kızlar üzmeyin canınınzı siz yine adet oluyosunuz bi dahahaki aya umut ediyosunuz
ben 2 aydır adet olmadım
gebelik yok
aedt olacak gibide degilim
doktordan bi sonuç alamıyorum oluruna bırakın takmayın demekki daha zamanı gelmemiş Rabbşm hepimize vercek inşallah ama azıcık sabır
:a015::a015:senağlamasenağlamacanım yaa aynn bende öyleeeeeee 2 ay oldu adet olamıyorum.. ben bu akşamdan itibaren farlutal alıcam adet söktürücü istemiyodum ama düzene girmsi için önce farlutal alıcam sonra yasmin kullanıcam inşallah eğer olursam.. Bi 3 ay yasmin kullanıp adetimi düzene sokmam lazım.sonra inşallah Rabbim bebekte nasip eder hepimize..
Buarada sen doktora gittin mi canım?
ama yasmin kullanmam için adet olmam lazım.. Adet olmak için de söktürücü farlutal kullanmam lasım o yüzden canım..:1hug: yoksa ben yanlışmı biliyorum:uhm:
:a015::a015:senağlamasenağlamacanım yaa aynn bende öyleeeeeee 2 ay oldu adet olamıyorum.. ben bu akşamdan itibaren farlutal alıcam adet söktürücü istemiyodum ama düzene girmsi için önce farlutal alıcam sonra yasmin kullanıcam inşallah eğer olursam.. Bi 3 ay yasmin kullanıp adetimi düzene sokmam lazım.sonra inşallah Rabbim bebekte nasip eder hepimize..
Buarada sen doktora gittin mi canım?
eslem iyi moral oldu yazdıkların sabahtan beri içim daralıyordu
eslem işte eslem yaaa:)))Allahım eslemi bizlere moral vermek için yaratmış:)))))adet olan esleme gelsin valla ağlamayı geç anında gülmeye başlar helal kız olması gerekende bu bende hep bunu savundum ama üzülen arkadaşlara engel olamadım üzüldükçe gecikiyor boverdikçe bebiş geliyor işin özü bu:))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?