Erken Hamilelik Belirtileri

kızlaarr hamileyim:sm_cool::teytey::sm_cool:
7 gündür bir türlü cesaret edememiştim ya gene negatifse diye ve çok şükür bu sabah öğrendim pozitif çıktı ve merak eden arkadaşlara duyurulur adet sancısı gibi karnımdaki huzursuzluk hala devam ediyoo ve 3 ay böle devam edermiş herkese Allah nasip etsin inşallah herkese sevgilerimle...

max09 tebrik ederim. allah hayırlı evlat nasip etsin sana. :CüvCüv:

bu arada max09 göğüslerin ağrıyormuydu benim felaket hiç bu kadar olmamıştı adetime daha 3 gün var ama ağrılarım başlayalı çok oldu geceleri yan yatamıyorum 2 gündür bi ağrı saplanıyor.

7 gündür bir türlü cesaret edememiştim ya gene negatifse diye ve çok şükür bu sabah öğrendim pozitif çıktı ve merak eden arkadaşlara duyurulur adet sancısı gibi karnımdaki huzursuzluk hala devam ediyoo ve 3 ay böle devam edermiş herkese Allah nasip etsin inşallah herkese sevgilerimle...

canım tebrikler çok sevindim darısı bize inşallah:teytey:

günaydın arkadaslar benim adet günüm yarın
ama ben sabah test yaptım negatif çıktı:((
karnım 4 gündür agrıyordu bu ay ümitliydim üzüldüm negatifi görünce

bu arada max09 göğüslerin ağrıyormuydu benim felaket hiç bu kadar olmamıştı adetime daha 3 gün var ama ağrılarım başlayalı çok oldu geceleri yan yatamıyorum 2 gündür bi ağrı saplanıyor.

canım ,benim tamamen adet belirtileri oldu, göğüslerimde ağrıda oldu şişlik de çok sık idrara çıkıyıodum gece 7-8 kere uyanıyodum yalnız adet olcakmış gibi olup beyaz akıntı gelmeye başladı yalnız gömğüslerim silikonlu gibi hiç böyle olmamıştı herkese çok teşekkür ederim sizin haberlerinizi okurum en yakın zamanda inşallah...hihoyyyt

aynen benimde öyle max09 hiç bi yere sığmıyorlar sanki ve resmen cayır cayır yanıyorlar ağrı olurdu göğüslerimde adet olmadan önce ama geçerdi ve bu kadar erken başlamazdı. hayırlısı inşallah.

CANIM HAYIRLI SAĞLIKLI OLSUN ÇOK SEVİNDİM...:))) WALLA İYİ BEKLEMİŞSİN 7 GÜN... :))a.s.

kıslar gunaydınnnn
oh oh ne gusel bı haberle gune baslıyorus cnm tebrık ederım saglıcakla kucagına almayı nasıp etsın rabbım
brıslıng nasılsın cnm gelısmeler nasıl ben aynı sımdılık calısmalar devam edıyo :utangac:

canımm benim şu bikaç gün içinde adet olmam gerekiyor bugün 27. günüm daha tık yok sabah test yaptım negatif 30. gün dolsun diye beklicem sanırım düzensizleşti ama göğüzlerim birer davul:) psikolojik midir bilmem ama olağan zamanalrdan farklı görüyorum ben...bakalım bu hafta gelmezse haftaya pazartesi kan vericem...
..çalışş.canım zatii:) bu ay yoksa önümüzdeki ayı affetmicezz:))senin ne zaman bi sonraki adetin

canımm benim şu bikaç gün içinde adet olmam gerekiyor bugün 27. günüm daha tık yok sabah test yaptım negatif 30. gün dolsun diye beklicem sanırım düzensizleşti ama göğüzlerim birer davul:) psikolojik midir bilmem ama olağan zamanalrdan farklı görüyorum ben...bakalım bu hafta gelmezse haftaya pazartesi kan vericem...
..çalışş.canım zatii:) bu ay yoksa önümüzdeki ayı affetmicezz:))senin ne zaman bi sonraki adetin

cnm inş rabbım bu ay melegıne ol demıstır
valla benım adetım korumayı bıraktıktan sonra acayıp dengesı bosuldu bı ay 3 gun gectı bı ay 6 gun anlayamadım bende 5 aydır boyle cnm yanı bu aykı adetım ne zaman gelır hıc bılemıyorum (inş gelmesde) en son yanı temmus ayı adetım 28 de oldum cnm bakalım bu ay benı neler beklıyo
cnm ben cıkmak zorundayım kendıne ii bak gorusmek usere byyya.s.

cnm inş rabbım bu ay melegıne ol demıstır
valla benım adetım korumayı bıraktıktan sonra acayıp dengesı bosuldu bı ay 3 gun gectı bı ay 6 gun anlayamadım bende 5 aydır boyle cnm yanı bu aykı adetım ne zaman gelır hıc bılemıyorum (inş gelmesde) en son yanı temmus ayı adetım 28 de oldum cnm bakalım bu ay benı neler beklıyo
cnm ben cıkmak zorundayım kendıne ii bak gorusmek usere byyya.s.

sende kendine ii bak görüşürüz canım

ay canımya çok sevindim inanki allah tamamına erdirir inşallah benimde günüme 3 gün kaldı ama karnıma arasıra ağrı giriyor adet agrısı gibi birde akıntım oluyor beyaz acaba ya inşallah bizde senin gibi zafere ulaşırız allah bütün isteyenlere verir inşallah
hihoyyyt:lepi::lepi::lepi:

kızlar cevap verirmisiniz bana lütfen
yarın adetim bugün test negatif hala umut tasıyorum
belkide cıkmamıştır yarın gecsin bir daha yapayım diyorum
çıkarmıydı hamile olsaydım

Merhaba arkadaşlar,benim adetim henüz başlamadı..ped de tek damla yok daha..Ama gün yeni başladı sayılır..Her an gelebilir tabi..Hazırlıklıyım açıkçası....

kızlar cevap verirmisiniz bana lütfen
yarın adetim bugün test negatif hala umut tasıyorum
belkide cıkmamıştır yarın gecsin bir daha yapayım diyorum
çıkarmıydı hamile olsaydım

bence adetin geçtikten sonra en az bi 9-10 gün geçsin öyle yap tekrar testi. çünkü genelde söylenen testin adet geçmeden yapıldığında sonuç vermediği. gerçi sana söylüyorum ama bende 100 defa yaptım daha adet günüm gelmeden.:)

Back