Erken Hamilelik Belirtileri

canım büyük konuşmaym ama eşim bana öyle bişey dese ben onu bırakmıştım çoktan şükürler olsunki eşim bu durumu hiç kafasına takmıyo

umutsuz09 ben hiç korunmadım evlendim evleneli korunmadık eşimin siperm hareketliliği ve sayısı azdı geçen sene ameliyat oldu düzelmiş ama olmadı bende önümüzdeki ay aşılama olacağım

kızlar sizleri sohbet odasında bekliyorum hasretim68 oraya gel yukarda sohbet yazıyo orda olucam burası çok yavaş

suzanşan tebrık ederım cnm ne kadar sevındıgımı tahmın bıle edemessın allah ananlı babalı buyutsun nazarlardan saklasın melegını....
tum ısteyenlere ve banada tez zamanda rabbım nasıp etsın kendınıse ii bakın kıslar gorusmek usree ....

merhaba kızlar.hepinize teşekkür ederim.umutsuz09 hatırlarsan ben son ay hep kendimi şartlandırdım bu ay hamile kalıcam Allahın izniyle diye.hatta sana demiştim olumsuzluğu kafamızdan atalım diye.olumsuzluklar ve acabalar kafada olduğu sürece hiçbir şey olmuyor ben bunu anladım.Allahıma çok şükür bu ay yüzümü güldürdü İnşallah en kısa zamanda sizinde yüzünüzü güldürür.:Saruboceq:

canım seni çok tebrik ediyorum, senin adına çok sevindim, sen bu ay yumurtlamaya falan dikkat etmişmiydin, yada ilişkiden sonra yattınmı, belirtilerin nelerdi

hasretim68 nereye gittin ya neden cvp vermedin kayboldun orda

arkadasim sanirim sana daha yeni msj yaziyorum ama hep takip ediyordum,ama inan öyle nickin gibi umutsuzsunki sana kizmadan edemiyorum.hepimiz seninle ayni duygulari paylastigimiz icin bu topikteyiz ve hepimiz zaman zaman uykusuz bol aglamakli geceler geciriyoruz.ama pes etmemliyiz diye düsünüym.bide büyük bi za´tin sözü var,insanlar düsünüdpkleri üzere yasarlar.yasadiklari üzere ölürler ve öldükleri gibide hasrolurlar(mahserde toplanmak)gercekten bakiyorumda eger biz böyle umutsuz olursak nasil bi hayat beklerki bizi?ben senin adinada inaniyorumkii,insallah bu özlem birgün hepimiz icin son bulacak.ve minicik eller ellerimizi saracak....
insallah bana kizmamissindir ama ayni duygulari yasiyoruz,....:teselli::teselli::teselli:

ben ne kadar umutsuz olduğumu söylesemde bu ay çok umutluydum aslında olmadı işte, bence umut edince olmuyo bu işler kendimi hep şartlandırdım ben, şu an çok umutsuz ve mutsuzum çocuk düşüncesini aklımdan çıkarıcam artık, hayatımı zehir edecek yoksa olmazsa olmasın ya ben rahatım böyle

06.10.2008 LİSTEMİZ
ALLAH HEPİMİZİN YARDIMCISI OLSUN

::::::::::::HADİ KIZLAR HAMİŞ HABERLERİNİZİ BEKLİYORUZ:::::::::::

birebira::::::::::::::::::::::::::::::::::::BEKLEM EDE?????????????????????
tubacik::::::::::::::::::::::::::::::::::::14 eylül BEKLEMEDE???????????????
sebnemgun::::::::::::::::::::::::::::::27 eylül BEKLEMEDE???????????????
ecrinDE:::::::::::::::::::::::::::::::::::4 ekim BEKLEMEDE????????????????

::::::::::::::::EKİM LİSTEMİZ:::::::::::::::::::::::

daisyb1::::::::::::::::::::::::::::::::::::7 ekim
ganno ::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 8 ekim
serdi ::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 8 ekim
leylim::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 8 ekim
Aybala42::::::::::::::.::::::::::::::::::::8 ekim
umut_sevgim:::::::::::::::::::::::::::::9 ekim
gelgit:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::10 ekim
mbbb:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::10 ekim
pınar77:::::::::::::::::::::::::::::::::::::11 ekim
NHLTLG:::::::::::::::::::::::::::::::::::12 ekim
sarikiz2008:::::::::::::::::::::::::::::::12 ekim
esay8235:::::::::::::::::::::::::::::::::13 ekim
arzu38::::::::::::::::::::::::::::::::::::::15 ekim
hazal_24:::::::::::::::::::::::::::::::::::15 ekim
buya ::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::16 ekim
cansucLk::::::::::::::::::::::::::::::::::16 ekim
zuzumurti::::::::::::::::::::::::::::::::::16 ekim
YESILDENIZ::::::::::::::::::::::::::::::17 ekim
papri::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::18 ekim
ingilizceci:::::::::::::::::::::::::::::::::::18 ekim
kurtlular::::::::::::::::::::::::::::::::::::::18 ekim
ayseney::::::::::::::::::::::::::::::::::::::18 ekim
nevergiveup18::::::::::::::::::::::::::::::21 ekim
sıla_84::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::21 ekim
özgül44:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::22 ekim
jasmincin:::::::::::::::::::::::::::::::::::::23 ekim
hnurkoçer:::::::::::::::::::::::::::::::::::::24 ekim
bumuyani:::::::::::::::::::::::::::::::::::::24 ekim
hatay1977::::::::::::::::::::::::::::::::::::30 ekim
henli::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::? ??? ????????

