı ol zaten hamileysen hamilesindir değişmez ne zaman hazır hissedersen o zaman yap testini
CAnim aslinda bu belirtileri hamilelik belirtisi olarak yasayan arkadaslar var.anladigim kadariyla adetin 9 unda olucak.neyse az kalmis gununde olmazsan hemen bir test yaparsin durumu anlarsin.Ama genede kendini belirtilere cok kaptirma canim sonra insan daha buyuk yikim yasiyor.hadi hayirlisi bizede haber vermeyi unutma.Bu arada baska belirtin varmi??
Benim de bu gün adet günüm gelen bir şey yok ama parmağımla yokladığımda elime çok hafif pembe kahverengi bir şey geldi..çok çok az ama Pedde bir şey yok...bakalım,gün daha yeni başlıyor:1rolleyes:
Tebrikler bu arada
selam arkadaşlar.. okuyunca içim rahatladı bu sayfaları. benim gibi düşünen ve endişelenen birileri varmış die. benim de adetime 2 gün var daha. ama bende dayanamadım bu sabah test yaptım. negatif çıktı tabiiumudum az ama beklemeye devam..
kızlar günaydıııııınnnna.s.a.s.
küçüktür 1.0 ne demek? Gebelik yok dimi:çok üzgünüm:
ya yasemin bi sitede şey yazıyor. Eğer adet günü ve sonrasında yaptırdı ise gebelik yoktur. Adetinden çok önce (1-2 hafta)yaptırdı ise gebelik varsa da gözükmeyebilir.
yok canımm benim 2 hafta geçti. Ama yok sanrım değerler 5ten başlıyor gördüğüm kadarıyla:1no2:
kızlar günaydıııııınnnna.s.a.s.
küçüktür 1.0 ne demek? Gebelik yok dimi:çok üzgünüm:
oluyo canım bende oldu bende yeni hamileyim adetimin 12. günü test yaptım ben pozitif çıktı ama kahverengi bazen açık kirli pembe şeklinde kanamam oluyo düşüktehlikem var devamlı yatıyorum pazartesi günü keseyi gördüm iki hafta sonra allah nasib ederse kalp atışlarınıda duyucam senin için çok sevindim sabırlı ol zaten hamileysen hamilesindir değişmez ne zaman hazır hissedersen o zaman yap testini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?