Erken Hamilelik Belirtileri

uykum geldi benden bu akşamlık bu kadar.yarın görüşürüz.kendine çok iyi bak.öptüm.dualarım senile canım.Allah tez zamanda sanada hamileliği nasip eder İnşallah

bundan sonra çok fazlada girmicem bu siteye, başkalarının mutluluklarını bile zehir edebiliyorum bu mutsuzluğumla, yada insanların umutlarını kırıyorum, yalnız yaşamam gerekiyo galiba bazı şeyleri

bence öyle düşünme hepimiz burada tek yürek olduk herşeyimizi paylaşıyoruz dertler paylaşıldıkça azalır.hiçbirimiz birbirimizi tanımıyoruz ama o kadar hassas şeylerimizi paylaşıyoruz ki bazen annemize bile açamadığımız derdimizi burada çok rahat konuşabiliyoruz.burası bizlerin bilgilerini paylaşma dertlerini paylaşma ve stres atma alnımız oldu.emin ol dış dünya çok acımasız.seni ancak buradaki arkadaşlar anlayabilir.neyse canım sana iyi geceler.yarın tekrar görüşürüz tamam mı.öyle bırakıp gitmek yokklava:

iyi geceler suzancım ama gerçeklten çok fazla girmicem artık, ara ara gelirim yine durumlarınızı sormaya, dışardanda kimseyle paylaşmıcam yaşadıklarımı zaten yalnız yaşıcam bu üzüntülerimi, hepinize çok teşekkür ediyorum sizleri çok seviyorum emin olun

saol caanım nette bi sorun var mesaj zor gidio sen neler yaptın ben cumartesi dr a gitcem cağırdı du bakalım nolcak

ayy midem şişti nefes alamıyorum yaa midemde bi illet var ama anlayamadım nefes almama bile engel oluniyeki acaba

hamilelikle ilgilidir belki, bende olsaydımda yaşasaydım onları keşke ama hep bunlara özlem duycam ben

kızına söylesinmi peki, neler hissettin öğrenince

kızıma söylemedim canım biliosun daha önce yasadıklarımı karnım cıkınca sölerim ayyy hatay77 günüm gecmediği halde test yap dedi bende gece yarısı esime nöb. ecz. arattım yaptım bi baktım pozitif acayip sasırdım hem cok sevindim hemde daha önce yasadıklarımı yasamaktan korktum hala korkuyorum o yüzden bebeğe bağlanmıyorum hemen dr umu naradım cumartesi gel dedi bakalım hayırlısı inşallah canım

zaten senin belirtilerin çok netti yani sen anlamışsındır belki önceden hissetmişsindir, inşallah daha önce yaşadıklarını yaşamazsın bu sefer sağlıklı bi şekilde kucağına alırsın

daha dr a gitmeden bişe sölemek aslında yanlıss bakalım neler olcak zor bi 8 ay var önümde tabi tamamlayabilirsem allahım yasatmasın inşallah bidaha

hayır düşünmüyorum çocuk falan vazgeçtim herşeyden, birazöncede söyledim benimki artık umutsuzluktanda öte bi durum

zaten senin belirtilerin çok netti yani sen anlamışsındır belki önceden hissetmişsindir, inşallah daha önce yaşadıklarını yaşamazsın bu sefer sağlıklı bi şekilde kucağına alırsın

inşallaha canım rabbim kimselere yasatmasın düğün nasıl gecti eğlendinizmi:teytey:

evet düğünde eğlendim güzeldi ma çok yoruldum dün akşam geldik zaten adet olmuştum karnım çok ağruıyodu hemen yattım

hatay 77 naptıki onunda kocişi ameliyat olcaktı varikoselden canım benim nası tedirgin olmus inşallah sorun bir an evvel cözzzülürde alır bebeişini kucagına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…