::::::::::::::::::KASIM LİSTEMİZ::::::::::::::::::

umutsuz09:::::::::::::::::::::::::::::::::: 5 kasım
the_fts:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::7 kasım

:::::GÜZEL HAMİŞLERİMİZ::::::::

::::::::::::::::::::::: hihoyyyt :::::::::::::::::::::::

:CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv:

max09 ::::::::::::::::::::::::::::::::::::: hamişimiz
yasemink ::::::::::::::::::::::::::::::::: hamişimiz
ankakuşu ::::::::::::::::::::::::::::::::: hamişimiz
alew2187::::::::::::::::::::::::::::::::::: hamişimiz
feyzannn:::::::::::::::::::::::::::::::::::: hamişimiz
mercury_s:::::::::::::::::::::::::::::::::: hamişimiz
desirebel:::::::::::::::::::::::::::::::::::: hamişimiz
sebeyza::::::::::::::::::::::::::::::::::::::hamişimiz
nur82::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::hamişimiz
suzanşan::::::::::::::::::::::::::::::::::::hamişimiz

:sm_cool: :hooray:

ALLAH HAMİŞLERİMİZİ NAZARLARDAN KORUSUN( amin)

eğer sizleri karamsarlığa itiyosam özür diliyorum hepinizden ama ben hepiniz için hep çok umutluydum sadece kendim için artık umutsuzluktanda öte bi durumdayım ve gerçekten ben vazgeçiyorum bu en çok istediğim şeyden bundan sonra kendimle ilgili bişey yazmakta istemiyorum sadece sizinle sizin durumlarınız için sohbet edicem sadece sizin sorunlarınızı okuyup paylaşıcam ama kendimle ilgili bişey paylaşmak istemiyorum artık, şu an moralim çok bozuk anlatamam anlayamazsınız beni(kimse anlamadı zaten)

canım niye bu kadar erken pes ediyorsun sonuçta bende hemen hamile kalmadım 8 ay uğraştım.burada yazan arkadaşlarımızın bazıları ise birkaç yıldır uğraşanlar.bu işte biraz sabırda gerekiyor.bazı insanlar şanslı oluyor hemen hamile kalıyor bazılarıda (bizim gibiler)şanssız oluyor ve aylarca hatta yıllarca uğraşıyor.Allah isteyen herkese en kısa zamanda nasip etsin hamileliği:Saruboceq: :CüvCüv: :ecrin_bebek:

anlıyorum seni canım bende o moral bozukluklarını yaşadım.ben çok ağlama krizine girdim ve psikolojim gerçekten bozulmuştu.sırf hamileliği soracaklar diye hiçbir yere gitmek dahi istemiyordum.ama son 2 aydır artık kafama takmicam bu ay olursa olur olmazsa diğer ay tekrar deneriz diye düşünmeye başlamıştım.
Allah yeterki bize sağlık versin:1hug:
sende hiç dr a gitmemiştin galiba bir git bakalım en azından varsa bir sorun ortaya çıkar.kendi kendini yiyip bitirmekten iyidir canım.

Herkese selamlar arkadaşlar. Şu ana kadar doğru düzgün deneyemesek de 4 5 aydır biz de artık bebek düşünmeye başladık. Bu ay biraz umudum vardı fakat hala doğru düzgün hastalanamadım, halen lekelenme safhasındayım. Zaten adetlerim düzensizleşti baya. Bu ay regl sonrası doktora da gideceğim. Bir an önce hastalanabilirsem bir sonraki regl tarihimi 15 kasım gibi tahmin ediyorum. Beni de listenize eklerseniz memnun olurum. Umarım bana da şans getirir bu liste. Hamile olan arkadaşlara sağlıklı bir gebelik diliyorum. Sevgiler.

doktora falan gitmek istemiyorum, kendimi daha kötü hissediyorum bunları düşününce, uğraçmıcam artık ya sadece dua edicem yapıcam başka bişey yok

canım seni çok tebrik ediyorum, senin adına çok sevindim, sen bu ay yumurtlamaya falan dikkat etmişmiydin, yada ilişkiden sonra yattınmı, belirtilerin nelerdi

canım ben bu ay yumurtlamayı falan takip etmedim ilişkiden sonra 1 saat yatmadım ve yastıkta koymadım çünkü o hareketlerin hepsi beni strese sokuyordu.ben bu ay rahat takıldım.belirtilerime gelince adetime yakın hiç şişmeyen göğüslerim şişti ve dokununca ağrıyordu.kasıklarım daha yeni yeni ağrımaya başladı.birde çok afedersin ama kabızlık olmaya başlamıştı.hatırladığım başka belirti olursa yazarım canım

bundan sonra çok fazlada girmicem bu siteye, başkalarının mutluluklarını bile zehir edebiliyorum bu mutsuzluğumla, yada insanların umutlarını kırıyorum, yalnız yaşamam gerekiyo galiba bazı şeyleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…