kızlaarr hamileyim:sm_cool::teytey::sm_cool:
7 gündür bir türlü cesaret edememiştim ya gene negatifse diye ve çok şükür bu sabah öğrendim pozitif çıktı ve merak eden arkadaşlara duyurulur adet sancısı gibi karnımdaki huzursuzluk hala devam ediyoo ve 3 ay böle devam edermiş herkese Allah nasip etsin inşallah herkese sevgilerimle...
7 gündür bir türlü cesaret edememiştim ya gene negatifse diye ve çok şükür bu sabah öğrendim pozitif çıktı ve merak eden arkadaşlara duyurulur adet sancısı gibi karnımdaki huzursuzluk hala devam ediyoo ve 3 ay böle devam edermiş herkese Allah nasip etsin inşallah herkese sevgilerimle...
bu arada max09 göğüslerin ağrıyormuydu benim felaket hiç bu kadar olmamıştı adetime daha 3 gün var ama ağrılarım başlayalı çok oldu geceleri yan yatamıyorum 2 gündür bi ağrı saplanıyor.
canımm benim şu bikaç gün içinde adet olmam gerekiyor bugün 27. günüm daha tık yok sabah test yaptım negatif 30. gün dolsun diye beklicem sanırım düzensizleşti ama göğüzlerim birer davul:) psikolojik midir bilmem ama olağan zamanalrdan farklı görüyorum ben...bakalım bu hafta gelmezse haftaya pazartesi kan vericem...
..çalışş.canım zatii:) bu ay yoksa önümüzdeki ayı affetmicezz:))senin ne zaman bi sonraki adetin
cnm inş rabbım bu ay melegıne ol demıstır
valla benım adetım korumayı bıraktıktan sonra acayıp dengesı bosuldu bı ay 3 gun gectı bı ay 6 gun anlayamadım bende 5 aydır boyle cnm yanı bu aykı adetım ne zaman gelır hıc bılemıyorum (inş gelmesde) en son yanı temmus ayı adetım 28 de oldum cnm bakalım bu ay benı neler beklıyo
cnm ben cıkmak zorundayım kendıne ii bak gorusmek usere byyya.s.
kızlar cevap verirmisiniz bana lütfen
yarın adetim bugün test negatif hala umut tasıyorum
belkide cıkmamıştır yarın gecsin bir daha yapayım diyorum
çıkarmıydı hamile olsaydım
kist agrı yapar mı
adet agrısı gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?